grillmys och bortglömda stunder

Idag levde vi upp till titeln på lovet; heldag på storklinten. Premiäråket och dessutom fixade Robin hem körkortet, mycket på en och samma dag.  Grattis som man brukar säga.
Efter en hel dag i backen var vi ganska möra och en powernap hade suttit på rätt plats, men istället halsade jag en kopp cappuccino och kände hur koffeinet åkte ut i blodet. Kvällen fortsatte i samma stuk och jag, wollan och emelie tog oss till gruvberget, där vi pimplade framför brasan. Riktigt mys, grillade korv, åt chips och pratade om alla bortglömda stunder och minnen vi ställt till med. Nedanför slänten lyste boden upp och såg för en gångs skull vackert ut.
Efter några timmars mys och tomma lapinburkar skjutsade Micke hem oss, och så fort jag fick syn på sängen däckade jag, av trötthet. Vaknade morgonen därpå och hade lyckats missa tandläkartiden, igen. That's life.

För att inte glömma nämna har jag träningstillstånd idag! Blir lycklig ända in i själen, ska förbi step in idag. Eller ok, egentligen får jag träna först på söndag, men att vänta tills dess är det inte tal om någonstans.

                     
Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen
vi är rastlösa själar som irrar i skogen
vi är dem som ville härja som vinnande hjältar
vi är rastlösa änglar och virvlande dårar!


pusshejs marriss

 

Med solen i ögonen

Det var så vi uttryckte det, en sådan där sommarkväll på ms bränna eller kvarnängen. Då regnet precis slutat falla och solen börjat skina bortom vattnet som speglar silhuetterna av oss. Dina fingrar rör sig nätt över gitarrens strängar och tonerna dansar med den ljuva sommarbrisen. Våra andetag är ett och våra oskyldigt lyckliga leenden blandas med doften av sommar. Det är där vi ska befinna oss igen,  let it rain - Gotthard, nostalgi är vad det kallas.


Idag kom dagen då sportlovet kunde invigas till fullo. Jag och mina tre följdeslagare Emelie, Rubban och Wollan packade våra väskor med korv, huggare, sittunderlag och grilljärn och begav oss ut på älven. Spadarna jobbade och snabbt hade vi fått ihop en fin grillhörna och veden tog eld. Där satt vi i solen, drack varm choklad och pratade om livets festligheter. Artigt hälsade vi på skoteråkare och skidåkare, för det är så man gör i fjällen, det har emelie lärt oss. Solen satte lite färg i ansiktet och just nu skulle en dusch vara aktuell för att bli kvitt röklukten. Men det är en del av hela kakan.

Ikväll är det match med länslaget, men tyvärr hindrar min lunginflammation mig från att delta så jag får agera supporter på läktaren. Funderar på att ta med huligantutan.. ;b

Dagarna framöver är planerade noggrant och känner vi oss rätt lär vi överraska och själva, händelsernas centrum påverkar endast vi. Det som lovas kan är att det blir häpnadsväckande och färgstarkt.

        

jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nått så mycket bättre
- Du får hela jävla jag!


puss marris

är det riktigt blod i blodapelsiner?

Ovanstående djupt klyftiga kommentar kom min vän Krikko med, denna torsdag i Kvantums fikarum. I sådana här situationer vet jag inte riktigt hur jag ska reagera, skratta eller gråta. Konversationen fortsatte med spårade efterskämt. Fast med närmare eftertanke slängde jag ur mig samma sak. Jag och krikko hade fått order av Bjornix att lägga bananerna lätt sluttandes uppåt och jag släppte kommentaren "Det kanske är för att bananerna ska få syre upp i hjärnan". Tystnad. Hmm.. Inte ens ett skratt för att lätta stämningen utan istället låg frågan, om det inte var jag som behövde syre, i luften. haha ; )
Dagarna fördriver vi genom att lasta varor, kasta rutten frukt, köra sönder fötterna med skrindorna och gömma oss för Lasse. Ibland om man har tur får man syn på bekanta som gör den dagliga shoppingen.

Tränade för första gången ikväll efter min långvariga förkylning, önskade trots allt att jag inte for dit alls. Grymt less på allt. HÅkan Hellströms bittra trudelutt "Du måste vara sjuuuuk, sjuk sjuk sjuuuk" låg i luften och jag var tvungen att tänka på mat och andra festligheter för att inte råka kasta ur mig något ogenomtänkt, bara för att. Tur att bubblan finns Mimmi, vad hade vi gjort utan den?Krams, Marris

image18

och längtar till fredan, precis som du

Vi lever för kicken, precis som du. Du lever för skratten, precis som vi!

Igår var det fest. Inte vilken fest som helst, utan födelsedagsfest. Inte bara för en, utan för två. Inte för vilka personer som helst, utan för Mimmi och Rubban. Det kändes som att vi hade alla odds emot oss men innan kvällen börjat skedde en vändpunkt och kvällen tog oss med storm. Ballongerna blåstes upp (mitt hår användes som elektricitet ), kylskåpet var fyllt och partyhattarna var på.
Min röst var inte med mig den kvällen, jag var så sjuk att jag fick höja min röst flera decibell för att få fram något och när jag väl fick fram något lät jag som en 35-årig man som återigen fastnat i målbrottet. Men jag, vi, alla var glada iaf.

Jag: Wollan, har du druckit något än?
Wollan (som glatt hänger upp serpentiner): nää, jag har inte hunnit börja
Jag: själv är jag inne på min 4e cirre. Men du är förjävla rolig du wollan, för att vara nykter alltså!
Wollan o Marri: hahaha ; )

Vi var så taggade för den här festen att vi kanske var övertaggade. Vi kom till festen, vi for från festen. Allt som allt tog det väl tidsmässigt en kvart. Kändes det som.

ZB, ni är det beesta som existerar <8

vi är som flugor i smöret på nån annans kalas!


                                                   
Ooh my little pretty one, my pretty one
When you gonna give me some time?
ooh you make my motor run, my motor run
Gun it comin' of the line
Never gonna stop, give it up
Sucha dirty mind, always get it up for the touch
of the younger kind. My my my i yi woo!


Lite mer än bara lite

helgen sög riktigt hårt, var i Kiruna i söndags och spelade match, en gammelhagga som hade kunnat vara min mamma  började bråka med mig på plan.. Helt allvarligt, drar jag till mig bråk? Det är inte första gången jag råkar ut för sånt här denna säsong. Förresten måste jag nämna att Emelie klarade av hennes och mitt vad igår kväll. Gratz Mli, vi är nog lite för bra för oss själva!

Igår hade vi en eckligt jobbig träning, intervallträningen skulle vi först ha ute i norrlandskylan, som låg på -15 denna ljuvliga februarikväll.. Lyckligtvis fick vi ha den inomhus istället, men jag och mimmi strejkade bara för att visa vår starka åsikt om att springa i en kall kulvert på Hildursborg, och sprang med mössa och vantar på! Efter 2 timmars träning var det skönt att komma hem och ta en varm dusch, för att sedan skynda mig för att hinna med 22.52 bussen till luleå, för en sleep over.
 
Den här dagen har vart ännu mera givande, har suttit och jobbat med NK B grupparbetet och skrivit en artikel till mediekom, varav åtminstone hälften av artikelns innehåll är påhittat och tillkryddat så det bara stänker om det. Men det är så det ska vara; kryddat.
Ikväll blir det att träna med mimmy på step in, sen får jag la se vart kvällen tar mig, har aldrig någon koll eller ens förvarning längre. Fast i och för sig blir det mycket roligare så, lite mera spänning : )

Är grymt sugen på en chipspåse just i denna stund, men mamma och pappa har haft ett synnerligen allvarligt snack med mig om mitt chipsätande. Det är inte bra med så mycket olja i kroppen...

men pyssshejs : )

image5

marran och empan är för bra för dem själva ( :

2008

Äntligen är året här som vi planerat ska bli det bästa (helt allvarligt, det är väl det man säger varje år?) Men det är något speciellt med 08. Nyårsafton blev precis sådär som vi i Zb ville; fest, äckelchampagne och ihopdrag av impulsfest i Thores lägenhet där 12-slaget firades. Kvällen avslutades med oväntat men som alltid perfekt mys hos mig : )
Överraskningsmys är nog det mysigaste trots allt.

Mottot iår är "alla som inte dansar är våldtäktsmän" och "rock n roll är making love"! 

/ Maerriii : )

image2
Det var fest, vi var fest, allt var best : )
 

RSS 2.0