11.12.29

Idag var jag på jobbet redan 07.30. Håller tummarna för att menigo kommer tidigt idag, så jag får sluta när jag är klar. Ikväll står klassåterträff på schemat och jag och Veronica har gjort förberedelser både igår och idag. Kommer bli grymt kul! Speciellt med alla sjuka lekar… Nu har jag precis kommit tillbaka från lunchen, blev Max med Emil och Petter. Tre timmar kvar av arbetsdagen, sedan väntar endast det roliga!



Fyra tända ljus för mycket

Igår var en sån där dag från helvetet. Ok, nu överdrev jag en gnutta men stressigt var det. Jag slutade 16, blev upplockad av Alle och vi körde direkt till Rökvägen för att hämta släpet. Efter många om och men fick vi på släpet men hittade inte sladden till släpet. Vi skyndade oss hem, snabblagade mat och började sedan lasta ut grejerna på släpet. Roligaste synen måste ha varit när vi fraktade sängen via balkongen, haha.

Precis innan vi ska åka blir jag hispig som vanligt och tror att plattorna är igång. Alle suckar och springer in och kollar. Falskt alarm. Väl i Sävastnäs vaknar jag till med ett ryck från min halvdvala. ”Släckte du ljusen i köket?!” Då börjar samtal till husvärden, men inget svar. Till vicevärden, men inget svar. Jag ringer mamma och säger att vi bara kopplar av släpet i farten och kör tillbaka till luleå direkt. Då får vi tag i vice husvärdens hemnummer och allt löser sig. Han fru svarar och vi tackar så mycket för att hon kan gå in med huvudnyckeln och låsa upp. Puuh! Det är inte det att jag inte brukar kolla ordentligt om allt är släckt. Utan jag mindes inte att jag tände dem eftersom jag var så sjuukt hungrig och stressad. Så tänd aldrig ett ljus på tom mage.

Vi var hemma vid 21, såg slutet på Unstoppable på tv, innan vi lade oss i sängen och somnade till Love at first hiccup. Idag kan jag inte påstå att dagen är nå mycket lugnare. Jobb till 17, stressa till stan innan allt stänger 18, kasta i mig mat och sedan ett cykelpass på Helex. Yes, äntligen får jag köra någon slags träning!! Efter passet ska jag förbi Pontus och se hur brudarna i laget har det, innan jag ska kasta mig i sängen med Zlatan och däcka.

Hoppas ni har en finfin torsdag!:)


Match mot Balrog säsongen 09/10. Längtar till att få fara på ib-planen!


Jag är kär.

Alldeles nyss har vi invigt min kära nespresso (tack Jenny för tipset) och jag är i sjunde himlen. Min lilla kaffebar är långt ifrån färdig. Den saknar bl.a. min nya kaffeservis och fina glas! Baren kommer att vara som finast i nya läggan 700 m längre ner på gatan. Den fina tårtfatet fick jag i julklapp. Eftersom att jag inte bjuder på bakat alltför ofta (men det ska ändras då jag fick en cupcake bok) tänker jag använda den som fat till mina kaffekapslar. Nu hoppas jag att jag inte blir pigg av första koppen, för nu väntar filmmys innan sovdags. Pussen!






Vem kommer gå längst?

Det börjar dra ihop sig och snart kan ett mindre krig utbryta i tv-soffan mellan mig och Alexander. Nu framöver kanske någon får ett chips i ögat, eller ett glas sodastreamad must över sig. Vem av de två lagen kommer gå längst? Jag citerar Paradise hotels bakgrundspratare ”ovissheten skaver som chipssmulor i sängen”.


God fortsättning

Efter härligt julfirande i Boden, skoteräventyr i stugan och bio med goa tjejer, är jag nu åter tillbaka på jobbet. Men bara fyra dagar till helg så jag klagar inte! I julklapp fick jag finfina saker som kommer passa alldeles utmärkt i vår nya lägga. Bl.a. en kapselmaskin från Nespresso, wiie! Fick ett par mysiga tjocksockar av Alles föräldrar och en inredningstidning, perfekt i flyttider!


Idag plockar Alle upp mig från jobbet vid fyra, vi hämtar ett släp hos Pelle och lastar det sedan med en 120s säng och ett tv-bord. Det ska vi dumpa av hos mamma och pappa, dels för att de ska ha dem, men även för att vi får tomt i gästrummet och lättare kan packa in kartonger etc. där. Väl i Boden ska mest troligt jag och Veronica hämta nyckeln till Forsgården. Kvällen avslutas förhoppningsvis med Love at first hiccup, en film syster tipsade om. En film ni för övrigt ska se är New years eve, en mysig film med hela skådespelareliten. Mycket sevärd!


Denna skönhet är nu min! Så är ni sugna på en kaffe i vintermörkret
så vet ni var ni kan hitta det=)


11.12.23

Egentligen gillar jag inte jul. Det kan vara den kontroversiella synen på vad jul innebär. Den oskrivna regeln för vad jul innebär är stress, klappar åt höger och vänster, julhandel med för mycket folk och väntan på tomten i timmar. Men inte för mig. Förra året och speciellt i år har jag kommit förbi det där. Förmodligen för att jag inte stressat. Jag har plockat fram min tappra bordsgran en stilla söndag med en julmust i andra handen. Jag har inte handlat klappar i julstressen, för jag har knappt handlat julklappar alls. Nu i dessa dar har jag inte svårt att somna på grund av förväntningarna inför julafton och jag hänger heller inte på låset i väntan på tomten, som en hund framför en julskinka i ugn.

Istället har jag haft glöggkvällar, bakat julefika, julpyntat med frid i sinne och handlat julklappar i lugn och ro. I morgon längtar jag bara efter all god mat jag får pressa i mig, allt godis och alla julklassikers på tv. Kanske lite längtan efter vad julklappen innehåller. Så klart.



Hjärta


Ett guld♥ pryder nu min tand. Jag minns att jag hade ett likande hjärta på samma tand för flera år sedan, men som lossnade ett flertal gånger. nu sitter den placerad på en bättre punkt och kommer förhoppningsvis sitta där länge till! Tack så mycket till Yvve för födelsedagspresenten. Du är guldvärd!

Amatörtröjan - förste ut

I måndags fick jag åka hem tidigare från jobbet då min kropp våldgästades av feber. Nu efter två dagars vila är jag redo att fånga arbetsdagen i morgon. Bara att kriga på de två sista dagarna innan jul! Kul.

Jag kom nyss från vår träning, där jag gjorde en snabbvisit och lämnade över Amatörtröjan till lagets första offer. Hör och häpna-Mikka. Hon såg så fin ut i sina tazzels på axlarna och kronan på huvudet. Otrooligt fint! Jag bjuder på några fina bilder så ni förstår hur hon såg ut:


Men sen så är inte skadeglädje den sanna glädjen - när den drabbar en själv. Ryktet säger att jag står högt upp på amatör-listan, vilket börjar bli rätt tjatigt då jag i princip ägde tröjan i Skellefteå. Att man aldrig kan hålla sig på mattan, haha.. Värt att nämna är att Ida ak.a. Eischner ligger illa till hon också ;-)



Helgen som var

Fredagkväll blev jag liggande i timmar med huvudvärk. Samtidigt försökte jag följa Paradise hotel maratonet som jag fick för mig vi skulle påbörja. Då klev stjärnan Alle fram och erbjöd sig att åka ut till Ica Maxi på Storheden för att köpa mina favoritchips (som bara finns där)!! Glad tjej. Kanske därför huvudvärken försvann? (inte överdosen av värktabletter).

Lördag hade vi match mot K4/Argentum på hemmaplan. Det blev en vinst med 9-4! En mycket tuff match, faktiskt den tuffaste hittills på säsongen. De hade ett bra spel och framförallt bra fysik. Efter matchen kockade jag, Rebban, Lovvi och Alle ihop tacos, följt av MTV och Jersey Shore.

Igår söndag storstädade jag och Sanna Bilfrakt heeeeeela dan, från 11-20. En astmatiker hade kolat i något hörn för länge sen. Resten av kvällen bjöd på ost&kexkväll med Moa, Jenny och Rebban. Vi invigde mitt nya spel, Lika par leka bäst, som jag fick i födelsedagspresent av syster. En händelserik helg med mycket och lite på schemat på samma gång!






Halvfart

Äntligen fick jag röra på mig efter ytterligare en veckas vila från träning. Halvfart dock men i morgon får jag köra fullt ut, om huvudet mår fint! Jag har läkartid hos Lasse på Helex på fredag, han ville träffa mig och om allt ser bra ut får jag spela match på lördag. Hoppashoppashoppas. Nu ska jag och Alle fortsätta se Arga Snickarn och mysa på!

Fick en liten överraskning av Jonsson, med hennes egna motivering " för att jag får skjuts av dig till träningarna". Jättegulligt och glad blev jag=)


"Marri ska INTE ha starkvinsglögg!"

Planerandet på Mejerigränd, där man öppnar dörren inåt och inte utåt, gick galant. Med undantag för ett glögg-missöde. Veronica domderade att Emil skulle kila iväg och köpa glögg, då hon bara hade starkvinsglögg hemma. När hennes man väl anlände hem var hon noga med att ”Marri ska INTE ha starkvinsglögg”. Jag var till slut tvungen att fråga varför och fick till svar att jag kör bil. ”Men det gör jag inte, jag ska sova hos mamma och pappa inatt”. Haha, stark insats av Emil, som egentligen tog en sväng på byn i onödan!


Idag var jag på jobbet redan kl sju och blir kvar här till fyra. Innebandyträning 18-19 och sedan ska jag kasta mig i sängen! Gode trött.


Älskar dem här två bilderna. Veronica som blir pålad (gör bevisligen sjukt ont) och jag och Krikko på dubbeltoan. Vi ser så knasiga ut!


Lucia

Jobb 8.15-16.00 idag. Sedan rullar jag mot Boden med Pappa för att sova där en natt. Jag och Veronica ska nämligen slå våra kloka hjärnor ihop och klura ut lekar/tävlingar till Reunionfesten som ska hållas senare i december. Medan jag lever loppan i Boden passar Alle på att ta en tur ner till Skellefteå, bl.a. för att delta i lussefirande och lämna/hämta gods hos Amanda. (Jag provande förresten Vila-klänningen igår till pumpsen och gudars nog var den fin Ammis! Hehe).

Nu sitter jag och drömmer mig bort på Apollos hemsida. Lite Egypten hade inte suttit fel mot sommaren. Sen att gymmet har fitnesscenter är ju ett stort plus.


Tredje advent

Det blev middag på Exotic i lördags, mums! Efter maten fick vi matkoma och allt det där med bio lät himla jobbigt, så vi tog bion hem. Först godsaker från Coop, sedan Crazy, stupid love som kvällens filmval. Söndagen var en dag i innebandyns tecken, spelade dock inte själv som jag velat utan kollade lillebrors matcher. Först deras egna matcher i Luciacupen, sedan mötte de länslaget F96. Jag fick håret toppat hemma hos familjen och gomiddag på det! Luleå vann dessutom 2/3 matcher på bortaturnén vilket är klart godkänt.

Ikväll blir det träning och att slå in julklappar. Tredje advent passerade ju igår!
 
Hoppas på att få den här utköpt av syster från Hemma hos Molly!
Smakkombinationen lät väldigt lockande.



Julklappsjakt

Blev en julklappsrunda i Luleå centrum (träffade Yvve och Linn som var ute på samma jakt) och avslutade sedan handlandet ute på Storheden. Några kassar fick vi med oss hem! Nu myser vi på med julfika och LHF-AIK. Ikväll blir det finmiddag och bio, för att fira årsdagen är det tänkt. En fin lördag. Hoppas ni får en lika bra afton som vi!





90.12.09

Fin födelsedag. Väckt av sång och en fin present, nämligen Zlatanboken. Bjuden på en gobakelse av självaste fystränare Mats på lunchen, snällt. Tårtakalas med familjen och presentöppning ♥ En sodastream och ett kuligt spel! Fick dessutom en chokladkalender av lillebror, Hello Kitty. Tack så mycket för det och tack för alla fina gratulationer:)










Viktiga poäng

Igår spelade vi säsongens viktigaste match. Slaget om kvalplats. Smånerver, min första match efter hjärnskakningen och publik på 170 pers. Matchen slutade 6-2 till vår fördel. Grymt bra insats brudar, nu är det bara att fortsätta trumma på! Jag själv kände mig lite borta där en stund på planen. Det var som om jag var där, men ändå inte. Förvirrad och seg. En gång tänkte jag säkert två sekunder på om jag skulle skjuta iväg bollen eller inte. När jag kom hem fick jag huvudvärk, tog en ipren men vaknade likt förbannat med huvudvärk i morse. Inte kul! Hoppas på nerver och inget bakslag. Nä nu ska jag fortsätta jobba!


Johanna och jag efter Nolia Cup, Umeå!



Nytt

Nedanstående inlägg låter jag ligga kvar, till förmån för Elins insatser. Och för att apor är söta. Så det så! Tack så mycket Elin för hjälpen! Förutom denna goda nyhet om en uppiffad blogg, har jag efter några samtal till Vila i Gallerian Stockholm, köpt mig en kommande nyårsklänning. De var så söta och sprang och köpte kuvert för att kunna skicka upp klänningen till Luleå, det kallar jag service! Eftersom klänningen inte går att få tag i på Internet kan jag tyvärr inte bjuda på en bild, än. Det enda jag kan säga är att jag och Amanda stod och dreggla över klänningen. hade vi varit kriminella hade vi förmodligen stulit klänningen.


Tack Elin :)


Elin was here ;)

Testar med en apa från San Diego Zoo för att visa hur det kommer se ut. Nu är bilden 800 px bred, välj alltså 800 istället för 400 när du laddar upp bilderna.
Kram!

Kul veckoplanering

Som om förr veckan inte var nog kul med Stockholm och allt vad veckan innehöll, står jag nu med en lika fullspäckad vecka framför mig! Decembermånad är en mysig månad. När vi lämnade gröna och soliga Stockholm i måndags, möttes vi av snöfall i Luleå. Det kallar jag mys.

veckan:
Tis: Powercore med Jenny, lagmiddag på Pastabacken!
Ons: Seriefinal Notvikens IK-Team Kalix!
Tors: Innebandyträning, Hockeykväll & tårtbak.
Fre: Födelsedag!
Lör: Träning, Hockey, fira årsdagen med middag och bio.
Sön: Match, hockey och ev. ost & kexkväll!



S T H L M


Vi promenerade gator upp och gator ner. Lurade på ett SL kort som vi inte använde
en enda gång, då det var närmare att gå de 700m ner till stan. Grymt med motion
och dessutom ett lokalsinne utöver det vanliga!



Gomiddag på Fridays där även Jocce gjorde sällskap! Trerätters och vi ska
inte ens prata om slutnotan..


Julmarknad á la gamla stan. Mys!

Vi saknar redan Kenta!

Och helgen hade kunnat vara någon annans

Höll på att glömma min resväska i Hälsans hus, innehållandes flygbiljetter Stockholm tur och retur. Hade blivit en trevlig överraskning för en gymnasieelev inför idrottslektionen, funderandes på vad helgen ska innebära. Då får denne syn på pärlan min, öppnar och ja, helgen är som fixad! Tur att jag kom ihåg att ta med den i sista sekund. Nu har jag botat hungern som var sjukt brutal denna torsdagskväll. Ska nu kasta min i säng för i morgon väntar en lång dag. Den börjar redan med ett Cxworx-pass på Helex 07.00-07.30 med Jenny och Rebban. Frukost&dusch sedan bränna av mot jobbet. Godnatt!



1 december 2011

Smått stressad. Jobbar 09.30-17.15. Sedan har jag ca två timmar på mig att laga mat, äta den och packa resväskan inför Stockholm i morgon! Åker direkt efter jobbet så hinner inte ens hem emellan tror jag, utan direkt pang på till Kallax. Min resväska och flygbiljetter anländer med Baggen till innebandyträningen, förhoppningsvis. Efter träningen är det käk och sömn som gäller för på fredag väntar en fullspäckad dag.



RSS 2.0