rock on, move on

Det är tydligen strålande sol i Stockholm idag. Vädret här i Boden är dock underbart, där solen har stekt på sen imorse. MEN solen lyser ju inte lika starkt när inte ni är här! Emelie, Wollan, Johanna och Tess rockar på med KISS  ikväll och senast jag pratade med dem stod dem i kön där de precis blivit uppmärksammade av TV4.

Dagens intervallpass plågade jag och syrran oss igenom i eftermiddags. Man känner varje gång hur mycket man bara vill dö där i spåret, hoppas att ett ben bara ska brytas, en älg ska hoppa på en. Ja, vad som helst så att man SLIPPER plågas.. Vi belönades dock med grillat till middag med alla dess tillbehör! Längtar redan till mjukglassen som ska avnjutas imorgon, med beesta , gjord av den beesta; Ida t-licious själv..


 - livebild direkt från sthlm, höhö


Emelie här!

hejhej marris blogg, just nu är vi på fest hos wollan och då fick jag lust att skriva lite i marris blogg. Jag är inte den skrivbenten som skriver den djupaste skiten men jag tycker att det är bra att marri får sitta här och skriva var hon tycker. Så hon slipper ringa till mig när hon är förbannad! NO OFFENCE!! stan snart, vi hänger i underbara sävast och bussen går typ om några minuter eller på typ en timme. Då ska vi röjja ;)

Håkke hälsar!

Marri står här nästan brevid mig och dricker vin ur wollans föräldrars fin glas, själv sitter jag och slukar min smirnoff. VM-matchen mot finland går åt helvete just nu och jag vill inte att marri ska vinna över mig! ska dra nu för att tina säger att det är inte fest om jag sitter här , puss och hej sup och svälj! image93 image94 hejhej

jjjjjjjjjjjjjjjjjj / tina

17 minuter..

kvar tills Wollan fyller vuxen quinna! Känslorna är blandade, jag känner en våg av rädsla men samtidigt nyfikenhet. Imorgon bitti sitter hon kanske drickandes kaffe till dagens nyheter i ett par nya propra brillor. Eller vad vet jag,  hon kanske har placerat sig utanför Ica sävast 08.59, bara för att kunna inhandla sina första 3.5or, direkt när dörrarna slås upp.  
Ovissheten är stor ,men nyfikenheten är större. Vad ska det bli av med dig, Erika DF Wohlin Zerpe?

8 minuter kvar..

I ett vinterland..

...För stunden. Utanför faller stora snöflingor ner på gräsmattan och alla tecken på sommar känns just nu längre bort än Bredåker (no offence). Kalla vindar med regn som nästa sekund rasar ner som hagel. Och där står man i sina ballerinaskor bedragen av vädret själv.  När man sedan förbannat sig över sig själv och utlovat att kasta bort sommarjackan mot dunjackan, kikar solen retsamt fram. Ballerinaskorna åker återigen på och där står man tillslut i snöfallet. Gah. 
Jag betar dock en soltia på att riktiga värmen är tillbaka till helgen. Födelsedagsfiranden i maj är verkligen skönare om temperaturen ligger över +20 .


I takt med ljusare nätter blir också tankarna ljusare, om bara alla inlämningsuppgifter blev färre skulle läget vara mer än perfekt. Stress är inte bra, det resumerar pappa varje gång jag övningskör. Nu använder jag det till min fördel med alla mina skoluppgifter och andra stressrelaterade moment här i livet. Tack pappa, klok man det där.


På tal om det kanske man ska ta en sväng med bilen ikväll trots allt!
Ett gott råd är alltså att hålla er inomhus ikväll.

It's okay to lose your pride over someone you love
Don't lose someone you love though over your pride
 
 


EttStortLiv

Mest givande helgen på länge. Tack, tack alla som gjorde den till vad det blev. Ni, du, han, hon, dem, vi. Poängen är förstådd. 

Step in och fotbollsliret på bb arena blev fredag, lagfest med Boddan som utgång blev lördag. Med ont i fötterna efter för mycket flängande i pumps och efter för många stämplingar på fotbollsplan ska jag nu sova. Ett stort liv kräver någorlunda sömn som payback har jag hört! 

           (tuperingärunderskattatidimman)

We don't waste time

Give me a sign

Tell us how you wanna roll


skickat;våren inkorgen;sommarn

Gjort och sagt men inget blev gjort. Här klagar jag på låg blogg prestationsinsats med orättvisa grunder.

Following contribution is dedicated to Erika Wollan Zörpe

Blev inspirerad av wollans tankar om uppvärmning,om hur viktigt det egentligen är.  En chock är oftast följden av ett besked som du verkligen inte är beredd på och det blir verkligen inte lättare hanterbart om du inte är "uppvärmd". Man säger i situationen fel saker, agerar fel och handlar impulsivt. Ångesten och ältandet av vad du egentligen skulle sagt  kryper sedan fram och grämer dig.
Så sant så sant.  90% av ens egna "ouppvärmda" situationer skulle man haft haft bra på tal, packat väskan och sen aldrig vänt sig om.. Kanske måste vi värma upp lite mer, så vi är riktigt varma när det väl blir match?

Vi är rätt djupa när vi vill, nedastående motto speglar våra djupa själar;

-  bättre att vara på djupet än att flyta på ytan ;)
-  Ja,  hellre en koralldykande turist än en död fisk ;)

Vad har hänt med alla bra serier/tvprogram man minns? En fyra för tre, Segemyhr co, Rena rama Rolf, Fullfrys? Programmen alla minns men ingen vet vart de försvann. Nästa blir old school maraton med ovanstående klassikers. Allt blir faktiskt inte bättre med tiden, hallå hela sverige pussas och kramas?

   grilltider, mimmi och jag. Ni ser bubblan va?


RSS 2.0