Midsommarhelg

OM det varit välbehövligt med ledighet. Helgen har innehållt en begravning, besök, midsommarfirande med gofolket, gofika, kubb, bastubad, filmmys osv. Nu ska jag njuta av sista dagen innan arbetsvecka nummer fyra drar igång!

Just nu känner jag mig så stressad. Jag är grymt taggad inför Schweizresan, men den har sina baksidor. Jag måste försöka anpassa ledighet åt två jobb jag har, och just nu vet vi inte riktigt vilket fordon som kommer ta oss dit. Blir att ringa samtal imorrn ang. ledighet. Surt att förlora pengar, men kul med ett minne för livet! Men men, allt brukar lösa sig. Eller hur?:)

Från midsommarmiddagen, Mimmi & jag. Mimmi agerar desperate housewives fru ;-)

Mimmi, Emelie, Jue :-)


For you to be

I see you standin'
Standin' on your own
It's such a lonely place for you
For you to be
If you need a shoulder
Or if you need a friend
I'll be here standing
Until the bitter end
No one needs the sorrow
No one needs the pain
I hate to see you
Walking out there
Out in the rain
So don't chastise me
Or think I, I mean you harm
Of those that take you
Leave you strung out
Much too far
Baby-yeah
Oh-oh-oh-oh-ohhhh


Midsommar med långhelg incoming

Idag jobbade jag veckans sista arbetsdag. Egentligen arbetar vi även halvdag i morgon, men istället står begravning av älskade morfar Pekka på schemat. Jag hade så gärna velat vara den som läste dem svenska hälsningarna i kyrkan, men eftersom jag är känslig i känsliga lägen, gråter alltid då någon annan gråter, kändes det inte så bra. På morgonen 9.30 har jag dessutom läkartid och på kvällen ska jag till Skellefteå på utbildning 18-21. Tight tidsschema. Sedan är frågan var morgondagens träningspass ska klämmas in, morgonträning vid 08 eller nattlig träning vid 23, vad tycks Johanna?

När morgondagens stress är över (skell) väntar en skön, rolig långhelg med dem bästa! Det blir stugfest på midsommar och det ryktas om uppbyggnad av privat camping på gräsytorna! Mys. Sedan håller jag tummarna för att Kristoffer ska kunna komma hit. Med andra ord en sköön, ledig helg som väntar, hoppas bara vädret är på min sida :)

Nu väntar en timmes skivstångspass med intruktör. Sist kunde jag inte sitta på tre dagar.. Ha-ha-HAEYJ. PUSS.
 
Midsommar något år sedan. Det enda som behövs är midsommarstång
och ett förbannat bra sällskap. Inga höga förväntningar!

Kriga för att överleva

Idag var det extra jobbigt att kliva upp 06.00, svullna ögon med massa grus i. Även lite träningsvärk efter gårdagens tvåtimmars innebandypass! Tur att denna arbetsvecka är en kort sådan på grund av midsommar, så  jag har redan krigat mig igenom arbetsdagen och nu väntar bara nästa krig. Johanna och jag ska köra ett rent intervallpass vid sjutiden, efter det blir det bastu med spa :) Mysigt!

Sjuk konversation mellan mig och Kristoffer:
K: Jag skulle vänta på dig i 20 år om jag måste. Skulle inte du?
Jag: Nej, skulle inte orka vänta. Jag skulle vara tvungen att ha andra
under väntetiden.
Kristoffer: men schysst, ego.
Jag: Men det är som att jag går till apoteket och ska hämta ut min medicin,
men så finns inte den tillgänglig, så jag måste ta ett annat märke under tiden,
för att överleva.

Hehe. Jag är ond. Men tyck om ä iaf!

Jue&Jag - försäsongen -10

Längtan

Dessa söta, målade stenar fanns vid Björks särskola Zkatan.
Där hade alla kids skrivit vad de längtar till just nu. De flesta hade
skrivit att bada, sommarlov, mina kompisar osv. Men det jag fastnade
för var en sten där det bestämt stod "att bli hårdrockare". Klockrent!


jag själv längtar till:
- storlönen som kommer den 25 juli
- Schweizresan med Jue & Mimms
- Få hoppa på Kristoffer
- Se Portugal vinna VM
Ovanstående ej i inbördes ordning för att slippa dispyter.

Puss Marran.

bilder från gårdagen


grabbarnas fotbollskväll invaderades av oss tjejer..

Köksheng.

familjefoto; jag, Adam, Englund, Emelie och Rubis.

Petter, Kihlman och Emil myste till det.

Carro och Sara:)

Wolls, Mimmi och Emelie:)

Jag och Adam posar.

Lagfotot, inte illa att få med alla fyllehullus på en och samma bild!

impuls är receptet på framgång

Gårdagskvällen som var ren impuls blev riktigt bra! Kom hem från Skell vid halv sex, bytte om och tog mig ett löppass ute i regnet. Efter det fix och dusch sedan iväg till Carro där redan hela gänget var på plats. Grymt kul, där även dans till I'm in miami bitch fick en repris och även en lagbild på alla togs. Sedan impulsade vi farmen, blev väldigt billigt då vi tog oss in gratis. Rökande 30+ kvinna: glömde inte ni att betala? Johanna: Ska inte du hålla tyst!.. Grymt lyckad kväll!

Idag har vi hängt på Opalen och ätit lunch; jag, Johanna, Emelie, Emma, Räven och Emil. vi satt där nån timme och bara myste på. Träffade Mia som hängde vid glassen och surade, hehe! Ikväll blir det "halv åtta hos Johanna", blir nog fint det.

Lite fikabilder från idag :)

Gliiiiideeeer!

Ett glädjebesked - logistiktentan även den avklarad! Blev lite osäker då jag hittade på lite svar på vissa frågor i tentan. Men verkade glida med i rader av text innehållandes rappakalja och ordbajs på hög nivå. Förövrigt klarade jag även min omtenta i intern styrning- CHECK!
Som jag och Amanda brukar säga: Gliiiideeeer! ;-)

Visar en bild för att illustrera det hela. Made by Amanda Eriksson!


Vanilla Twilight

Mitt liv består just nu av jobb 7-16, sedan pressar jag in ett träningspass varje dag i stort sett, undantag en ledig kväll. I måndags tränade vi innebandy med Notvikens damer, sedan avslutade jag med ett 30 min distans på löpband (behöver jag säga att det var 1 milj. gånger lättare än ute på barkspåret?). Igår hoppade jag in och lirade träningsmatch på arenan med Notvikensdamerna, Johanna körde med P16. Vi fick båda sätta ett mål vilket satt fint ;-) Efter matchen körde vi träning med herrarna, blev intervaller och smålagsspel.

Ikväll blir det att springa runt älven med Johanna, ska testa min luftmätare jag fick från läkaren idag! Innan träningen ska jag plocka fram marker och spelkort och öva litegrann inför lördag.

En mycket fin låttext som blir en väldigt fin låt :)

Stick och brinn?

Stick och brinn eller brinn och stick?

"Du kan ju inte sticka först och sen brinna. Ska nån springa efter och dränka ner dig i tändvätska och sedan kasta en tändsticka på dig? Mer logiskt att först bli påtänd och sedan sticka rent reaktionsmässigt eftersom du inser att du är on fire." / Mariana & Sanna M

Djupa tankar en måndagskväll.


Var tog luften vägen?

Kom ganska precis in från en löprunda med pappa, vi tog 7 km spåret. Men var i helvete var luften? Jag vet att jag varje vår och försommar har svårt att springa ute pga all pollen och annan skit som finns bland träden och gräset. Men nu lät jag som en kärring på 70 bast som crackat och rökt mexikanska cigarrer hela sitt liv i brist på annat att göra. Uppförsbackarna var värst, där jag kippade efter andan och lät som som en korsning mellan the grudge och en fågelunge. T.o.m pappa (?!) var snabbare än mig! Men men, jag krigade mig iaf genom kilometerna. Blir nog att boka tid hos läkare.
Ikväll blir det en lugn kväll och ta vara på min lediga söndag :)

Körde på en lite rockigare stil idag. Jeansshorts,
guns n roses t-shirt, skinnpajen och converse ( :Farmen premiär

Festligheterna höll hus på hermelinsgatan, i Carros nya, fräscha lägga. Jag och Mimmi som var nyktra för kvällen tog min bil in till stan, köpte varsin cola och joinade festen. Dock blev det inte lugnt för det, Emelie, Johanna och jag drog triodans till I'm in Miami bitch, där vi ylade till texterna och hittade på fula egna dansmoves. På det följde Cha cha slide, en klassiker från utlandet. När alla började fara till Farmen for jag och Mimmi och åt på Max. Pratade lite med Jim som sett mig flertal gånger körandes runt om i stan, men jag missade dock han varenda gång! hursomhelst en rolig kväll med delar av gänget!

Kvällens roligaste händelse måste varit den Bruno stod för. Jag och Mimmi glider in på Shellparkeringen för att köpa oss en cola. Direkt då vi kliver ur bilen hör vi busvisslingar från en balkong på tredjevåningen. När vi kollar upp ser vi en balkong fylld med - våra killkompisar. Haha. Bruno kräver då att få förklara sig.

Bruno: "Det första jag ser är två brudar som kliver ur en bil. Jag tänker att fy fan vilka brudar! Jag hade, hade, hade lätt! Och drar sedan en busvissling. Sedan säger Adam: Hörru det där är ju Männistö och Åkerlund. Lite pinsamt! haha". Går inte annat än skratta åt : )

he-he-heelg!

Helgen började i högt tempo, med att bila ner med pappa till Umeå fredag kväll, för ett eventuellt bilköp. Affären gick igenom och pappa körde hem nybilen och jag mercan bakom. idag har jag jobb utbildning 12-15, har förhoppningsvis fått in allt om splittning och dubbling och ska öva några vinstutdelningar innan. Ikväll ser det ut att bli festligheter hos Carro, dock dissar jag farmen då jag lever i fattigdom och inte är speciellt sugen heller. Men kul att umgås med govännerna!


Nä nu ska jag kliva upp och äta frukost och fixa mig! Puss Marris.


Hektisk vecka

Arbetslivet började i måndags, 07-16. 16 hämtade Kristoffer mig, vi tankade, köpte mig middag från Max drive-in och brände iväg mot Skellefteå. Där hade jag jobb utb. 18-21. Efter att ha duschat, packat och ätit en snabb kvällsfika var vi hemma först kring 01. Tisdagen blev en ledig dag pga omständigheterna. Johanna och jag såg b.l.a. Si nombre, en grisig men bra film. På kvällen körde vi ett kombinerat löp/intervallpass. Idag har jag jobbat 07-16, planterat blommor hela dagen som omväxling. Tanken var att jag och Johanna skulle träna 18 ikväll, men hennes fötter var förstörda av nya skor och jag däckade på soffan.. Blev väckt av ett samtal av tre grymma brudar, men mitt huvud sov fortfarande så insåg att jag ville följa först då vi lagt på, men då var de redan i stan! Jag hatar att jag blir så trött på kvällarna då jag jobbar, men hoppas det blir bättre nästa vecka!
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag har en tillgänglig bil att utnyttja.

Efter att ha planterat min del, ca 20 blommor i rabatten läste jag Kristoffers sms.
"Jaha, men gör inte som en del, planterar med plasthöljet kvar:p"
Jag: öhm.. Veronica, jag har gjort ett litet, litet misstag..
Vi: Hahahaha. nu måste vi gräva upp dina 20 blommor.
jag skriver till Kristoffer "Nädå, klart inte : ) (A)"
K: vissa idioter gör ju det.
Kul att en kille fick rätta till mig.

In memory of


Morfar, mest kallad Ukki-Pekka. Han somnade in igår morse efter
lång tids sjukdom. Den natten sov jag så dåligt, jag var så trött men
oförmögen att somna. Strax efter nio, då jag hört bror fara till
skolan somnade jag plötsligt snabbt och hur lätt som helst. Jag
somnade nog först när Pekka somnade in 9.22.
Cancer suger. R.I.P ♥

ssssommarloov.

Tentan och tentafesten fick inviga sommarlovet -10. Det blev ändå en tidig kväll då jag klev upp tidigt lördag morgon och packade ner allt jag kommer behöva under sommaren i Boden. Slutresultatet blev en hel stickbag fylld med kläder, ett klädfodral med kavajer, klänningar etc, en träningsväska med träningskläder, marker och kortlekar och slutligen en resväska fylld med kläder syster ska få. Och för att inte glömma min lilla rosenblomma Lennart Palm-Åkesson.

Det blev att åka direkt in till Boden för att se balen med Emelie, Jue, Rubban, Carro och Hahto. Vädret hann vända till det bättre och vi kände alla ett sting av svartsjuka, av att också vilja gå på balen en gång till. Ganska kul att Robin hade samma bil som jag och Sippan hade förra året, den rosa fina cadillacen.

Idag blir det att installera sig här hemma, fixa garderobsytor för alla mina kläder och öva och läsa på om Black Jack regler. Sedan väntar ett två timmars träningspass, innebandy och fys. Efter det ska jag förmodligen vara med min Knapsu, om han orkar med mig! Eller om jag orkar med han. Sedan läggdags tidigt för i morgon börjar arbetslivet 07.00 ( ;

Balen igår : ) strike a pose.

Stadsparken, Luleå -09

En återkommande bal årligen hade inte suttit fel.


Black Jack

Dagen har i princip sett likadan ut som gårdagen. Tvättade imorse och lyckades äntligen med det jag bara gått och väntat på... Låste nämligen in nycklarna och därmed min tvätt i tvättstugan! Men en vänlig utländsk familj lånade ut sina så jag kunde hämta mina kläder och nycklarna. Efter det blev det skola 12-15, sista plugget inför morgondagens tenta. Sedan tretimmars utbildning på s8 igen. Innan det tog jag och Johanna en sista måltidsdryck på Wayne's innan vi skildes åt. Kring 21 fick jag sluta och då möttes jag och Amanda upp på Suntan för att försöka bli lite Black Jack.
                                                                      
Massa att öva på inför nästa träff.

En jättemega halvliters kaffe på Wayne's. Mmm för koffein ( ;


ja det var en till kväll i juni..

Gårdagen innehöll skola 11-14. Sedan hade jag min jobbutbildning på kvällen. Vi fick lära oss att blanda kort korrekt, deala spelkort i Black jack och hantera marker. Spännande men det blir många timmars övande och korträknande! Efter utbildningen som slutade åtta, for jag och Johanna och åt senmiddag på kinarestaurangen, sedan promenerade vi hem i sena junikvällen.

Kvällens outfits. Layed-back men ändå oskyldigt snyggt, haha.

Middag på Tatung, gött!


Det var en kväll i juni

Det blev en långpromenad sent igårkväll, på nästan en och en halvtimme.
Vi busade lite längs vägen såklart.

Strandpromenaden och lite bus under bron.

En smutig Johanna och en lustfylld Marri vid Lusthuset!

1 juni

Frögatan 53 har fått finbesök från Sävast, Johanna Andreassen i egen hög person är här! Vi har precis ätit middag på balkongen och nu sitter vi med fulla magar i soffan med våra tvillingdatorer. Kvällen kommer att bjuda på klippning av Johanna (jag funderar på page;)), plugg, ett träningspass? och filmer i massor och gotta till det! En riktigt mysig kväll.

UPDATE, så här ser Johannas nya frisyr ut, framhäver hennes ögon :) Jag lät Johanna gå lös med saxen i mitt hår också och se resultatet nedan:


RSS 2.0