Hundvakt

Sedan lördagskväll har vi varit hundvakt till Sorreponken och kommer vara det en hel vecka. Idag åt han upp Alles eftelängtade skagenbaguette han fått med sig från nattpasset. Populärt? Nej. Han har dock sina fina sidor också och jag tycker jag lyckades fånga några på bild!

Biltur

Sorre skrattar

Nog smälter man (-;

Fast...
Nu började han skälla så detta fina ögonblick höll inte så länge..!

M i d s o m m a r

Det är svårt att uttrycka sig med ord hur otroligt kul midsommar var igår. Det går liksom inte att hitta de rätta orden som ger en rättvisande bild. En supergod (damn you Johanna för dig och ditt super) buffé som innehöll allt som en midsommarmiddag ska göra. Västerbottenspaj, sillar, grillat, sallader, färskpotatis, ägghalvor, renköttssnittar, tzatsiki etc. Midsommarnubbe, flera tal, dryckeslekar, biten av Johanna, Johanna straffas av karma och blir rabiesbiten av Markus, stukning av fot, årets fall i garaget, nattbad, fotbollsmatch, slalomtävling med cykel (Englund skippade slalom och körde in i trädet istället), Da!, en bakfull häst och mycket, mycket mer!.. Jag sitter fortfarande och skrattar både inombords och utombords! :'D Tack alla fina som gjorde kvällen så bra! Försöker knäcka koden vem som hade kamera igår, för att få lite fler, härliga bilder från igår. Nu får några kamerabilder från min mobil duga.

Gomaten!

Alle och sebbster!

Johanna bröt av gaffeln innan middagen ens börjat!

Straffshottar

Bartender Emeliee!

Mammor på stan!

S O M M A R L O V

Inte något sommarlov för min del. Men när jag började jobba heltid 07-16 för tre veckor sedan tog istället bloggen sommarlov. Men vill bara visa att jag lever och önska er alla en trevlig midsommar! För det ska då vi ha :-)


Äntligen Internet!!

Efter 1,5 vecka utan varken Internet eller speciellt brett kanalutbud är jag äntligen tillbaka i civilisationen. Sedan i lördags har jag även lyckats festa bort min andra mobil inom loppet av tre månader, så just nu har jag en Nokia av modell jätteplastig/köpt på närmsta icabutik för flera år sedan/ingen hör vad jag säger.

Eftersom jag festade bort mobilen har jag inte kvar mina roliga bilder och oersättliga filmklipp (r.i.p. party rock anthem feat. Amanda:'() Däremot har jag några bilder från Alexanders mobil att bjuda på!

Syster Sanna & Martin på balen i lördags : ) Dock var enda pussbilden
från balen på dem på min mobil..Och några bilder från fredagens mys ute i Lulviken : ) 

Då vet ni! Puss Marris

RSS 2.0