Välkommen hem

Nu har en åtminstone en av mina långdistansare till vänner flyttat hem för nu. Att hon dessutom blir i princip granne med mig här i Luleåt gör inte saken sämre. Välkommen hem Mimmy! Sen får hon ett pluspoäng för hennes värmebrallor hon lovat låna ut åt mig över helgen :-) Den ni!


Body, body, body!

I helgen far vi som sagt ner till Umeå för att lira innebandy. Min ljumske mår bra nu (baserat på löpturen jag tog igår). Hoppas jag inte känner nå på träningen ikväll heller! Emelie ska också prova sitt knä idag så håller tummarna även där :-) För övrigt har jag och syster upptäckt en ny serie (sörjt lite att jag sett hela säsong 1 av Hart of dixie). Den heter Suburgatory! Vi gapskrattade nog hela avsnittet ut..


Nolia Cup

På fredag rullar vi söderut mot Umeå, för att spela innebandy hela helgen lång. Nolia cup here we come! Wollan drog ett taktiskt drag och lät mig bära kaptensbindeln i lördags, bara för att jag ska få den nästa lördag 9.00. Får bli många koppar kaffe så jag gör ett lika bra kaptensjobb som Wollan fredag kväll ;-) Nu taggar vi notas!

Myshelg

Och där var även denna helg över. En fin sådan. I fredags myste jag och Krikko på. Tacos och godsaker från Friends och massa skiitsnack. Träningsläger i lördags med träning+match. I söndags pallade jag och syster frukt och bär (allemansrätten) och kvällen bjöd på innebandyderby! Denna måndagsmorgon har börjat desto sämre. Har bråkat med q-park angående en bot som är totalt orättvis. Får se om vi skipar rättvisa angående den!


Overclockers

Jag trodde det värsta om min bärbara. Att moderkortet rykt vilket skulle kosta ca 3000 kr att fixa. Jag åkte förbi Overclockers på två-fikat och det blev mycket billigare än jag trott. Det visade sig att min laddare slutat fungera och det enda jag behövde göra var att köpa en ny för 299 kr! Nu funkar den precis som den ska. Tur i oturen!


Fin helg

 

En underbar helg som passerat för fort som vanligt. I fredags befann vi oss i Boden hos Rubbans föräldrar där vi var nio deltagare vid kvällens kräftskiva, vissa mer rutinerade än andra. Min och Alles turkiska bajskräftor var inte populära men dem var godare än dem såg ut ;)

 

I lördags svek vädret så jag och Alle tog en sväng på stan och fyllde hans garderob och jag försökte få någon att fixa min döende dator. Köpte även nya espressokoppar, lite bokstäver och turkosa ljus till min hylla. Blev även storstäd av läggan och filmmys och gott på kvällen.

 

Igår hade vi fystester hela dagen. 10/20 m, stående längdhopp, spänsthopp, brutalbänk och beep var några av testerna. Efteråt var jag en död fisk och tog mig inte upp ur soffan på hela kvällen.. Skönt!


lunchdate

Igår fick Alle sin lön och han var inte sen med en lunchinbjudan. Det blev mat på Ormbergsrestaurangen med den fina utsikten över hela Luleå. För övrigt har jag fått för mig att jag vill skaffa en egen vovve. Men jag vet att jag inte har tid med en valp just nu, däremot en äldre hund som behöver ett nytt hem hade varit något. Därför har jag Sorre på besök nu, så jag får känna på hur det är att ha hund på heltid :) Avslutningsvis vill jag nämna att ikväll är det kräftskiva! Lite nytt för mig det där, vi får se hur detta slutar..


 


jordgubbar och vaniljlatte

Igår var en mysig dag. Direkt efter jobbet hämtade jag Sorre. Han tog med sig bädden och gossedjuret, precis som inför vilket pyjamasparty som helst. Så nu är jag och Alle hundvakt någon dag! Samtidigt kom Emelie på besök igår och vi satt och pressade ute i solen, åt jordgubbar och drack kaffedrink. Mums! Mer sådana här soliga dagar innan höster kommer på riktigt. 


 


Pain is just weakness leaving the body

Nu på senare dar har jag börjat med att ta mitt proteinpulver två ggr/dag, före och efter ett träningspass. Passar perfekt att jag har pulver i två olika smaker, så man inte blir less så fort! Inte för att jag direkt har problem att få i mig protein (syns rätt tydligt på bilden) men kroppen behöver alltid extra energi för att återhämta sig på bästa sätt efter ett svettigt pass!


The dark knight rises

Jag som aldrig varit ett stort fan av Batman tyckte filmen var riktigt bra. En nagelbitare bokstavligt talat och jag fick rycka till av obehag och oväntade scener mer än en gång. Dock var den lite väl lång, 2,45, men kan varit för att jag är så kvällstrött när jag jobbar, haha! Rekommenderar filmen starkt till er som inte redan sett den :-)


Biomys

Reserverade precis platser till Dark knight rises, min födelsedagspresent till Alle, förutom trerättersmiddagen han fick i fredags. Härligt att få varva ner efter träningen med en förhoppningsvis bra rulle och lite popcorn! Jag som har sådan ångest inför beeptestet på söndag. Bara i år har jag redan sprungit den fyra ggr och första gången slog jag mitt bästa med en hel nivå. Någon vecka efter slog jag även det. Bra. Det minde bra är att jag mentalt har gett upp och nöjt mig med det och hoppar av testet innan jag ens tagit ut mig... Jobbigt. Måste hitta någon tändvätska som gör att jag inte slutar innan jag ens kommit igång! Tips?


Tillbaka i lugnet

Nu är vi hemma efter en fin helg i Stockholm. Vi har shoppat, gått på grönan, sett handbollsfinalen, myst och ätit god mat! Promenerat i massor och åkt till Vreten av misstag. Men som min nyinköpta tröja citerar "The best memories come from bad ideas" så var det lika bra att vi åkte lite fel. Det var tur att jag till slut blev övertalad att hoppa över stängslet och åka Jetline iaf, för annars hade vi inte haft bilden ovan att skratta åt. Tack Mimmi för din gästvänlighet under helgen! Hälsa Vreten från mig.


Bra fredag!

Bra fredag! Alexander fyller år så han ska få sin födelsedagspresent efter mitt jobb. Mitt och Sannas paket med träningskläder kommer idag. Flyget som ska ta mig och Emelie till Stockholm lyfter 19.25. Plus att det är helg i sinne! ♥


Stockholm

I morgon flyger jag och Emelie till huvudstaden för att tillbringa några dagar i huvudstaden. Mimmi, Rubban,
Gröna lund, shopping och mys kommer det bli! Fint.


Detalj

Synd att Krikkos fina halsband ska ligga och vänta på att bli använt, så idag rastar jag det. Halsbandet är egentligen av modell lång, men jag har knytit upp det i nacken. Till det vit blus, marinblå dr denim jeans och svarta boots idag. För övrigt har vi beep-test idag. Målet är att slå förra personliga rekordet. Har redan komponerat ihop kvällens spellista för löpet. Nu kööör vi!


Den årliga LK-festen..

En resväska.Två brasse stolar. En kylbag. Vi fick höra att vi är yrkesalkisar. En grym fest som startade kring 12 och avrundades efter 22 (för min del). Fick ett helgpass gratis(!?) under förfesten, men gav i slutändan bort det till Johan, Alles polare. Grillat, bastubad med grapparna, goa drinkar och fint sällskap. Top notch som vanlgit när Adam och Tobbe är inblandade. Tackarr!

 

 


Tre paket

Nu har jag tre paket från posten att vänta mig. Ett från sportsdirect, ett från fitnessguru och ett tredje från Assist. Kul med nya tillskott!

paper loving

If you can´t love me now don´t love me later
When my later is much greater

RSS 2.0