"Är det här ogräs? Det måste vi rycka bort"

Efter träningen belönades jag med trevligt sällskap, Stockholms-Johanna, Emelie och Johanna spenderade nån timme ute på alderbryggan, pratade om allt och inget. Sedan lyckades vi skrämma upp varandra med gamla spökhistorier om dumpade hästar på aldersbotten och annat övernaturligt! Systemkamera fanns med men fanns inte tid för att fota :)

Idag lurade Johanna med mig på stan för "fika på Opalen med högklackat". Träffade massa nära och kära och mindre bekanta, kulkul! Strax blir det att börja köra mot Skellefteå för jobb hela veckan, alltså inget Pdol här inte ( ;  Dock åker två söta med som ska släppas av i Piteå för festligheter!
Nä nu måste jag skynda mig så det som ska göras hinns med!

Sanna som jobbat en vecka på Riksbyggen med mig nu har redan fått
en arbetsskada. Hemma ute på balkongen kommer en spontan kommentar.
"Är det här ogräs? Det måste vi rycka bort!" HAHA xD


Måste på Statoil och köpa motivation

Ja, precis så känns det just nu! Citerade min förra lagkompis Amanda Hägg, som födde den klockrena kommentaren som användes innan intervallträningarna förra hösten. Då kunde det låta något i stil med "ja, ska man kanske förbi Statoil innan och köpa lite movitation?" och just nu hade jag inte kunnat uttrycka mig bättre! Fiii fan för intervaller i schtoorpaglabacken :D Haha. Tur att lönen kommit för motivation lär måsta köpas för en dyr penning ikväll!

Önska mig oss lycka till alltså!


Jag och bubblan på alder igårkväll, hoppbilder och seriöst boll-lir med
stön och "Jaäo" ;D

It's something inside me, I know it's good.

Vad vissa människors närvaro kan göra en glad, en feelgood känsla i hela magen. Vänskap är bättre än 100 påsar chips! Skratten, gråten, skämten som bara vi förstår och när man vet vad den andra menar, innan ett ord sagts. Igår var en sådan bra dag, bland många. Först tränade jag och syster, sprang löparrundan i stan med hinderbanan på det och stadsborna trodde vi tappat skruvar där vi sprang ute i spöregnet. Dem enda som var glada som vanligt var norrmännen: "wooohoooo, ett, två, tre. Jobba jobba, härligt väder va?!; )" Haha. Coopparkeringen hade för övrigt tagits över av norska regplåtar likt då ryssarna beslagtog Finlands landmassor. Hursomhelst, efter löpturen väntade vi på att Johanna skulle stänga Opalen (blev bjudna på satsigt god glass) och drog vidare till Gruvberget. Där myste vi på runt brasan, dit en intet ont anande Krikko rövats bort för att fira tidig födelsedag. Riktigt trevligt! Kvällen avslutades hos Johanna till filmen Precious. Därav kvällens tårar. Kul kväll!

På nån timme ska vi köra ner till Skellefteå, jag jobbar på Old Williams ikväll. Det jag hinner se av Trästocks ikväll är väl de som snear på gatorna och de som är pigga nog för att dra ihop efterfest! Så vi ses kanske ;)

/Marrii-Larry.

rain, rain, come back another day

Träningsmässigt och socialt har denna vecka börjat bra. Vart med Kristoffer och igår träffade jag Johanna och delar av folket, då Jue bjöd på chai islatte, grymt gott! Jag har dessutom på dessa tre dagar gjort bort 2/3 intervallpass och 1 distans. Kvällens träningspass bestod av intervaller i backe - i spöregn. Det blev extra tungt då kläderna, sockarna och skorna fick väga lite extra;) Men vi överlevde syster och jag det ska firas med jordgubbar och glass till Old Christine maraton.Så här dyngsura var vi, duschen? Nja. Men okej ( ;


Årets första dopp

Första doppet sommaren 10 togs fjortonde juli, i Storsand faktiskt.
Emelie och jag stekte efter våra jobb dryga timmen. Fördelen med att
ha väntat så länge är temperaturen i vattnet, skönt! Först nu har sommaren
börjat på riktigt!
steki och korsordsnöt utanför lägenheten ( :Storsand med Emelie, kladdkakebak och film efter det ( :

 
Kvällsdopp på alder med syrran.Sommar är kärlek ( :

I-landsproblem

Just denna helg önskar jag att jag kunde klona mig eller make up my mind. Fast känns i nuläget helt klart mycket lättare och trovärdigare att jag klonar mig istället. Varför ska det vara så svårt att bestämma sig, hjärtat vill för mycket men huvudet laggar där inte ens ctrl+Alt+delete hjälper.
Var på kartan ska jag befinna mig? Skellefteå för stadsfesten med gofolk, Haparanda med Kristoffer eller hemma i Sävast för äventyr? Jag hade t.o.m. kunnat vara i Schweiz just nu med Johanna, Mimmi och resten av laget i Absolute Sweden, men pengarna räckte inte till i slutändan.  Haha, var som när barnmorskan frågade "var på kartan är du?" "Jag är i Skellefteå just nu" "Jaha.. Haha, annars menade jag var på pillerkartan." Haha! Nåja, får se vart det bär av eller om det ens bär. Det får bära eller brista, värre än så är det inte! :-)

Team Absolute Sweden! Nästa år kan ni räkna med mig, banne mig ; )
Puss Marris.


neutron star collision

Japp, jag är Bella Swan. Bara att konstatera likheterna. Over and out. 

sommarkväll

Orkar inte bilda ord och meningar som ska bli rader av text. Sitter ute på balkongen i min egen tystnad, nyduschad och iförd mjukiskläder och inte finns det något att klaga på. Först nu inser jag att jag inte hunnit andas ut på hela veckan. Kan beklaga mig över det vid ett annat tillfälle, veckan har långt ifrån varit tråkig, men stressig om något. Så istället ska jag fortsätta njuta av denna sommarkväll här på balkongen och lukta på blommorna precis som min idol Ferdinand.


Det går bra nu, eller va?

Efter fjärde veckans jobb väntar två provpass på Skellefteås krogar i helgen, fredag och lördag. Alltså inget Boden Lever för min del. Längtar redan efter min säng då jag varit uppe sedan sex i morse. I brist på annat lägger jag upp lite kingbilder på syskonen Männistö, lite spårade & onormalare, lite bättre. Eller hur det nu var?

Mariana, Mikael & Sanna

James Bond Jr och hans B-rud. Haha.


RSS 2.0