Quite a show

Fullt ös medvetslös. Första arbetsveckan avklarad. Har bott i luleå hela veckan och har väl inte haft tråkigt en enda stund. Allt från stukade fötter pga kast med stor spindel till skenade shoppingturer. Har även hunnit med cykel-utan-hjul-tur, cykla vilse x-antal gånger, tappa mobilen, hets-situps träning med vickan, groteska filmkvällar i all ära mm.

Veckans fundering kom under fikarasten på jobbet. En arbetskollega så att säga fick ett samtal på mobilen, och helt plötsligt total förändrades rösten. Från chill, laid back ungkarl på 24, till sugarsweet oskyldig toffelröst. Personen i andra luren - hans flickvän.
Vi tre började analysera och fundera på om vi själva byter röst och tonläge. Efter en god stunds tänkande kom vi fram till att så är inte läget, snarare tvärtom. När sedan Veronicas pojkvän ringde kunde vi snabbt konstatera att rösten hennes håller samma toner. Brist på romantik, eller en rik förmåga av att kunna vara sig själv? Det är den stora frågan.

Underbart skönt med helg. Dock är det inte fredag hela veckan, så därför har jag tagit en löprunda med styrke på det, höhö. Nu film med godis som payback ; )

 Vickan och jag - en bild då det inte skenas! : ]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0