heela helgen

ägnades åt Dm i Piteå. Väldigt produktiv på innebandyplanen, men utanför den hanns det inte med nå mycket annat, förutom att äta och sova. Ett tillägg är alla roliga, privata historier som berättades  i hemlighet  i Björklundas källarkorridorer. Blev några skratt för mycket! Nöjd efter helgens resultat i alla fall.  Efter prisutdelningen for jag förbi klassfesten samhällsbarnen hade. Var själv sugen på att fira men plugget väntade hemma. Blev dock inget plugg heller för den delen då jag däckade av trötthet.
   

-73 dagar kvar till studenten ( ;

lips of an angel, yeah that's me

Ipoden spelar låt efter låt där jag ligger ihopkrupen under täckena.
Försöker att somna, men John blund vill inte ta mig till drömmarnas land
ikväll. Lips of an angel spelas för tillfället på repeat, fin låt.
Hör själv.

Fredags flashbacks

HAHA. Fick en flashback från ac/dc stockholmstrippen, nu precis när jag grävde i godispåsen. Efter att ha köpt massa rödvin på Söderhof, kände vi att vi var tvungna att spä ut det med något. Vi sprang ut i stockholmskylan, genom parken och in på typ "Mohammeds tobak & kiosk". Jag betalade för två festisar OCH, hör och häpna - två Fox godisar. Av allt jag hade kunnat välja på i godisaffären valde jag två små foxs, en till mig och en till Veronica. Veronica tackade och tog emot med skrattet i halsen. När vi sprang igenom parken på tillbakavägen fick vi en typisk 08-komplimang.
Ett bratgäng med stockholmskillar: åååh kissekatter! Får man klappa? ;)   
mjau på er också. ; )

Med solen i ögonen

18+ grader i solen och 2+ i skuggan. Tröttheten jag kände när väckarklockan ringde, försvann när jag såg vad termometern visade och solen som sken över hustaken. Skinnjackan och solglajjorna åkte på och jag var bara så glad. Som mimmi sa; Sol ute, sol inne, sol i sinne!" Så sant : ) Lunch på bryggeriet istället för på Pepperoni kändes självklart, så jag, Sippan, Krikko och Ante tog en promenix dit i solkskenet. Att jag parkerat min bil ändå längst ner på Gultza gjorde heller inget då jag uppskattade varenda solstråle!
Dock så är inte den riktiga våren här, väntar bara på decimeterssnö och en termometer som återigen visar kyligare grader. Men vi kan väl få njuta av denna värme medan det går!


Skin, skin som den sol du e
Låt hela världen se ditt vackra leende

Soppatorsk efter E4:an

Haha, helt klart kvällens roligaste. När jag var i Gammelstan började tanklampan lysa. Ringde upp Moa för att få en uppfattning om hur mycket bensin reservtanken innehöll. Vi enades om att vi kommer att ta oss till Piteå då reserven har ca 10 mil kvar. Strax innan Norrfjärden började bilen puttra och några sekunder senare stod vi still.... På ett backkrön på 110 vägen... Varningsblinkersen slogs på och samtal efter hjälp var ett faktum.
För att göra en lång historia kort: Vi kunde inte åka till träningen med Dan (tränarn) och bara lämna saaben på 110vägen i mörkret på ett backkrön. Så vi gjorde det alla andra också skulle ha gjort i en situation som denna. Jag, Maria och Klockare knuffade bilen hela vägen ner för backen, med Moa styrandes bakom ratten, in på en avfart vid sidan av vägen. Vi fick knuffa bak bilen och knuffa fram bilen fram och tillbaka, allt för att den skulle störa så lite som möjligt för övrig trafik! Man undrar ju vem som skrattade mest: vi eller de förbiåkande bilarna som fick skåda detta...! Haha.

- det man inte har i tanken får man ha i benen ; )

Okronologiskt tankegång tog mig tillbaka till guldet.

Skriver okronologiskt kan man tycka, men "Jues slumberparty" kunde jag inte skriva om på onsdag, då "var fan var jag igår?" låg i luften. Hade blivit så många frågetecken och tomma rader i blogginlägget så ni hade ändå inte förstått! Haha.
Mimmis straffshot var inget att leka med. Jag kommer inte komma försent hädanhefter!
Oststrimlor och skinka flög runt i köket och Maritas duk fick smaka på ananassaft. Johanna deklarerade sin kärlek för grabbarna trots utkörning av dem sekunden senare. Wollan pratade om "livets spår" i sömnen och Carro firade extra, då körkortet tagits några timmarna tidigare samma dag! Emelie skrek några sanningens ord åt Wollan som fortfarande ekar mellan väggarna på Bärvägen 3...

 


the backwards men

Veckans film som påverkade oss djupt - The happening. Ni som inte vet - osynliga giftet som får folk att bli självdestruktiva. Folk stannar upp och fryser fast, börjar sedan gå baklänges för att sedan avsluta med ett kitchigt/alternativt självmord. Johanna som var ute och promenerade igår kände hur hjärtat dog då en tant framför henne plötsligt stannade till.

Vi inspirerades till hela gå-baklänges-grejen eller blev helt enkelt allmänt psykiskt förstörda utav filmen, döm själva!

   
puss marran

Baby shower

Sitter just för tillfället hos Moster Sandra som ikväll fick ett samtal, därav titeln moster. Jag och min fru Vickan har dragit igång en babyshower i M.Sandras lägenhet, med allt från "kast-med-liten-baby" till mysigt tilltugg. Vickan glänste med sina BF kunskaper om hur ett barn ska tas. Imponerad faktiskt! Vi lärde oss lite nya saker;

1. Ett nyfött barn ser inte från avstånd som är mer än 2 meter ( Sex i sovrummet i barnets närvaro är alltså INTE skadligt)
2. Ett nyfött barn kan inte se skillnad på sin mamma och någon annan (Jag och sandra kan lämna över vårdnaden av våra barn till vickan de första månaderna)
3. Första gången ett barn skrattar, vet den inte vad den skrattar åt (Så nej Sandra, du har inte dragit ett BRA skämt!..)

Vi har även konstaterat att binnickenmask är något man kan få av sushi så alla ni sushiälskare, ni kanske har en 12meters mask i er.. ; )


Nu ska vi börja avrunda, då Sandra har jobb i morrn, till skillnad från oss andra som har, enligt Vickan, sommarlov!.
     
Give me some lööööve baby ; )

/ M

RSS 2.0