takemyaddictionforawhile

Livet leker och SM är lekt! I kvartsfinalen stor Dalarna för motståndet och tekniken var deras bästa anfall. Utslaga i kvarten men istället med en placering som 5:a av 18 disktrikt i hela Sverige. I gruppspelet slog vi ut topprankade Småland och U19 landslagscoatcherna var mäkta imponerade av lill-norrland.
Efter kvarten duschade jag, mli och wolls med matchkläderna på för att skölja ner ilskan och dalamålet..! Vad som hände med dalahäst-souveniren är det ingen som vet..höhö. I alla fall, 5:a duger mer än lagomt. Impressive I say.  Innebandyn tar en paus nu och mitt beroende för sporten får behärska sig. Men ärligt skönt med lite pause innan försäsongsträningen börjar...

Just nu håller jag på att bli utbränd, springa in i väggen, få magsår osv. Våren är borta och praktiskt taget har jag uppgifter i varenda ämne i skolan; matematik, två labbrapporter, en fysikinlämning, svenskaanalys, engelskatal och musikvideo manus... Och inte nog med det; Wollan du får ta tag i ditt bloggande, det är väldigt torrt på den fronten. Du måste leverera och dela med dig av dina berättelser direkt ur livet ditt, annars går blogg.se i kk pga din låga prestationsinsats! 

If I say I don't need anyone, I can say these things to you
'cause I can turn on anyone, just like I've turned on you
I've got a tongue like a razor, a sweet switchblade knife
And I can do you favors, but then you'll do whatever I like
Here I am your Rocket Queen
I might be a little young, but honey I ain't naive
Here I am your Rocket Queen oh yeah
I might be too much, but honey you're a bit obscene


Rocket Queen m. Guns N Roses - dem som är mer än guldet av rock n roll!

   

Sm here we come

om ca 30 i min går bussen mot sundsvall och förhoppningsvis har jag lyckats med packningen. Vi har att vänta oss Göteborg, Jämtland/Härjedalen och Småland som motstånd redan i gruppspelet, sen får vi se om det blir att möta katigt 08-lag.

Emelie kom ihåg att öva på göteborskan, så kanske det blir en andra-aveny kille eller två direkt från Hissingen! 

Pappa - Undra vad som krävs för att gå vidare i gruppspelet?
Jag - Tre förluster och ett glatt humör ; )
Pappa - Då kan du redan nu stanna hemma..

Haha, råa skämt är inte pappas melodi inför ett stundande sm, men nog ska vi allt spela innebandy allt.

Som jag och Wollan säger de;
Kommer vi så kommer vi, och när vi kommer SÅ KOMMER VI! : D
Norrbottens Länslag 08, here we come.

Det finaste är inte alltid guld

- Haha, men säg då varför jag så omsorgsfullt sitter och putsar bronset till guld?
DM helgen är över men även fast guldet inte togs hem så har jag faktiskt inte haft så roligt på innebandyplanen på länge. Men grattis till mina guldklimpar som faktiskt vann hem guldet! Lördagens Idoldag tog vi dessutom oss igenom utan större missöden, kul att lära känna nytt folk. Av någon anledning var jag en liten linslus; en av några missöden ->  http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.360659&renderingdepartment=2.757. ; )

På tal om helger blir det inga lediga helger framöver, inga veckor heller för den delen. Hela veckan tillbringas på I19 på mediauppdrag med nbg. Helgen spenderas på innebandyplanen med länslaget, sista genrepet inför stundande SM i Sundsvall, 11-13:e april. Efter dessa veckor är det praktiskt taget sommar.. Mmm, give me back those hot days.

   

pussen marriss

RSS 2.0