Gårdagskvällen i bilder

Gårdagskvällen var lyckad (bortsett från resultatet) med gomat och måltidsdryck! idag har jag gått och blivit sjuk. Vaknade med skitont i halsen, tung i skallen och massa snoor. Så blir tyvärr ingen träning för mig idag. Blir helt enkelt att ta det lugnt i soffan till några bra filmer. Bjuder på lite bilder från igår!

Erik och Amanda

Allstar plate

Jag och Alexander

Så här "glad" var jag efter Luleås insats, om man ens får kalla det insats.


Allstar

Idag har jag och Alexander hunnit storhandla massa gooomat! Jag har dessutom hunnit posta ett paket, kört ett 45 min zumbapass med tysk dubbning och städat lite. Jag ska dessutom skicka ett cv om ett eventuellt jobb som Pär fiskat fram!

Ikväll har vi bokat bord för fyra 17.30 på Allstar. Amanda, Erik, Alexander och jag ska unna oss god mat och dryck och heja fram Luleå. (Okej, jag ska heja fram Luleå..) Bra kväll!

Måndag 28 mars

Skola idag 08-10 och har bara tagit det lugnt sen dess. Ikväll blir det innebandy för första gången på två veckor. Jag har inte haft lust eller tid att köra då skolan har tagit tid. Dock resulterade det hårda arbetet i ett VG i affärssystemsarbetet! Efter innebandyn kanske jag kör lite zumba ( ; ska tydligen ge träningsvärk!

Och just ja, jag ska börja se säsong ett av.. Skilda världar! Haha.

19.48



19.48 var då taket lyfte i Coop Arena, kvittering från Luleås sida. Dock
räckte det tyvärr inte då dem förlorade i förlängningen. 2-2 i matcher!
Tydligen fick man sig en sekund i tv också, lätt värt sämsta platserna
för dyra kronor och surförlusten.

Två år i rad

För andra året i rad glömmer jag att ställa om klockan och istället för att ha en 1.20 till brors matchstart så är det endast 20 min. Inte precis så jag hade planerat morgonen ;-) Förra året kom jag en timme fösent till parkeringsjobbet med laget.

Gårdagen bestod av hockey med familjen, Alle och Emelie. Pappa ordnade våffelkalas (fast plättar då järnet var borta) och efter det for jag, Emelie och Alle till Emlan och såg The Crazies, rekommenderar den skräckisen! För att vi skulle kunna sova efter filmen såg vi Huset fullt av hundar och då kom jag fram till att jag vill ha en Jack Russel. Jiajjemen!
Strax ska vi börja rulla mot arenan för mer innebandy. 16.00 infinner vi oss i Coop Arena för hockey!


HELG

Redovisningen igår gick galant får jag då säga! Skönt att få avsluta kursen på så bra sätt. Efter redovisningen blev jag och Amanda bjudna på lunch av mentorsföretagets chef, PG själv =) Och inte nog med det - fick ett samtal gällande en arbetsintervju jag varit på.. Och jag fick jobbet! Så kan alltså inte ha fått en bättre start på denna helg!

Suit up - outfiten under redovisningen till ära!

Andra vinsten i andra matchen

Så vann Luleå ännu en match i over time! Otroligt skönt och framför allt kul. Jag övervägde att sova i luletröjan men hade svettats sönder i sådana fall. På en liten stund ska jag över till Amanda på redovisningsfrukost, efter det ska vi göra en bra redovisning! Dessutom har pengarna kommit in på kontot och det är fredag! Kan inte bli bättre, tror jag.

Tröttast men gladast tjej här!

Full rullee

Jag förstår inte varför jag är trött hela tiden trots att jag sover nio timmar/natt i genomsnitt. Så tråkigt och jobbigt att gå runt och vara trött hela tiden. Hur som helst, idag har jag hunnit med skola och arbetsintervju. Redovisning i morgon och med andra ord kursens avslut. Ska bli spännande och skönt att få vara klara! Sedan kvarstår endast en kurs som motsvarar resten av terminen. Tack gode..

Ikväll ska jag fortsätta plugga lite, sedan blir det hockeykväll med Alexander och förhoppningsvis även Amanda och Erik. Känner mig lite bortkommen i sällskapet i förhållande till vilket lag man hejjar på. Men ska bli skönt och kul att slappa till hockeyn med en påse vinägerchips, gräddfil och kall cola i handen! (nej, inte specifikt där inte).
Heja Luleå! ;-)

Hoppas Anders Nilsson briljerar lika mycket i mål ikväll!

Första vinsten i första matchen

Trots gårdagens tveksamheter så slutade kvällen desto bättre! Jag fick in pengarna för jackan på kontot och Luleå vann! En glad lastbilschaffis delade segern med mig på Shell så jag slapp se så bortkommen ut i min Luleå Hockey tröja. "Vi vann ikväll=)"

Imorgon väntar en fullbokad dag återigen. Skola, jobbintervju, skola, ärende på stan, plugga, fortsätta rensa/packa ner och hockeykväll. Det är förmodligen därför jag är så galet trött just nu. Ska be för att jag orkar vara vaken tills BB!


Far och flyg

Dagens händelser (både bra och dåliga)

-Fått en jobbintervju
-Ska byta från kontantkort till abonnemang (gick såklart inte som smort)
-Tjänat 150kr på en såld orkesterjacka (kanske inte får pengarna)
-Skulle köpa ett papper (gick inte då man var tvungen att betala med kontanter)
-Sura tanter i kassan
-Lämnat in lägenhetsuppsägan
-blåste in hela vägen till stan
-Pelle har lovat att bjuda på middag! hehe

Nu väntar att köpa pappershelvetet, gymma och sedan hockeymatch på plats. HEJA LULEÅ!;D

Bra vibbar

Solen skiner, lite plugg är undanröjt, glasbanken är besökt och jag tycker mig känna bra vibbar inför dagens match. Ska bli grymt spännande!

HAHA, så sjuk bild. Först Sanna och jag som ser allmänt tragiska ut. Men roligaste
är ju Mikael ca 2 år som står med dammsugaren i högsta hugg lite diskret i bakgrundenxD

Härlig morgonhälsning

Möttes av denna lapp på köksbordet i nyvaket tillstånd:

Reagerade på slutet då handstilen inte längre såg ut som mammas.
Haha! Mikael i farten. Sanna informerade mig om att mamma gått på
toaletten och att han under den sekvensen skrivit sitt budskap. Sen hade
Sanna bara hört mammas uppgivna stämma: Men Miiikael!..

Haha, men jag är glad ändå! Har några händelser inbokade på dagens
schema; barnmorskan 11.30, massage 14.00-15.20 och kanske även
lite fotvård om mamma hinner :) Bra start på fredagen! (Trots BITCH-
påhoppet). Puss.

Långhelg i Boden!

Satan. Luleå förlorade med 0-2 ikväll vilket inte riktigt ingick i planen. Hursomhelst så har jag gjort mina sysslor och halvt packat klart det lilla jag ska ha med mig till norr. Jag åker till Boden direkt efter skolan i morrn och blir där till söndag. Känns konstigt att jag inte varit hemma på 2,5 månad! Inte satt min fot i Norrbotten under den perioden. Ska bli göttmos!

Förresten har jag fastnat i en bok ikväll, Varför gråter inte Emma?, en sann berättelse om Emma och hennes två barn som blev brutalt mördade. En bok som jag tror Elin och Linda skulle gilla! ( :

To-do-list onsdag

- Gymma med NinaB
- Städa läggan
- Plugga & skriva teorier
- packa väskan inför Bodenhelgen
- Se lite av hockeyn, heja Luleå!

Känner att tyngden ligger på plugg och städ.
Nä nu ska jag byta om sen sätta igång med träningen så man kommer nån vart med sysslorna! Puss Marris

Får nog av tjuvar och banditer!

I vanlig ordning får man bråka för att få tvätta på sin egen tvättid. Idag ställde jag alarmet på 06.55 för att kunna börja tvätta direkt 07.00, då tiden börjar. Nä men vad ser jag då - jo, 2/3 av mina maskiner är det någon annan som tvättar i :D Lycka. Som "tur" var återstod endast 15 min av dennes tvätt så snäll som jag var satte jag mig på en stol och halvsov kvarten. Sedan slängde jag ut tvätten i en korg som jag sparkade iväg mot andra sidan av rummet. När jag 40 min senare kommer tillbaka för att lägga tvätten i torktumlaren - nä då har boven i det hela tagit sig friheten att stoppa in sin tvätt i min torktumlare medan boven harmononiskt hänger upp resten i torkskåpen.

Jag: Det här är MIN torktumlare nu.
Tjuven: va?..
Jag: I'ts MINE. Det är MIN tid.
Tjuven: ah ok.. (tar ut tvätten och går till nästa tumlare) Är det här din?
Jag: Nej, men det är någon annans.
Tjuven: är det din?
Jag. NEJ. men det är fortfarande någon annans.
Jag blir så förbannad! Funderar på att hänga upp någon arg lapp så folk lär sig lite vett och etikett.


Kanske aaaningen, väldigt mycket för grov, men något i den stilen!

Top-notch-kväll

Lägenheten var grymt fin. Snygg planlösning, stora rum, härligt walk-in-closet m.m. Har ju redan tackat nej till en identisk 3:a på samma område men återstå att se hur det blir med denna.Gympasset gick även det bra, möra ben må jag lova. Och pricken över i:et är att AIK ser ut att slå ut HV ur slutspelet. Grymt bra kväll skulle jag vilja säga! Nu inväntar jag Alexander från hans jobb (tror jag, har inte precis någon mobil så jag kan säkerställa det) så vi kan se BB. Sedan blir det tidigt i säng då jag har tvättid 07.00 ;-) Härliga tider!






<-- Var bara tvungen att lägga in en bild för nåågra år sen ( ;


Välkommen träningsvärk

Idag är det ansträngande att lyfta på armarna efter gårdagens bröst/bicepspass.
Dagen är nästan lika fullspäckad som gårdagen:

- Rapportskrivning med Amanda hemma hos mig.
- Lägenhetsvisning
- Handling på Coop
- Gymmet med Nina, ben!
- Hockey och plugg
Jag gillar när det finns mycket att göra!


 


Vårtömning

Just nu tömmer jag lite i klädkammaren och säljer därför en del. Gå in på tradera och sök efter marri90 och ta en titt ;-) Avhämtning går ju också och då slipps fraktkostnader!

Säljer bland annat denna orkesterjacka från H&M :) i princip oanvänd.

Lediga måndag

Ingen skola och ingen innebandyträning på schemat. Dock är redan min dag planerad in i minsta detalj!
- Långprommis till Alexander för att hämta batterier
- Prommis ner till stan
- En snabbis på skolan, skriva ut rapport etc.
- Gym med Nina, bröössst och biceps 17.00
- HOCKEY, Heja Luleå vid 19!

13 mars

Vilken superhelg som bara flygit förbi! Vinst med 7-1 på lördagen vilket innebar att vi säkrat vårt kontrakt. Vet inte om det var Lisas illegala intag eller intensiva dassbesök, men hursomhelst gick hon lös på planen. Efter matchen firades vinsten med lätthaltigt intag av alkohol i form av delikata punchrullar, för att sedan börja rulla ner mot Umeå. Kvällen tillbringades nämligen med Johanna, Emelie, Mimmi, Rubban, Wollan och Sara exklusive några drinkar för mycket. Jag hoppas Skellbrudarna hade en grym partykväll här i stan ;) Många härliga skratt med dessa personer man ser alltför sällan på grund av distansen!

Nu väntar en hederlig söndagskväll med You're cut off, Solsidan och BB!

Några guldklimpar från lördagen
- Jag hann facerapa mig själv, ovetandes.
- Höll på att kissa med trosorna på (nykter då)
- Rubban tappade sin donkenburgare på golvet och
  alla var beredda på ett "åååååååååååh neeeeej :("
  men istället fick vi bara höra "tre sekunders regeln!"
  och så plockade hon upp burgaren och tuggade i sig den.
- Johannas toabesök i busskuren
- Lungan ute på torget
- Att vissa "hellre raggar ensam"
- reggaebusschauffören

Gospel innan bussen. Bilder kommer!


Äntligen fredag!

En perfekt start på denna fredag (förutom all snö från ingenstans). Cyklade till Edda vid halv nio och väl där tog jag, Lisa och Nina ett simpass. Grymt skönt att göra bort ett morgonträningspass och dessutom mysa på i bastun efteråt. Som jag saknat bastun! Det tackar vi för :-) Efter det arbetade jag och Amanda med rapporten på skolan. Ambitionen och motivationen flowade och vi fick gjort både företagsbeskrivning och grafisk processkarta bara idag! Skönt att rapporten nästan är klar också:)

Dagen fortsatte med plötslig huvudvärk, powenap i soffan, Axfood med Alle, Coop, gomiddag, bakstök och nu koma i soffan. Tv-fredag återigen med massa bra erbjudanden på tablån. Dessutom har jag laddat ned några filmer som ska ses. Hoppas ni har en mysig fredag!

Timing på Coop. En vinst och kartan skall förtäras. Jag lovar.

Tjeeenare mannen!

Idag provade jag att laga en helt ny matkombination, tack vare Amanda. Hon är den som gillar att laga mat och prova nya experiment i köket och när hon glider in till lunchen med en saftig matlåda, då kan jag ju inte låta bli att säga "tjeeenare mannen! Vad är det hemliga receptet idag då?;D". Dagens kombo bestod av stekt kyckling, broccoli, ris och hemmagjord vitlökssås. Sen att jag råkade koka sönder broccolin i dryga tio minuter behöver vi inte prata om. Eller att handmixern inte var att rekommendera utan istället fick potatismosarn jobba. Men mycket gott!

Punchrullar

I natt drömde jag att jag och Julia for på Kvantum och köpte en låda med punchrullar inför lördagens match. När jag skulle betala kostade lådan 7000 kr (!?). Men jag tänkte bara "vinner vi så är det lätt värt det".

Jag och Julia bestämde i måndags att vi ska köpa en låda punchrullar på riktigt, lägga fram kaklådan i omklädningsrummet och säga "nu jävlar går vi upp och vinner den här matchen, sedan får vi och alla som vill vrääka i sig godbitarna! Annars kastas lådan med godsakerna bort och ingen får smaka. Dvs UTESLUTET. Så vinna=vräka punchrullar!"


Alltid bra med en morot!


Bota rastlösheten!


Tar tillbaka det om "lugn kväll". Känner mig så rastlös
eftersom jag inte kunde träna igår, så jag och NinaB ska
köra ett gympass för att bota den. Skönt att lyfta lite tyngder
och schvettas! Inviger min nya rosa sporttop jag fyndade på
rea på Intersport. Sen att jag kunde använda presentkortet
till köpet gjorde ju bara saken bättre.

Dessutom håller jag tummarna för Luleå Hockey ikväll.
Ha en bra tisdagskväll!

Fettisdagen 8 mars

Ja, som jag faktiskt väntat på denna högtid. Minns att jag frågade redan i februari när dagen till ära ska komma. Jag ska boosta min skoldag idag med en semla från fiket, för det är ju nästan ett måste att sälja en dag som denna! Skola idag ca 12-16, sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Allt för att huvudvärken inte ska komma idag också. Dessutom börjar slutspelet ikväll, heja Luleå! 


Min fettissemla förra året :-)


take care

Bokat in klassisk helkroppsmassage 80 min, 18 mars.
Tackar mina kära vänner för födelsedagspresenten!

Bokat in fotvård á la mami samma helg
Helt förstörda fötter efter innebandysäsongen.

Väldigt behövligt i dessa tider med i princip konstant
huvudvärk och en kurs som kräver.


Fyrklöver

Tog cykeln till stan och gjorde ett stadsstros med Rebban, länge sedan sist! Vi passade på att fynda. För min del blev det 4 mössor för 100kr. Nu kanske ni undrar vad jag behöver fyra mössor till? Ett kort samtal till syster och hon paxade två av dem. Dessutom när jag skulle betala hittade jag en hundring i väskan. Lycka!




Brun & Puderrosa mössa fick det bli (-:


Huvudvärk

Fick huvudvärk redan kl. halv nio på bussen igår morse. Tog två alvedon och kunde spela matchen. Direkt efter matchen fick jag ta en ipren och på bussresan hem även en till alvedon och vid hemkomsten fick jag ta en till ipren. Då först släppte huvudvärken efter x antal tabletter. Vaknade nu denna söndagsmorgon med huvudvärk såklart, så blev en ipren och kall och blöt handduk över skallen. Pressen, nervositeten och fokuseringen påverkar nog mer än vad man tror. Dessa veckor har varit sådana och än är det inte över. Min huvudvärk lär släppa först efter slutsignalen 12 mars. Skolan har kommit i andra hand under dessa veckor och innebandyn i första!

Hursomhelst, härligt väder idag med sol och plusgrader. Funderar på att ta en prommis in till stan i govädret. Först en gokaffe till frukosten så är man redo!

Fredagsmys!

Denna vecka har verkligen gått fort. Ledig mån-ons och endast skola tors-fre. Efter skolan tog jag och Alle en långprommis från mig på A-torp till vårdcentralen på Erikslid, sedan prommade vi även hem därifrån. Sammanlagt en promenad på en och en halv timme! Härligt.

Ikväll blir det fredagsmys med en fullspäckad tv-tablå.
19.00 Äntligen fredag
20.00 Gameshow..
21.00 Varning för barn
22.00 Big brother

Tidigt i säng för i morgon är det tidig uppstigning för match i Umeåt 11.00. Endast vinst som gäller och inget annat! Ha en grym fredagskväll ;-)

Storm

I natt har det stormat som aldrig förr. Trodde taket skulle blåsa av. Trots detta möttes jag av en strålande morgon med massa sol och plusgrader! Dock blåser det fortfarande lite så kvalar mellan cykeln och bilen. Hittills har dagen bestått av uppstart av affärssystemkursen, blev 10.15-14.00. Nu ska jag bara ta det lugnt innan det blir tacos till middag, mums! Kvällen bjuder på innebandylir och BB i sin vanliga ordning.

En dagens; svart spetsbody, jumpsuit och
härliga conversen till.

Avdäckad

Jag var av någon konstig anledning tröttare än vad jag trodde. En kvarting powernap blev TRE timmar, 17-20. Ännu mer trött efter den luren.. Men den var nog behövlig inför kommande kurs, affärssystem. Ännu tråkigare än vad det redan låter kan jag bara gissa. BB på en timme, sedan hoppas jag på att John Blund hälsar på igen eftersom heldag vid skolbänken väntar!

Har du en gång börjat måla dina naglar kan du inte sluta.. (:

Nyfärgat

Så, nu har jag äntligen tagit tag i färgningen av håret! Haha, ni skulle sett mig efter avfärgningen. Platinablont hår längst upp och en gulblond färg i resterande hår. Inte riktigt hot ;-) Men nu har jag en hårfärg med en ljusbrun nyans med kopparinslag och ljusa slingor som smälter in i resten. Ser ut lite som om jag varit utomlands och det blivit blekt av solen. Mycket nöjd i alla fall! Äntligen kan jag gå runt med utläppt hår.
Väldigt duktig frisör, Stephanie På Torsten.

Värsta mardrömmen hittills.

Fortfarande ett mysterium varför man vaknar alldeles för tidigt då man är ledig? Klarvaken vid 07.50 satte jag mig vid teven, slog på datorn, pratade med Alexander, kittlade han lite, bara för att ingen annan ska ha det bättre då jag inte kan sova. Vid halv tio somnade jag iaf och drömde nog min värsta mardröm hittills. Så sjukt obehaglig. Jag var besatt av en demon som tog över min kropp, jag åkte upp i taket, väggarna m.m. Det var natt och jag satt och grät av rädsla på sängkanten medan mamma konstaterade att demonen skulle komma tillbaka var 8:e minut. Pappa sa att demoner oftast väntar i 48 timmar innan de slår till, men eftersom jag var så ung hade demonen väntat ute på balkongen i två veckor på mig. Jag sitter och bara väntar på att 8 min ska gå. Plötsligt är det Alexander som ligger i sängen bredvid mig och jag försöker desperat att väcka honom, så att han kan hålla mig vaken. För somnar jag kommer demonen. "Alexander, Alexander, du måste hålla mig vaken. Sätt dig upp och prata med mig så jag inte somnar". Till slut lyckas jag få honom att vakna och även jag håller mig vaken (jag tror såklart att jag är vaken på RIKTIGT, känns så äkta. Jag kliver upp ur sängen och går runt i rummet för att inte somna om så jag kommer till samma dröm igen (ni vet klassikern om man blundar för fort). Då helt plötsligt pekar Alexander under sängen och säger: NU kommer demonen! Precis när jag känner att jag har den i mig vaknar jag av ett ryck och min röst som med nöd och näppe får fram ett: Alexander?!. Då ber jag han prata med mig så jag inte somnar, på riktigt denna gång. USCH och fy.

Nåja, har idag hittills hunnit tvätta och stooorstäda lägenheten! Mycket bra. Är i princip klar nu. Dock ska jag börja cykla mot andra sidan stan nu, Alle bjuder på middag idag. Sedan träning 18.30-20.00 följt av hockeyn, Luleå mot AIK. Ha en bra fortsatt dag! ;-)


RSS 2.0