Vi är lördagens änglar som virvlar i stan

Helgen som innehöll lika mycket som en hamburgare på max; alla tillbehör. Dippen, plusmenyn, extrasaltet och kaffet därpå med påtår. Det var fredag och spelkväll och Thore, Johanna, jag, Erik, Ida, Emil, Mimmi och Pels satte ribban där vi i lägenheten lirade. Tp och Upp till bevis blev liv och död, kombinerat med några oskyldiga huttar.

Lördagskvällen firades för Adam som fyllde arton. Krikko och jag baxade lägenheten för att äta, duscha och lägga sminket på plats. kvällen inleddes med det riktiga ölspelet, lovat från dealer-Alex sida. kvällen fortsatte i samma stuk och allt var festligt på hög nivå. Oskyldiga shots, roliga berättelser från verkliga livet med Maria, oplanerade samtal vilket samtalslistan tveklöst talade om. Nostalgi uppstod när Gräsvik själv satt och höll i liveunderhållningen via cam och ljud. Det enda som saknades var tändarna likt i en Europepublik på 10.000 som glatt njuter av musiken. Han var festens mittpunkt, genom att vara 30 mil därifrån men lyckades ändå höja stämningen.  En drink blev lätt fyra och ärligheten låg på lur runt hörnet. Fast ärligheten varar ju längst, eller hur det nu var? Standardfolket som var där är alltid lika sköna, det blir som det där lilla extra över festen. Dubbelhelg medföljer lugna, soberhelger för min del, vilket faktiskt känns skönt just nu.

Det som låg och grämde i bakhuvudet var tanken på ett elitseriekontrakt, som gått ut... Vi hade vår viktigaste match igår, mot ett övik som krigade för slutspelsplats och vi, som krigade för att hålla oss kvar i elitserien. Vi höll ledningen med 4-1, men tappade. Hängiga huvuden, kinder med tårar och en hemresa på 60 mil i dystert hum. Nästa säsong blir det div 1.

Pratar med stockholmsbrat-Jim i telen som drygar om att hans liv är bättre än mitt. Säger killen som festar på spybar och plockar hem första bästa brud från Stureplan ; )

        
         

pusshejs maerriii


Kommentarer
Postat av: wolllz

Marri du har blivit en riktig haj på det här med bloggande, du skriver grymt poetiskt ;)

2008-03-10 @ 22:26:24
Postat av: ang bilderna

orka grogga fanta ^^

2008-03-28 @ 21:40:42
Postat av: ang bilderna

orka grogga fanta ^^

2008-03-28 @ 21:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0