Bildbomd Los Angeles & Las vegas

 

Topp 3





Topp tre på resan (förutom att äntligen få träffa Robin) måste vara nedanstående. 1. Poolpartyt på Hard rock hotel. 2. Universal Studios. 3. Thunder from down under strippshowen som jag och Emelie for på en kväll i Vegas. Man blev sugen på att besöka Vegas i samband med möhippa eller dylikt, ett större tjejgäng!


Söndagslyx



Det blev ingen löptur igårkväll, ides inte springa själv. Istället lyxade jag till det med jordgubbar, mango, smält choklad, en kall och hockey-vm. Det är så skönt när jag har flyttat teven till sovrummet. Kunna ligga i sängen och lata sig. Tyvärr förlorade Finland men en bragd att de ens tog sig till final. 
 
Denna arbetsvecka blir skön. Halvdag onsdag och ledig torsdag!


En bra helg


Tacos, sushibuffé, filmhäng, träningar, sol & morsdag-firande! Helgen avrundas med en löptur och VM-final! Heja Finland ;-) 

Levi


Då är stugan bokad inför nyår! Destinationen blir Levi. Några dagar av slalom, fest, afterski, stugmys och trevligt sällskap! Vid intresse kan det finnas lediga platser ;-) 


Från noll till hundra



I tisdags var jag dödstrött på jobbet. Räknade antal kaffekoppar under dagen. Skulle ta en powernap 16:30 efter jobbet. Vaknade 05:30 dagen efteråt. Jasådärja. Hursomhelst, sjukt utvilad! Klev upp, duschade, tog en långprommis med Rex och hann till och med äta frukost innan jag infann mig på jobbet 07:00.
 
Igår fixade bror och jag kort på 24/7, blev ett triceps+ryggpass. Känner redan träningsvärken idag, härligt!
Ikväll (efter mina dubbla träningar) hoppas jag på filmhäng i sängen resten av kvällen.. Längtar redan.


Det nya (goda) livet

Idag körde jag mitt första pass efter USA-resan. Blev ju två pass där, men det är skillnad på att springa på löpband och ute. Ikväll blev det 4 min x5. Det firades med tårta ;-) Syster fyllde år i lördags men fikat blev först ikväll. 




USA

Nu är vi hemma efter tio dagar på resande fot. Har sovit 1,5 timme inatt så jag är rätt så sliten just nu. Nattens sömn försvann med tidsskillnaden. Har hursomelst varit tio mysiga och spännande dagar, speciellt kul att äntligen få träffa Robin! 

Systemkameran har fått jobba hårt! Bjuder på några mobilbilder tills jag har hunnit ladda upp kamerabilderna :)







Resfeber



Nu börjar det kännas. Två ynka dagar kvar! Känns efterlängtat, speciellt när majvädret i luleå bjuder på snö titt som tätt. Imorse fick jag skrapa alla tior på bilen. FEMTE MAJ. Fantastiskt!


En spontanare




I fredags blev det en spontanfest hos mig. Jag, Sanna, Lovvi, Rebban, hennes kille och hans kompis kom över på tacos och förfest. Amanda och Jonsson anslöt efter middagen. Efter att ha kalasat på drog vi vidare till födelsedagsbarnet Joel. På lördagens mådde jag oförskämt bra, nästan så att jag hade kunnat träna på det.
 
Träningen fick dock vänta till söndag, blev ett corepass innan upptaktsträffen med Notas. Idag drar försäsongen igång, kan bli tunga steg i spåret.. ;-)

Valborg




En väldigt lugn Valborg i år. Ost, kex och vin med Emelie, till det portergryta, majbrasa och film & vinhäng. Jag råkade dessutom somna in i halva filmen. #ung&fräsch! 
 
Idag är jag ledig och jag har hunnit med tråkiga men nödvändiga sysslor. Diska, tvätta och packa. Solade precis en sväng också (vill inte vara blekast i LA). Ikväll bjuder mamma på gomiddag, sen ska jag in på jobbet och göra bort lite. En skön 1:a maj med andra ord! 
 
Puss Marris 

RSS 2.0