Illojala skratt och djupsnö i all ära

Äntligen hemma efter en väldigt skön skoterhelg i stugan. Ingen mobil, dator, smink. Helt enkelt ingen kontakt som helst med omvärlden. Redan samma kväll som vi anlände drog jag och syster ut på en trip med skotran, upp på fjället. Så tidigt som i första branta backen uppför fjället fastnade vi i mjuksnön. Vi var tvungna att gräva ner oss i metersdjup snö och sedan lyfta upp skotern en halvmeter, upp på spåret igen. Om vi var ute en timme så satt vi fast i en halvtimme. På lördagen dog ena skotern mitt ute i ingenstans, jag och syster körde vilse på lördagskvällen, fastnade några gånger till och min syster lyckades även köra över sin fot med skotern. Haha, helgens garv kom då, direkt från hjärtat. Med andra ord kanske inte så skicklig skoterhelg, men framför allt ohyggligt rolig.

Imorgon blir det att dra ut med Emelie på skotertrip, misslyckade bilder lär väl komma därifrån också! ; )

          
...........................................................

Fortsättning på tidigare inlägg.. Idag, måndag, for jag och emelie ut på en lååång skotertur. Tro mig, om ovanstående skoterhelg uppfattades som klantig med vissa missöden, så är det inget jämfört med idag. Det började med att vi tankade på OK och när jag skulle betala fanns det inga pengar på kortet.. Utan att tänka mig för hade jag tagit ut alla mina pengar från kortet, så det var bara att ringa mamma..
Väl uppe på gruvberget, sittandes med kakor och cola glassandes i solen, kom ryding med sin bratskoter och han tog oss ut på vilda äventyr. Fastkörda skotrar mitt i bilkorsningar, Avflygningar från skotern, åkandes på en skida och överraskande sällskap. Hela dagen kan sammanfattas som pinsam och klantig i skoterväg, men alla skratt och råa garv jämnar ut det med skoterlängder! Man har aldrig tråkigt med en emelie, en marri och en skoter ; )

           

jag är ett glashus, och du är en sten
men det är jag som försöker att se igenom dig

Puss Marriss

när det blir varma sommardar, kom ihåg mig då

Vill bara ha sommren hos mig. Lättklätt, stranden, myset på bryggan och chillet på terassen med en cider i handen. Känslorna svallar och alla har ett glassigt leende på läpparna. Sommarnätterna är de finaste, påväg hem från krogen med glada vänner, genom dunket och bruset, på jakt efter ruset. Eller påväg med en cykel ut i sommarnatten, påväg till ingenstans. Inga krav, hjärtat slår i takt med sekundvisarna på klockan, men tiden är så långt bort från en som den kan komma. Varma kramar och mjuka pussar och ett hjärta som bara vill ha mer. Mer utav lyckan, mer utav glädjen, mer utav värmen. Mer utav sommarn.

Nostalgi återigen, det är alltid lika skönt att längta till något, lika skönt som det är att drömma sig tillbaka.

        

puss marris

lagfest med oss som var eliten

Helgen som skulle bli en chillenhelg tog sin början med en efterlängtad och FESTlig lagfest. Bodforsgården beslagtogs av IBK Bodens elit, jag menar div 1 lag. Maten var försenad och några drinkar på tom mage resulterade i många goda skratt, men när väl pizzan anlände tog också festen fart på riktigt.
Thore, Mimmy, jag, sorsa och Jue skrek för fulla halsar till kom änglar och the way I are samtidigt som vi spelade ölspelet.

Traditionsmässigt lekte vi sångleken. Två lag, en bokstav. Ena laget börjar att sjunga en låt på t.ex. K och när andra laget kommit på en låt, klappar man händerna för fullt och tar ton med sin låt. Klockan går, klockan går, Boden gjorde mål och massa andra härliga låtar sjöngs och som vanligt spårade det. En låt sjöngs två gånger och diskutionerna och fylleskrikandet mellan lagen om att "den låten har redan sjungts!, tyst det är vår tur!" drog igång as usual. Haha, jag och mimmy kunde bara göra som Björn Gustavsson gör för att svara tillbaka på tal. Med pupertala röster skrek vi bara " AAA, MEN DUUURÅ" Haha, kvällens replik. Roligast var även när Bo-Göran skulle hålla nått tal på en 15 min en kvart och mimmy vräkte ur sig att borde inte Ingegerd hålla tal om sitt "återhämtningsmål är viktigt!" Ingegerd log. Jag svarade snabbt att "ikväll är det inge återhämtningsmål, jag föredrar att kalla det återställare!" Ingegerd log inte. Haha.

Sedan kom den känsliga biten av kvällen, nämligen dela ut diplom och presenter till Melanie Cathie (Bubba) och Soc, våra austraienska fellas. Bubba lät en tår eller två rinna ner för hennes kinder och vi andra blev också känslomässiga och gråta en skvätt vi med.
 
Kvällen fortsatte mot tc, dansgolvet var vårt för kvällen och "tåget" värvades med halva dansgolvet skrikandes till låtarna. "IBK IBK IBK" skreks ut i ring med laget.
Tränarna och materialarna var på G och allt var succé´. Sista lagfesten med eliten och nostalgikänslan var återigen på plats. Det där med nostalgi har vart mycket på tapeten just nu. I alla fall på mina tapeter.

          
fler bilder kommer när de andra laddat upp sina bilder! / puss marriss

Give my gun away when it's loaded

Leave me out with the waste, this is not what I do
It's the wrong kind of place to be thinking of you
It's the wrong time for somebody new
It's a small crime and I've got no excuse

Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
With you.

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan

Helgen som innehöll lika mycket som en hamburgare på max; alla tillbehör. Dippen, plusmenyn, extrasaltet och kaffet därpå med påtår. Det var fredag och spelkväll och Thore, Johanna, jag, Erik, Ida, Emil, Mimmi och Pels satte ribban där vi i lägenheten lirade. Tp och Upp till bevis blev liv och död, kombinerat med några oskyldiga huttar.

Lördagskvällen firades för Adam som fyllde arton. Krikko och jag baxade lägenheten för att äta, duscha och lägga sminket på plats. kvällen inleddes med det riktiga ölspelet, lovat från dealer-Alex sida. kvällen fortsatte i samma stuk och allt var festligt på hög nivå. Oskyldiga shots, roliga berättelser från verkliga livet med Maria, oplanerade samtal vilket samtalslistan tveklöst talade om. Nostalgi uppstod när Gräsvik själv satt och höll i liveunderhållningen via cam och ljud. Det enda som saknades var tändarna likt i en Europepublik på 10.000 som glatt njuter av musiken. Han var festens mittpunkt, genom att vara 30 mil därifrån men lyckades ändå höja stämningen.  En drink blev lätt fyra och ärligheten låg på lur runt hörnet. Fast ärligheten varar ju längst, eller hur det nu var? Standardfolket som var där är alltid lika sköna, det blir som det där lilla extra över festen. Dubbelhelg medföljer lugna, soberhelger för min del, vilket faktiskt känns skönt just nu.

Det som låg och grämde i bakhuvudet var tanken på ett elitseriekontrakt, som gått ut... Vi hade vår viktigaste match igår, mot ett övik som krigade för slutspelsplats och vi, som krigade för att hålla oss kvar i elitserien. Vi höll ledningen med 4-1, men tappade. Hängiga huvuden, kinder med tårar och en hemresa på 60 mil i dystert hum. Nästa säsong blir det div 1.

Pratar med stockholmsbrat-Jim i telen som drygar om att hans liv är bättre än mitt. Säger killen som festar på spybar och plockar hem första bästa brud från Stureplan ; )

        
         

pusshejs maerriii


Här ligger ångest och prylar i drivor

Sista dagen på lovet och ångesten tar vid. Långrandiga dagar vid skolbänken är inget man ser framemot och läxorna är sannerligen inte ett plus. Pencillinkuren min avslutades igår men som kompensation har jag kunnat välkomna febern och hostan. Olyckligtvis är det virus så kan inte ens behandla med en ny pencillinkur, vilket innebär en till träningsfri vecka.. Jag har tynat bort, rejält. Mina nyinköpta jeans är alldeles för stora, de hänger och jag kan få av dem utan att knäppa upp knappen. Ingen träning, inga muskler.. : / Nä, inte ett bra slut på ett bra lov.

Gårdagskvällen ägnade Johanna, jag och Sippan åt att vara ute och glida med Andreas som precis fått körkort. När vi kom hem såg jag och Jue Airplane och kunde skratta gott, David Zucker låg bakom produktionen och det förbryllade mig inte. American pie stuk på det hela, bara att det var hämtat från ett annat årtionde.

Johanna och jag passade på att exprimentera, genom att göra precis som Björn Gustavsson snackat om; sodastreamad O'boy. Förväntningarna var höga men besvikelsen sköljde över oss så fort första klunken svalts ner. Nä, sodastreamad O'boy är inget att rekommendera, hade han inte kunnat göra reklam för sodastreamad whisky istället?

Något som höjer graderna lite och ger bikinifrossa är tanken på att jag och Johanna troligtvis ska utomlands nu till våren/försommaren. Två singeltjejer på en solig strand med en drink i handen - kan det bli bättre? Har redan börjat lägga undan pengar och drömma om värmen. Man blir verkligen avtrubbad av kylan här uppe i norr. Over and out.

           

Pillerfylla och förundrande resultat

Igår hade vi en viktig match, mot Falun på hemmaplan. Ledningen togs utav oss med så mycket som 6-1 och allt talade för en efterlängtad och behövlig seger. Men inte alls. Falun kunde ta hem segern med 8-7 i förlängning och jag kan fortfarande inte förstå hur vi lyckades. Bittert och surt, det är vad det är...

Lördagskvällen började desto mera lyckat, fick åka premiäråket med robin (hade kollat upp att jag faktiskt hade livsförsäkring) till staden för att fixa fram festlooken hos Ida, sedan var det fest hos tess.  Mycket skrikande och sjungande, någon piercade sig och några drinkar för mycket resulterade i ännu mera skratt och festligheter.

Kvällen avrundades väl inte så lyckat, jag fick så kallad "Pillerfylla". Två erytromycintabletter (pencillin), två ipreen, p-piller och en dos brikanyl pga att jag hade tungt att andas. Det hela resluterade i feberfrossa utan feber och lagomt ont i bröstkorgen. Men kan man inte dricka sig full pga pencillin så får man väl satsa på en "pillerfylla"... haha

                                                    
            

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing


puss marris

RSS 2.0