I'm addicted I supposeDessa skor är mitt senaste fynd. Har varit ute efter den här modellen
men mitt egna köpstopp på skor har satt tydliga hinder. Vilken tur
att dessa hittades på second hand, då ser jag det som ett sparande på
några hundringar som skulle rykt om jag köpt skor på Din sko t.ex.

Imorgon ska jag fortsätta leva upp till livet som livsnjutare/proffs som det tydligen
också kan kallas. Fånga dagen med andra ord!

TesthelgLördag har bestått av tester 12-15, följt av gomiddag på Scandic med laget. Stefan Sandlund, idrottsmedicinska med företaget Fystes, höll i spänst, styrke, snabbhets och beeptest.

Under söndagen hölls testgenomgång och ett innebandypass 13-16. Min kropp är helt mör efter helgen. Att några repetitioner brutalbänk ger mer smärta än 100 reps situps på gymmet är nästan skrattretande!

Till helgen är det Nolia Cup, gode härligt med lite Umeå och innebandy.
Puss Marran


M a t f e s t e n

I helg hålls traditionsenligt Matfesten i Skellefteå. Förra året blev det att besöka området med Malin, Kåggan men mest känd som Gute för mig! Vi drack uppvärmt vin (jag råkade koka det) ur termos, iklädda halsdukar och vantar. Men värmen höll vi allra bäst i folkmassan vid scenen till det störtsköna bandet som spelade i tältet. Gode fin kväll!

Eftersom vi har innebandy hela helgen missar jag tyvärr årets matfest, men jag ska inte bittra ihop för det. Nä, jag anordnar min egna matfest, för att överleva helgens tester etc.
 http://www.vardagsmaten.se/#/ är en sida där du själv gör en veckas matlista genom att välja bland massa goda recept. När du knåpat ihop den bästa listan för just dig, då klickar du på inköpslistan och en lista med alla ingredienser du behöver köpa för att göra maten kan skrivas ut. Kanonersbra!


Nu sitter jag med matkoman och Alle som sällskap. Lyssnar på låten nedan och blir varm i kroppen. Sen kanske Alle inte får gåshud av låten, men allt kan ju inte vara perfekt..


Puss Marris!

R e u n i o n

Om än en minireunion, men vi hade kul! Gamla hederliga hönstjärn lades ner som projekt, då vi på vandringen upptäckte att alla träbalkar som en gång varit sittplatser, var spårlöst borta. Gruvberget fick återigen ställa upp som värd. Lite nostalgikänsla över det hela, då gruvberget senast var värd skolavslutningskvällen då vi nioklassare gick ut 2006. En kväll som får toppbetyg, tack alla som närvarade.Puss Marris.

Bingoberra

Bingolotto två gånger på en vecka. Bilbingo blev det i onsdags (nollvinster) och hederlig tvbingo i söndags. Känns onödigt att fylla ut texten med att skriva att vi inte vann något under andra speltillfället heller. Något som dock är tydligt bevisat är hur tävlingslysten jag är. SatAN så frustrerande och irriterande det är då någon lägger sig på tutan (helst några tut extra) för att verkligen visa att de dragit en bingo. Sedan ser man att det är Bertil 65 år, i sin Volvo S60, som får ta emot tusenlapparna. Idag också. Man ser att han tänker: Bara 2000? Nåja, skönt med lite fickpengar. 

Men vi är inte bittra för det! Syster och jag har kommit på att bilbingolirarn är den nya pokerspelaren. Nästa sommar, då ska vi bli rik!

Jag: Mikael, ska du vara med och spela bingolotto?
Brorsan: naaee..
Jag: Man kan vinna massa ju!
Brorsan: KAN MAN? Kan man vinna en tv?
Jag: Ja, du kan vinna 75.000 om du har tur!
Brorsan: Men jag vill ha en tv.


0,5 seconds of fame


Internhumor när den är som bäst. Hundraprocentig underhållning. Så träffsäker. 

Är jag den ända som preumenerar på Bredbandsbolaget?
Amnnogod99 2 dagar sedan

Kanske, men inte länge till. Länge leve bredbandsbolagets reklamer. Eller hur *manda?


SEMEL TANTUM VIVITUR


K l u b b v i k e n

Fyra som aldrig satt sin fot på Klubbviken. En småtokig skeppare. Båttur á la turister. SSAB. Perfekt sensommarväder. Trerättersmiddag ute i solen. Mr Goofy med misstänksamt låthäfte. Sumosplit. Bordsnota 1400. Simnota övervägdes. Sumosplit av notan. Fyra stycken mätta och belåtna på båten hem!Tack och bock för kvällen!:) Kan nu med gott samvete bocka av Klubbis
från sommaren -11's bucketlist.

When it rains, it pours

Japp, idag har karma bokstavligt pissat på mig. Rakt av. Tänkte mjukstarta med en lång powerwalk efter dagar av sängliggande. 1 km efter att den här bilden tagits försvann solen, himlen öppnade sig och regnhelvetet bröt lös. Tur att vi bara hade 3 km kvar hem. Tur att jag hade tagit på mig både halsduk, vantar och vattentät skinnpaj (Det sistnämnda om kläderna är faktiskt inte ironi, tro det eller ej.)

En olycka kommer sällan ensam = When it rains, it pours. Mer ironi än så kan det inte bli!

Puss Marris

Nä det är ingen vanlig dag..

För det är din födelsedag, hurra, hurra, hurra!


Nu ska jag försöka vara en bra flickvän, pallra mig upp ur soffan och fixa en överraskning som ska vara klar till då Alle vaknar efter sitt nattpass.


Kalaset tog sommaren

En fullspäckad helg med kalasande =)

- Helhelg med festivalgästerna Amanda & Elin, gode kul!
- Tensta, Håkan Hellström & Daniel Adams-Ray
- Adams &Tobbes Shotexpress-fest under lördagens festival!

Kalashelgen avslutades med ett benpass på Helex och nu kan
jag knappt sitta på en stol. Awesome! Mindre awesome är att jag
gått och blivit febersjuk. Jag Somnade efter gårdagens jobb och vaknade
09.47 dagen därpå, av att Alle kommit hem efter sitt 04-10 pass! Haha..
Förmodligen denna sjuka för att Kalaset tog sommaren med
sig och det knappt är över 12 grader nå mer.


Nu ska vi se en film och hoppas att jag orkar se hela utan att somna igen.
Hade hej!

Håkan Hellström

RSS 2.0