A.L VS M.MJag bokstavligen pissade på Alexander 14 hål i rad på banan. Då han
spottade ut svordomar som fikus och slog sönder inredning på de redan
slitna banorna, bibehöll jag fokus och lugn. Men på något obeskrivligt sätt
vinner saten tack vare röta på hål 15, 16, 17 och 18. Obeskrivligt och fullt
ologiskt.

Jag:Du förtjänade inte ens vinsten. Här har jag gått och hållt fokus, varit en
riktig lagspelare. Men klart att jag påverkas av ditt dåliga spelhumör så
bara en tidsfråga tills jag tappar fokuset och börjar spela kasst. Ska du ha nån
glass? Då får du köpa den själv.
A: Du kan få min seger för gott omdöme och engagemang för sporten?
M: Nä verkligen inte. Jag ger dig segern som den ödmjuka spelare jag är.

"Hellre dålig förlorare än dålig lagspelare" / Marris motto, direkt efter den bittra förlusten.
Puss!

Tjejen, det där var deras tredje och sista extranummer..

Ja, så blev det att jag fick höra dancing in the moonlight efter vägen på väg mot området och halva whisky in the jar. När bandet tackar publiken står jag kvar i tron om att de såklart kommer in på scen igen för några extranummer. Då vänder sig en kille framför sig om om säger "Du tjejen, det var deras tredje och sista extranummer. Det här är det bästa jag varit med om!". Haha, kanske just det sista jag ville höra just där och då! Men jag har redan checkat av deras tourlista och lagt till en spelning med dem på min bucketlist.

Trots allt så hade jag en otroligt kul kväll, det tackar jag mina fina vänner för!:)
Aronsbadet alltid ett madhouse?Premiären på Aronsbadet i vuxen ålder gjordes idag, hela två ggr till och med.
Dock kan jag inte minnas att platsen var ett sådant madhouse. Fyra satungar med en lugn pappa som dock brann inombords och förmodligen tänkte "sista gången jag tog med er hit", en naken pojke springandes på minigolfbanorna, två som jagade duvor, en originalfinne som på härlig urfinsk dialekt förgäves skrek "MOA, MOA. Sluta med det där, gör inte så!" och en tjej i sen trotsålder som gormade med sin mamma som såg ut att vilken sekund som helst vilja drämma brassestolen i huvudet på dottern sin. Och mitt i allt detta, där var vi, rädda för att stöta på flytande bajskorvar i poolen.

Har Aronsbadet alltid varit ett madhouse, eller märkte man det inte tidigare för att man var en satunge själv?


Nä nu Helex för ett ordentlig benpass och sedan avsluta med snabba startintervaller! Pusshejs!

vardagslyx när den är som bäst

Idag blev det "tisdagslyx" i form av god mat och hemmagjord latte! Väldigt enkla recept, men precis så lite behövs för att lyxa till mina 07-16 arbets+träning+däckavardagar.Tortellini med köttfyllning blandad med pesto och grekisk yoghurt.
Till det en gosallad och tzatziki. Latte på maten!

Ikväll blir det No strings attached och förhoppningsvis orka fixa och dona
lite i lägenheten :)


Skellefteå roadtrip

Och fort var även denna helg över, med stor säkerhet för att tiden går fort när man har roligt. Fredag natt låg jag och Alle i tältet på privata campingen Falkträsket 408 och lyssnade på artisterna nerifrån festivalen. Jag började bli otålig när Kapten Röd (Eller Piraten Röd som Jocce trodde han hette) inte spelade rätt låt, men när väl Trasig drog igång blev jag som ett litet barn på julafton. 

Jocce och jag hann med en stadsrunda på lördagen då vädret svek för ett stek, men vi var inte bittra för det. Vi träffade Lunkan och Cissi, kul! Senare blev det festligheter hos Amanda med henne och Jocce och traditionsenligt gjorde vi vår egen kortlek. Ute på All star träffade jag Elin, Lisa, Linda och Hallin, otroligt kul att träffa er:-)

Idag har jag och Alexander bara tagit det lugnt. Efter två ordentliga regnskurar passade vi på att simma ut till en brygga och "sola", men solen förvann efter tre smet av stekolja på min förrådda kropp. Men trots regnet så har helgen varit otroligt lyckad, kul att träffa Skellefteå! 

Jocce & jag testar lite orientaliskt!

Amanda använder fantasin, steaksauce på den!

En nattlig bild innan jag och alle däckar i tältet.

Nöjd över min blus jag fyndade!

Pimpade till den lite med smycket.

Hoppas ni haft en bra helg. Puss Marris

Carpe Diem

Idag fångade jag dagen på alla sätt och vis. En riktigt härlig söndag som innehöll lika mycket som en hel månad i Johannas agenda (ja, Johanna har en agenda och inte kalender).

  • Tvättade flera maskiner direkt på morgonen!
  • Meteorologerna höll sitt löfte och solen bjöd mig och Alexander till stranden.
  • Jag och Johanna tog oss och våra klackar på ett stadsstros i Luleå.
  • Intervallträning med Amanda och sedan Helex för styrke med Amanda och Jennie.

Dock lämnade jag idag av "olyckshändelse" mitt bankkort i en parkeringsautomat. Efter ett samtal till Nordeas spärrservice fick Johanna (som inte heller har ett bankkort sedan hon glömde hela plånboken på flyget) bjuda på lyxkaffe med lite kontanter hon hade på sig. Extremt klantigt att "lämna" sitt bankkort i en parkeringsautomat eller förstklassig rutin? Den som lever får se ;-DKirikou

Idag ska jag vara med den här bruden! Länge sedan sist må jag då säga! =)

Sieppijärvi

Underbar helg i stugan, Finland. Spårade, galet utmanande krocketbanor
(inklusive groteskt dåliga förlorare, haha), tältövernattning, sol & bad, träffat
102 åriga gammelfarmor, sauna och bara njutit av lugnet!

Smokey Angus

I måndags fick jag och Alle en ny familjemedlem. Eller han har stått i hallen i dryga veckan men inte fått komma längre in än så. Pappa och Mamma kom över i måndags för att installera honom, så att både han, jag och Alle får ut mest av relationen så att säga. Diskberg på diskberg är inte poppis, därför adopterade vi en diskmaskin.
Men när vi trodde allt var frid och fröjd och han testkördes började han plötsligt ryka i sinne. Vit, tjock rök letade sig desperat ut från luckan. Stackarn hade överarbetat (strejk mot all disk?) och bränt av flera kablar i maskinen.. Det var just i det ögonblicket jag visste vad han skulle heta. Välkommen till familjen, Smokey Angus.

Nu är dock ordningen återställd efter att pappa och mamma mekat och lyckan är obeskrivlig, haha. Slippa diska för hand och slippa se dessa diskberg!

Busfröet dära!

RSS 2.0