Kulig överraskning med posten

Efter en lång dag med jobb, inventering och tandläkarbesök var det nog en bidragande orsak till mitt glädjevrål när jag klev innanför dörren. I högen av dagens post låg högst upp ett vykort med texten Seattle. "JAAAH, JAG HAR FÅTT ETT VYKORT AV LINDA!:D" ylade jag glatt. Tack och bock Linda! Du gjorde verkligen min dag! ♥



Glad i magen!

11-11-30

En lång dag väntar denna onsdag. Jobb 08.30-15.45. Sedan styr vi direkt mot Ica Maxi Storheden för inventering med laget. Hoppas det går undan då de som kan ska ta med sig +1. Och hoppas att vi får pizza som sist! Mums. Efter inventeringen blir det mest troligt ett pass på Helex med syster, som sedan ska sova över hos mig! Gillar inte att sova själv.

Tjohej!



Glöggpremiär

Premiär för årets första glögg blev redan i slutet på november. Hejsan hoppsan, godis mitt i veckan. Hjortronglögg, hederlig glögg, tilltugg och pepparkakor med ädelost päron. Överraskande gott faktiskt! Vi planerade angående en reunionåterträff med högstadieklassen och pratade massa rappakalja. Fin kväll! Nu ska jag dejta John Blund och Alle, så att jag kan fånga arbetsdagen och första innebandyträningen efter hjärnshaket. Natti Natti!



Back on track

För mig har söndagar nuförtiden inneburit mys, avkoppling och ladda om inför kommande vecka. Igår var inte en sådan söndag. Av någon anledning hade jag söndagsångest så det skrek om det. Kanske för att jag legat hemma en hel vecka, vem vet. Vaknade ändå någorlunda pigg för att vara måndag, begav mig till jobbet 07.30-9.15 och 9.15 började jag med andra jobbet. Har fått föra in lite order, vissa helt nya för mig. Vid fyra slutar jag och då blir det att unna sig en 20 minuters promenad och lite fys på det! Det är träningen jag tillåts idag.
Ikväll blir det glöggkväll med Veronicah, vi ska ha lite julemys och planera. Fint!


Och just ja. På fredag flyger jag mot varmare breddgrader. Eller nä, inte riktigt. Men med Stockholm som destination. Jag och Amanda ska tillbringa en weekend i huvudstaden. God mat, strosa på stan och julhandla är några av aktiviteterna. Flyger ner fredag eftermiddag och åter i Lulestaden måndag vid lunch.


1:a advent

Morgonkaffe och ett första tänt ljus startar denna söndag rätt fint. Om en stund ska jag och Alle vandra ner till stan (jag får ju promenera idag!) och kika på skyltsöndagen. Kanske får man lite julfeeling på köpet? Ha en fin första advent gott folk!


Hallon&blåbär

Hallon & blåbär med riven vit choklad, in i ugnen och glass till det. Mums! Och för att inte glömma Robert Gustavsson Det mesta av det bästa. Mysigt lördags tidsfördriv. Jag passade även på att klä Sorre i poncho vilket tyvärr inte var så populärt, så han gav igen genom att dreggla ner min mössa. 1-1. Nu ska jag fortsätta se Gustavsson och njuta av lördagskvällen!




Puss Marris

Sleep talk

Igår laddade Alle ner Iphoneappen sleeptalk som spelar in när du pratar i sömnen. För att vara jag, mästarnas mästare på att prata i sömnen, var jag väldigt lugn. Det enda som spelats in är otaliga stön från min sida(?) och något i stil med "meh! Ska jag..Flytta på mig. För skojs skull?" Haha. Hoppas på mer aktivitet kommande natt! På tal om något helt annat har jag från igår kl 20.00 varit symptomfri och det krävs 24h för att man ska få gå vidare med stegen. Så är jag bra ikväll 20.00 får jag ta en promenad på 40 min! Tjoho, eller nå.

Idag ska vi fara till Gammelstad och se Mikaels två matcher, sedan vidare mot Boden för att fira mamma som fyller år idag!  En lugn lördag med andra ord. Kanske lite Så mycket bättre ikväll.

Godiset jag fick av Amanda igår (fast jag har dock hunnit äta hälften), tack gulliga du! 
Så glad man kan bli.

Julpynt

Idag, förutom att vila och besöka doktor Lasse, har jag hunnit julpynta. Det är lite terapifyllt att gå runt och hänga upp stjärnor och pynta adventsljus. Jag orkar inte skriva så mycket mer utan visar istället allt i bilder. Nu ska jag vila lite till och äta pepparkakor, jodu!

I bakgrunden är vår ljusklädda balkong:)

På söndag tänds första!


Min slitna men ack så stiliga bordsgran. Han har alltid varit vid min sida.

En ny vecka - mindre möjligheter

Tar mig en väldigt snabb 5 minutare bara för att visa att jag lever. I söndags hade vi bortamatch i Pajala, en lång resa, men som var värt mödan då vi vann med hela 12-0! Bra insats. Mindre kul var att jag fått en lättare hjärnskakning under matchen, vilket medför att tv, data och läsning är totalförbjudet. Det vill säga att jag sitter mest och lägger patiens med mig själv, sover, äter eller glor in i väggen. Hjärnvila med andra ord! Nä nu har mina fem minuter gått så bäst att återgå till kortleken...


Fyndade en box med Twilight 1-3 för endast 99kr på Media Markt. Om
några dagar får jag njuta av triologin:)

Dagens Tre

1. En nysning har suttit fast i min nästa sedan fredag 07.00 och vägrat komma ut. Blev desperat och gick på Pelles huskur och snortade upp grovsnus i näsan. Den enda som nös av det var Pelle själv. Denna lördags morgon gick jag runt och plockade undan kläder. Jag hör hur Alle hojtar "prosit!" från vardagsrummet. "Taack!" ropar jag tillbaka. Två minuter senare: JAG NÖÖÖS JU! WOHO! Det märkte jag knappt.

2. Under min och Alles gofrulle ska jag bara byta plats på maten jag har i munnen genom att flytta brödslaffsorna med oboyen. Då sprutar det istället ut dryck över H&Ms nya katalog helt utan förvarning.

3. Jag tycker tidigare på dan att det luktar skumt från skafferiet när jag gör min dagliga check. Nu på kvällen efter fikat utmanar jag skafferiet och ja, där ligger en kvarglömd kantbit i en plastpåse. Jag öppnar och får se en mörkgrön fralla med lite gul kulör - samtidigt som ett rökmoln tvingar sig ut ur påsen. För att slippa förgiftning kastar vi snabbt in mackan i en stor svart sopsäck och hoppas på det bästa.

Om mackan hade jämförts med badtaste, då hade den nog sett ut så här:


Då vet ni. Fast Amanda är söt ändå!=)

Breaking dawn

Vi sov till 11.00. Gode skönt! Dock krävdes det två ipren och starkt kaffe för att huvudvärken skulle släppa. En sväng på Storheden har vi hunnit med idag, men höjdpunkten var kvällens aktivitet= Breaking dawn med Emelie. Förvånansvärt bra film då jag inte tycker boken varit lika bra som de övriga. Synd att det bara är ett år kvar tills nästa film kommer... Men den som väntar på något gott!


You miss 100% of the shots you don't take.

Uppstigning 06.30 idag och det om något är alltid lika tungt. Kanske för att det är becksvart ute. Troligtvis. Tur att jag är grymt snabb på att fixa mig på morgon. Rekordet är en kvart (smink 5 min, kläder 5 min, virra runt 5 min.). Perfekt planering. Idag är det jobb 07-14.00, förhoppningsvis kommer menigoorder in lagom i tid! Ikväll är det nämligen gameday på bortaplan mot Wibax Patriots P16. Kommer bli en fysisk match, bara att hänga med. Plocka bort deras två 1 och 2 i poängligan.


Nu kör vi!


2011.11.17

Mitt efterlängtade Nellypaket anlände till dörren igår, med mina två efterlängtade klänningar. De satt som en smäck men gud så korta klänningarna är! Spanade in catwalk på nelly.se och det är ju precis så att klänningarna går över rumpan på modellerna. Inte för redlöst i dem klänningarna med andra ord ;-) Annars kan det bjudas på det ena och andra!

 
Bjuder på två bilder på två likaklädda kioskmongon!


Drömma

Jag sitter och planerar mig bort bland möblering, inköp, färgval och inredning. Kanske ett sätt för att tänka bort träningsvärken i axlarna och benen efter gårdagens pass. Hursomhelst funkar det! Denna möbel blir att införskaffa vid kommande flytt. Om den får stå i vardagsrummet eller sovrummet är än så länge en gåta. Inspirationskälla är Rebban Ström iaf!

 



Mjölk gör en stark

Att få träna efter en veckas uppehåll är en gåva i sig. Skönt att få röra på sig och bota rastlösheten. Rebban och jag körde bål/balanspass varvat med benfys. Efter passet lagade vi gomat hemma hos Rebban vilket förklarar min matkoma nu! Eftersom jag varit så duktig idag belönar jag mig med godisskålen från i fredags och ett glas mjölk. Sedan ska jag och Alle, likt två pensionärer, gå och lägga oss kring tiosnåret. Vi har hållt en rutin denna vecka då vi varit i säng från allt mellan 21-22. Haha, härligt!


Puss Marris



11.11.15

Igår fick jag träningsförbud. Haha, japp. Man kan tydligen fortfarande få det fast man är 20 år. Hujjaaa. Köpte i alla fall ett Helexkort igår, taggad nanting! Förhoppningsvis kan vi besöka gymmet ikväll om förkylningen lugnat sig ytterligare. Perfekt med kort under vinter då det inte känns alltför lockande att ta en löprunda i halkan som gömmer sig i mörkret. Istället tar man sig en tur på löpbanden, pumpar muskler i gymmet eller kör ett roligt gruppass!



Alla vill till himlen

Såg på Så mycket bättre i lördags och fastnade för Lalehs version av Timbuktus låt. Först undrade jag vad hon höll på med, men låten är riktigt bra. Och det om något är fantastiskt.


Ännu en söndag

Nu har jag och Alle kommit hem till Luleå efter en halvhelg i Boden. Under bilfärden blev jag väldigt trött och tur är väl det. En lång dag väntar med nya arbetsuppgifter, då vi får ca 170 nya kunder. Ska bli spännande men säkert lite tjorvigt i början! Blir en tidig kväll så man är pigg i morrn.

#62 Lillebror


Nöjd till vänster då storasyster är kortare.

Kan fortfarande känna mig lugn gällande längden ;-)

Fars dag

Sammandrag hela dagen igår då lillebror spelade i Örnäshallen. Jag och syster, som för övrigt sov hos mig, klev upp tidigt igår och for på första matchen. Sedan tog vi en stadsrunda i Luleåstaden, innan vi begav oss till hallen igen. 18-20 jobbade jag, Rebban, Moa och Agge i garderoben på Stat, då Ferruform höll sin årliga guldmiddag. Resten av kvällen spenderades i Boden med familjen. Vi såg världens segaste film på fyran. I tre timmar höll den på!

Nu i morse fick pappa vakna upp till gofrukost, kaffe och en liten present! Blir tårtbak och middag senare. Klickade dessutom hem två klänningar från Nelly. Fin start på dagen.

Nu ska jag läsa lite Twilight. Bara för att vara någorlunda förberedd inför
helgens premiär:)

Pyssel

Jag fick för mig någon dag sen att pyssla ihop en egen ljuskälla. Det är enkelt att köpa, finns nog på var och varannan butik. Men det är fasen så mycket billigare att göra en egen, dessutom roligare! Jag harvade lite kvistar från Skurholmsdungen medan syster skämdes vid sidan om. Letade fram några ikeastenar och en gammal ljusslinga. Köpte en glasvas från Lagerhaus och tadaa!



Jag och Moa fick varsin skål fylld med godis och en kalender, för våra
ledarinsatser på flickor 00-01s träning! Mums.


11-11-11

Det sägs att ovanliga datum som dagens är en högenergidag. Vissa tror att välgång och lycka kommer att inträffa idag. Bara att vänta och se! Igår införskaffa jag mig ytterligare lite egoboost för en billig peng. Fick för mig att prova apotekets egna kosmetika -foundation och concealer. Hittills känner jag mig nöjd! Kvällen bjöd på ett Helexmöte med laget om ett kommande avtal med dem. Jag funderar nu skarpt på att köpa mig ett gymkort hos dem enligt avtal! Sanna har ett på Step in, Rebban har ett på Helex och Sandra funderar på att skaffa ett.


Efter jobbet idag ska jag och Moa hålla i Sunderbyns småflickors träning kl 15.30-17.00, kul! Tråkigt är att båda vi är sjuka, men vi får göra det bästa av situationen. Sedan ser kvällen ut att bjuda på idolhäng. Ha en fin fredag ni!


Då var vi bara två

Igår blev Sorre hemhämtad efter ca två veckor hos mig och Alle. Så glad, så glad han blev när pappa kom. Nu behöver vi inte dammsuga tre ggr/dag på grund av all sommarpäls han släpper av sig. Det är som att han kliar sig lite extra bara för att det ska flyga hår åt alla håll och kanter. Tråkigt är det dock att inte ha en fyrbent kompis som kommer i 110, med Bebben i munnen då man kommer hem från jobbet. Men jag ska snart ta tillbaka honom!

Blev dessutom klart idag att det inte blir någon match i helg. Då kan jag vara sjuk ifred, utan att behöva stressa fram förfriskandet! Hörde att fler i laget åkt på sjukan, så bara bra att vi får återhämta oss.

Nu ska jag fortsätta jobba på! Hade hej.


 


Mythic Oil

För att få mjukt och följsamt hår och dessutom lyster har jag införskaffat mig hårolja. Mina toppar skriker efter vård och så här i hösttider passar det fint att skämma bort håret lite extra. Mythic Oil från L'oréal, 219 kr på Klipperian. Ett plus med Sandra Pääjärvi i kassan!




Sjukling

åh. Sjuk. Hängig. Raspig i halsen. Orklös. Klev upp vid 04.30 inatt och gjorde mig en drink i form av värmd mjölk med pressade vitlöksklyftor i. Stank i hela lägenheten, främst illa för Alle som försökte sova bredvid mig.. 09.20 ringde kl efter tio timmars sömn. Bara att pallra sig iväg till jobbet! C-vitamin överdoser (inte fyra st som Wollan brukade köra på), Ipren, en till mjölkdrink, blutsaft, frukt etc är vad jag komme preparera mig med!


Snör nintendot genom fönstret

Så hanterar tjejen i tampongreklamen sin pms och mens. Jag däremot kör med helt andra taktiker.

För det första var jag dödstrött på jobbet igår. 9.45-17.30, kommer hem och inser att ingen middag har gjorts. Åker iväg på senträning 20.00-21.30, var vi får årets utskällning pga dåligt fokus. När jag kommer hem efter 22, trött och hungrig får jag information om att hunden inte varit på kvällspromenad. Jag får ett mindre utbrott, slänger på mig ytterkläderna och vägrar  ta med mig sällskap och skyndar ut i natten. Väl där, utan förvarning, börjar jag gråta. Och gråter, ja det gör jag hela promenaden ut. Från början till slut. Från A till B. Mitt i allt inser jag att jag inte har med mig nyckel och att portkoden slutat gälla för kvällen. Då börjar jag gråta ännu mer. Med tårarna rinnandes och ingen mobil börjar jag klura på hur jag ska komma in. Med en lägenhet på 1,5 plan är det omöjligt att knacka på ett fönster. Ironiskt nog hittar jag förrådsnyckeln i fickan och börjar kasta den mot rutan. Då kommer Alle och öppnar. Först då får jag äntligen ta min dusch och äta mitt kvällsfika!


Verkligen fel kväll att få en utskällning och måsta gå ut på nattpromenad hungrig och trött! I morse fick jag knappt upp ögonen pga svullnaden ;-) Haha.

Ingen glida-på-en-räkmacka-dag igår..!


Halloween

Tyvärr dog min kamera pga batteribrist, så lagbilden på mig, Sanna och Rebban existerar inte. Jag hann dock knäppa två provfoton på min och Rebbans identiska outfit för kvällen!



Måndagar

Måndagar är alltid sig lika. Trött oavsett hur länge man sover . Jag tog sovmorgon idag till 9.20, hade en kvart på mig innan jag rullade till jobbet. Idag jobbar jag 9.45-17.30, sedan väntar veckans första träning. Bra träningsvecka då en viktig seriematch väntar på söndag! Kul.


Nä nu ska jag fånga dagen så gott det går!.. :)



Storfrukost





Kaffe, leverpastejmackor, kesella med blåbär och ägg. Härlig start på
dagen!

Kärleken övervinner allt


Det visste jag inte 2006, men några år klokare idag och vet att det är så.
Förr eller senare. Om inte idag, om inte i morgon, så en dag längre fram.


Bestraffning

Igår kväll var en sådan där kväll då jag hade gjort större nytta om jag till exempel;
- pluggat biologi i en kurs jag inte läser.
- Gått en fotokurs.
- Deltagit i en vinprovning.
Eller varför inte skrivkurs i stresshantering eller något annat utvecklande? Jag och Sanna straffade oss själva efter förlusten med 350 situps. Hoppas på träningsvärk i morgon. Tjo hej.
En bild tagen under bestraffningsakten..



övertagg

Igår bakade jag en kladdkaka, med hela chokladbitar (finska praliner), glasyr och vit choklad som topping. Mums! Blev hockey till det.


Idag har jag tidsrapporterat, suttit i möte, ringt Boel, mailat Leffe och nu inväntas lunch med Pelle. Måste ju ladda upp med mat inför kvällen.


Ikväll vankas nämligen seriematch mot Sunderbyns P16, 20.15 Pontushallen. Är gode taggad. Smått sugen på att lägga in en axel-mot-axel som är snäppet för ful. Ja, lite så vill jag ha det ikväll.


Hejdå fotledsskydd

Igår stukade jag foten på träningen. Inte den vänstra som är i tryggt förvar i fotledsskyddet, utan den högra. Den som jag stukade rejält för flera år sen. Moa lindade in foten ganska direkt så den är inte svullen alls! Grejen är att jag fått för mig att jag totalvägrar att köra med fotledsskydd på båda fötterna. Totalvägrar. Det är nog illa att ha en. Så nu har jag fått ett fotledsprogram skickat på mailen av Mats och ska sätta igång med nivåerna redan idag! Dags att bli stark i ledbanden!

På en halvtimme, timme ska jag sätta mig ner med Boel som ska lära mig fler nyttiga funktioner i Cockpit. Intressant!


RSS 2.0