It's something inside me, I know it's good.

Vad vissa människors närvaro kan göra en glad, en feelgood känsla i hela magen. Vänskap är bättre än 100 påsar chips! Skratten, gråten, skämten som bara vi förstår och när man vet vad den andra menar, innan ett ord sagts. Igår var en sådan bra dag, bland många. Först tränade jag och syster, sprang löparrundan i stan med hinderbanan på det och stadsborna trodde vi tappat skruvar där vi sprang ute i spöregnet. Dem enda som var glada som vanligt var norrmännen: "wooohoooo, ett, två, tre. Jobba jobba, härligt väder va?!; )" Haha. Coopparkeringen hade för övrigt tagits över av norska regplåtar likt då ryssarna beslagtog Finlands landmassor. Hursomhelst, efter löpturen väntade vi på att Johanna skulle stänga Opalen (blev bjudna på satsigt god glass) och drog vidare till Gruvberget. Där myste vi på runt brasan, dit en intet ont anande Krikko rövats bort för att fira tidig födelsedag. Riktigt trevligt! Kvällen avslutades hos Johanna till filmen Precious. Därav kvällens tårar. Kul kväll!

På nån timme ska vi köra ner till Skellefteå, jag jobbar på Old Williams ikväll. Det jag hinner se av Trästocks ikväll är väl de som snear på gatorna och de som är pigga nog för att dra ihop efterfest! Så vi ses kanske ;)

/Marrii-Larry.

Kommentarer
Postat av: lisa

vänskap är bättre än 100 påsar chips! måste fan hålla med om den marri :D haha! fast hade det varit 99 påsar chips så vetteklåååån ; )

2010-07-23 @ 15:48:31
Postat av: Nattisgumman

ooh marri,du e ju bah för kinkyhot;)

2010-07-23 @ 16:22:19
Postat av: Marri

haha härligt Lajsa att du är på samma spår!=) skillnad på 99 och 100! haha natta, anledningen till att uttrycket kinky hot finns ;)

2010-07-24 @ 18:24:53
Postat av: Putte

Mamma sa precis att hon tycker att du plötsligt blivit jätte lik morsan din! Annars har du alltid varit så lik din papi :)

2010-07-26 @ 19:27:53
URL: http://lillamias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0