Mot Kiruna!

Imorgon bär det av, ut på vägarna. Har packat nästan hela dagen idag och med två fulla väskor och en dataväska beger vi oss ut - mot världens ände. Följ hela resan via vår blogg på www.nsd.se  - > vandrarbloggen (boden till kiruna)! Kommentera gärna och skriv något peppande! Fina sms är bara uppskattande : D

Vårat motto lyder " vi tar ett helvete i taget" och får nog tala för sig själv!


http://www.nsd.se//NYHETER/ARTIKEL.ASPX?ArticleID=3778359

låst utan nycklar

"Låst är ett bra ord; lite svårflörtad. Svår att öppna sig, både fysiskt och psykiskt. Det är låst som är den nya tekniken, men för att det ska funka - måste man hitta nyckeln.
Det är dock lättare att hitta nyckeln till det fysiska. Desto lättare är det att bli låst av det psykiska!

Har man hittat båda nycklarna så har man alltså lyckats i livet."

Dessa djupa tankar kom idag, tro det eller ej, från Emelie. Blir nästan rädd av hennes djupa, mörka men ändå så sanna tankar. När hon är i sitt esse, ja då ska man verkligen ta vara på dem stunderna!

Bara för att så erfarade jag det svårt gåtfulla idag, under eftermiddagen på jobbet. Under städning hittade dem. Två nycklar -  en i vardera byggnad. Måste vara ett tecken från ovan? ; )Midsommar

Det var en fredagkväll, ja en fredagkväll och allt var redan stängt.
Statoil var det enda som höll öppet hus och bankomatuttagen talade ärligt om att det blev några köp för mycket. Men det var det en bra fredagkväll. Vädret förutstpådde att det skulle bli en dimma , trots det lyste solen inpå småtimmarna! Det handlar om ge och ta, men just nu ger sommaren och vi, vi bara tar : )

Just nu letas det efter fel. När allt känns perfekt får man otillförlitlig och känslan av fel på köpet. Men jag antar att något kan vara perfekt, så jag borde sluta leta. 
Istället borde jag ägna tiden åt något annat, som att rensa klädgarderoben kanske?(...).

       

SommarTimes 08, nostalgin 09 

wunderbart

Oh, it moves me without a touch
People say that I think too much
But I'm as happy as I can be
Hanging by my amarula tree

I'm a dreamer and I dream of what will be
A better destiny
I'm a dreamer and as far as I can see, Amarula trees
So I'm a dreamer and I dream of what will be
A better world for you and me, ohh


"Jag lovar solen kommer skina över dig även denna sommar"

          

Quite a show

Fullt ös medvetslös. Första arbetsveckan avklarad. Har bott i luleå hela veckan och har väl inte haft tråkigt en enda stund. Allt från stukade fötter pga kast med stor spindel till skenade shoppingturer. Har även hunnit med cykel-utan-hjul-tur, cykla vilse x-antal gånger, tappa mobilen, hets-situps träning med vickan, groteska filmkvällar i all ära mm.

Veckans fundering kom under fikarasten på jobbet. En arbetskollega så att säga fick ett samtal på mobilen, och helt plötsligt total förändrades rösten. Från chill, laid back ungkarl på 24, till sugarsweet oskyldig toffelröst. Personen i andra luren - hans flickvän.
Vi tre började analysera och fundera på om vi själva byter röst och tonläge. Efter en god stunds tänkande kom vi fram till att så är inte läget, snarare tvärtom. När sedan Veronicas pojkvän ringde kunde vi snabbt konstatera att rösten hennes håller samma toner. Brist på romantik, eller en rik förmåga av att kunna vara sig själv? Det är den stora frågan.

Underbart skönt med helg. Dock är det inte fredag hela veckan, så därför har jag tagit en löprunda med styrke på det, höhö. Nu film med godis som payback ; )

 Vickan och jag - en bild då det inte skenas! : ]


Sommartider haeyhaey

Första dagen på sommarlovet och jag vaknade upp med mysiga förkylningen. Överdos av C-vitamin fick ta mig till luleå där kamera och material hämtades ut. När jag sedan kommit tillbaka till busskuren i Sävast skådade jag till min förargelse att cykeln min var stulen.. Och jag fick skavsår av ett par redan 2 år användna skor - till råga på allt.
But it can't bring me down today - cause im shining like never before.

Livet leker och solen skiner, mer kan man inte begära!
Eller jo; du som stal min cykel, lämna tillbaka den before it gets ugly. tack ; )     - vi bjöd på gatudans till beatbox en lördagsnatt


Inspirerad


Min tioåriga lillebror inspirerar mig och han har sina stunder. Ikväll var en sådan kväll. Uppe i varv som jag var sprang jag runt i huset, sjungandes och skrikandes för full hals, åkandes och snubblandes i hushållet i jakt efter ombyte för ett redigt inlinespass med krikks. Precis när jag var på väg att kasta mig ut genom ytterdörren ropar min lillebror ängsligt; MArri, du måste ha hjälm på dig! När jag med ett skratt avvisade hans generösa förslag bet han ihop. " JAg är rädd om diiig! Allvarligt, jag vill inte att du ska slå huvudet i asfalten!."
Förvånad över hans vackra ord övervägde jag faktiskt för en sekund att ta på mig den där dumma hjälmen han försökte trycka i händerna på mig. Det var ett moment vi hade bror och jag. Sekunden senare begav jag mig iväg, utan hjälm , vårat moment var som bortblåst och allt var som vanligt igen!

image1 - lillebroor, bapapaa


RSS 2.0