Fastnat i väntan

Lekte i väntan att silvertejpsrullen var ett armband. Nu gled den för långt upp och fastnade. Hoppas jag hinner få lös den innan dem kommer!

Plastmugg á la campingvecka


Rätt svar= kaffe i plastmugg á la campingvecka med husbil. Det skulle
man kunna tro, men plastmuggen är endast ett livs levande tecken på
att flytt pågår. Och på tal om kaffe så smakar kaffet jag precis gjorde
mera vatten än kaffe, damn it! Hursomhelst sitter jag och väntar på att
flyttfirman ska anlända, vilken tid det blir idag har jag inte fått veta.
Hinner jag bli förvarnad? Eller kör dem på drop in när jag minst anar det?
Tänk om jag står mitt i matlagningen när det är action som mest? 
Ska jag då bjuda dem på mat serverad i matlådor, då de finaste tallrikarna är
nerpackade längst ner? Frågorna är många och likaså är flyttlådorna, därför
kommer jag förmodligen inte orka gräva upp tallrikar, om jag jag måste bjuda
på mat då de kommer mitt i matlagningen. Nä nu svamlar jag och kan inte
skylla på koffeinkick då en loka citron hade varit starkare. Inte heller på
sömnbrist då jag sovit i 13 timmar.

Jag ska helt enkelt fortsätta vänta och se!
Puss Marris


Det går bra nu,eller?

Uppesittarkväll till 03.30 med examensarbete. Denna tisdagsmorgon
ser köksbordet ut så här. Finn ett fel.

Planlösning




Så här kommer vi alltså bo från och med 1 juni. Längtar! : )

Egoboost Magazine

Sitter just nu på bussen och befinner mig på Piteå busstation för ett kort stopp. Buss alltså, jag vet inte vad det är med bussresor som ger mig sådan ångest, haha! Tjatat ut min ångest över Amanda (lucky her). Har dock fördrivit tiden med att arbeta med examensarbetet och peppat musik med Ipoden. Upptäckt Internet på bussen också, göttmos.

Nu blir det läsning av Egoboost Magazine. Tror jag även måste ringa
pappa så han inte glömmer hämta mig från busstationen! Pusstjing

Happy Birthday

Idag fyller systeryster hela 18 år! Grattisgrattis! Känns som en evighet sedan som jag fyllde 18. Jag minns att jag hade längtat så länge, speciellt då jag, Johanna och Emelie var dem som fick vänta längst med att få komma in på krogen. Kändes lagomt bittert så där i februari då folk började fylla år. "jaha, bara 10 månader kvar då.." Men när vi väl fyllt 18 så visade det sig att det nästan var mer spännande att planka krogen än att få komma in lagligt ;-)
Men nu ska jag inte bittra ner ditt år Sanna, redan efter din första dag som 18 åring.. ; ) Haha.

För övrigt jobbade jag och Amanda med examensarbetet till 02 i natt!.. Först då kände vi oss nöjda med första utkastet och kunde skicka iväg det till några klasskompisar som ska opponera arbetet på morgondagens föreläsning. Jag hade nästan kunnat döda för att få vara med på kvällens innebandyträning, gode så jag vill befinna mig på planen! Men Eftersom det är fokus på examensarbetet i veckan är det en omöjlighet. Dock så åker jag med bussen till Luleå efter morgondagens lektion för att stanna där ons-sön!

Jag och Amanda har just i detta nu gjort klart dagens skolarbete och snart väntar ett träningspass med Nina =)

Efter regn kommer solsken

Dagens:
- Plugg hos Amanda 10-14
-Tvättat flera maskiner
-Diskat (krashat lite porslin..)
-Städat
-Packat ner i flyttlådor
-Styrketränat vid 16-tiden
-Lagat middag/ätit den i min ensamhet
-Städat igen..
-Pluggat lite till
-Duschat!

Och precis så som dagen kan tyckas ha varit, så har även vädret anpassat sig efter mitt schema. Regn och åter lite regn. Dock så har solen kikat fram nu och lyser in genom köksfönstret. Väldigt bra timing med solsken då i princip dagens jobbiga hets är över. Blir pyjamasparty ikväll med Amanda! Plugg, Big brother ochh såklart lite gott till det för att hålla prestationen på hög nivå!

Ride on!

Löparväder

Ingen sol sken i morse och vädret har i sig varit allmänt grått och tråkigt. Typiskt löparväder med andra ord! Började dagen med gofrukost med min Alle och sedan ut på en löptur på dryga 6 km. Efter en mandarinpaus kilade jag vidare till gymmet där jag och Nina körde ett styrkepass. Blev biceps och mage, hoppas på härlig trningsvärk i magen!

Nu har Alexander lämnat mig för veckan för 5 jobbnätter i Luleå. Bara därför sitter jag och äter ost och kex i min ensamhet. vinet lyser med sin frånvaro så som Alexander, men min 1,5 liters cola håller mig sällskap. En trogen vän den där colan, var mitt och Amandas eurovision-sällskap igår! Och på tal om Amanda så blir det pluggdag i morgon och kvällen fortsätter med pyjamasparty! (läs pyjamasplugg? och lite gotta).

Nä nu ska jag fortsätta se hockeyn. : )








Rent av älskar min oversize tröja från H&Ms herravdelning!


A MINDFUCKER, PLEASE

Mycket kul kväll med ett sällskap bestående av Amanda, Lollo, Elin, Emma och inte minst sagt kvällens värd Vickan. Kvällen började med 4rätters med efterrätt. När knytet inför knytkalaset skulle inhandlas på ICA torget skämdes Amanda så mycket över mig och Louise att hon checkade ut utan oss.. Haha. Sen senare fick vi alla hela Eurovisions alla flaggor (nästan), en dansande Lollo, en Saade som höll på att kamma hen första platsen, en Rodney aka mindfucker och en sorgligt, mystisk cholkadfläck i nysoffan.




Ny erfarenhet detta med Schlagerkväll på blodigt allvar! Tackar =)

Glitter&Glamour

Jag unnade mig en träningsledig dag idag, så istället blir det löp+styrke i morgon istället! Inte varje lördag man äter grillmat på Lakka for free (teletips av Amanda). Dessutom har jag och Alle hunnit flyttpacka ganska ordentligt.

Nu är det alldeles strax dags för middag på stan med Amanda och Lollo, sedan far vi vidare till Vickan för schlagerkväll med glitter och glamour som tema ;-) Finfint!



Fredag den 13

13 för mig har aldrig varit otur (peppar, peppar) och inte heller tur. Med andra ord är dessa fredagar väldigt neutrala i sig. Jag och Nina fångade dagen med ett träningspass kl tio, ett styrkepass. Sedan dess har jag hunnit med att tvätta, dra en tur ner på stan, handla lite på Willys och även hunnit städa litegranna! Dock ser det just nu mörkt ut för Arthur ikväll. Står nämligen att premiären är 13 maj, men på SFs hemsida för Skellefteå går det då inte att boka för filmen.. Surt! Men plan B är Finland-Ryssland och ev. Fredag den trettonde filmer dagen till ära. Vi får la se! Inväntar nu Alle från sin Bodenvecka så vi kan äta lite maat.

Hurtebullar!

Idag har jag och Amanda varit hurtebullar! Dagen började 08.30 här på Furugatan, med en kaffekopp som bränsle och en rapport att sätta tänderna i riktigt ordentligt. Vi pluggade till strax innan fyra och däremellan hann vi, förutom att plugga, med en lunchbuffé på Picasso, dricka mer kaffe och skratta åt dåliga reklamer och fula låtar. Känns som att rapporten går åt rätt håll!

Efter middagen tog jag en kortare löptur men i mycket högre tempo och med en mördarbacke inblandad. Var nöjd med klockningen och blodsmaken, hehe. Nu ikväll, förutom hockeyn, har jag omstrukturerat i flyttlådor och kastat lite mer onödiga grejer. Ska sätta Alle i arbete i helgen med nerpackandet!

På tal om helgen tror jag att den blir grym :-) I morgon blir det troligtvis bio kring 21, Sverigepremiär av Arthur (Russel Brand). Lördag kommer bjuda på tjejmiddag och sedan vidare för schlagerkväll som Lollo peppat igång. Glitter och glamour är dresscoden! Blir nog väldigt bra detta!

Nä nu ska jag fortsätta se hockeyn och försöka städa undan lite till. Puss Marris


Det hemska är att den är så hemskt dålig. Det som är ännu hemskare är att jag ser mig själv framför mig, en festkväll i Juni, gastandes till folket medan jag dj:ar: den här låten är så jäävla skön! Snyft.

Nyklippt&Nyfärgat

Idag fick jag vakna tidigt och racerköra till Skellefteå för färgtid 10.00. Anlände till stan 09.50, risigare än vanligt ;-) Efter tre timmar på Torsten är jag nu fresh i håret! Utväxten är borta och topparna friska. Härligt!
Ikväll blir det en Rebban-kväll! Vi börjar med middag på Mamma Mia, endast för deras sjukt goda pastatallrik som görs i ungsform med fetaste ostlagret! Kvällen fortsätter med hockey och gotta till det. Mums! Både jag och magen taggar nu må jag lova.


Håret doftar så gott efter alla hårprodukter :)

Tisdag 10 maj

Idag var jag en sväng på stan tillsammans med Wollan, Jue, Sara och Rubban. Blev en kaffe till massa prat på Opalen. Så härligt med detta sommarväder! Ikväll blir det ett löppass och sedan första innebandyträningen efter uppehållet för min del, greatans! Efter träningen rullar jag direkt mot Skellefteå, då jag har färgtid kl 10.00 och inte riktigt känner för att köra dit i morgon bitti..

Och just ja, jag och Wollan kanske ska vara hårmodeller. Wollan ska höra om lite detaljer kring det så får vi se! Haha, kul om det blir.

Med denna har jag för övrigt skrämt min bror.. haha! Stenansiktet.

Ihanaa Leijonat!

Kvällens härliga är att Finland är i kvartsfinalen. Mindre härligt är motståndet Norge, vilket gör det hela mer pinsamt om dem förlorar. Jag har för övrigt lyckats skrämma min bror riktigt ordentligt, andra kvällen i rad.. Hela lägenhetshusets boende måste ha vaknat av skriket. Hur jag gått tillväga får ni veta i morgon. Puss Marris!

Tropisk hetta, du är välkommen.

Igår rullade jag och Alexander till Boden och blev ganska direkt ett gympass med laget på Helex. Intensivt men kul! Idag fångade jag, Johanna och syrran dagen med ett uppvärmningslöp och styrke på Step in. Skönt att vara klar med dagens träning innan 14 och då istället bara fara in till stan och hänga. Jag, Johanna och Ida satt en stund på Opalen! Det är nästan tropisk hetta i Boden, kvavt och trots man går i skuggan och blåsten så fryser man inte :-) Härligt majväder med andra ord.

En snygg brunsvart själ ;-)

Ja det var en lördagskväll


Alexander och jag blev bortbjudna på middag hos hans föräldrar och
gode gott var det! Grillat till middag och inte nog med det så marängtårta
ute på altanen i kvällssolen. Dessutom fick vi med oss minst tio flaskor med
vatten så nu överlever vi några dagar till! Eftersom jag fick veckans matkoma
fick jag vänta några timmar tills jag kunde ta löpturen, men efter 21 kunde jag
köra broarna runt! Nu ska jag och Alle avrunda lördagskvällen med en ny skräckis;
Insidious. I morgon rullar vi mot Boden för övrigt!
Puss Marris

SOMMAR! (nästan)

Sitter ute på balkondtrappen och myser i solen! Endast iklädd bikiniöverdel och shorts. Härligt varmt och lite brun har jag hunnit bli. Dock är ett stort minus att vårt förråd av bunkrat vatten tagit slut och jag är nådigt törstig. Finns absolut inget drickbart i kylen i form av läsk eler dylikt. Inväntar nu Alexander som är och fyller i tatueringen sin, så att vi kan inhandla vatten eller nå!



Råballt och supertrevligt!

Idag var min träningslediga dag vilket passade himla fint efter veckans träningsvärk. Jag har gjort ärenden, diskat och försökt röja upp i lägenheten from hell (passar gode fint nu då det är fullproppat och stökigt). Dagen räddades av att Elin ville käka stadsmiddag med mig! Vi drog Dallas för kebabtallrik och strosade sedan runt lite och fyndade. Framförallt väldigt supertrevligt och råballt, det tackar vi för!

Nu har jag fått hem Alexander, en mycket trött sådan. Han höll nästan på att börja flänna (nästan) då han hörde att jag inte hade tagit bilen ner och att dessutom min cykel stod på andra sidan stan. Men det missödet räddade vi snabbt med MAX! Alle tog ett Buremål och jag och Elin tog en handgjord lyxshake. Väldigt handgjord sådan.

Ha en bra fredagskväll! :-)



Flytt 1 juni!

Jag har varit väldigt hemligthetsfull den senaste tiden, men detta både för att saker varit oklara och för att jag inte bestämt mig. Men nu är det klart och jag flyttar "hem" till Luleå, för ett år åtminstone. Eller säsong, för det är så vi innebandyspelare räknar våra år! Beslutet har varit både svårt och lätt, men jag går ut skolan nu och känner för ett år på "hemmaplan". För vad som egentligen är hemmaplan är svårt att definiera! För Skellefteå har verkligen känts som hem, speciellt nu på senare dar. Det svåraste med detta beslut är såklart vännerna (Amanda t.ex, Rebban) och laget!

Ni är ett fantastiskt gäng och i denna skrivande stund sitter jag och skrattar högt för mig själv när jag tänker på allt kul vi gjort. Punchrullar, bajs, fastna i Leo's rutchkana med Lisa (smaaaaaalt), AJs och mina livshistorier, om hur ett förhållande ska utvecklas rätt, Lindas fall med sig själv som resulterade i Sidtröjan (oförglömligt fall), min axel-mot-axel på Alle då vi var i samma lag, frågor och svar om hur långt det är mellan Cissi och Lunkan, Josse A som alltid har fel trosor på träningarna, Ankis skrik och därefter megafall över sargen, Linas insmugglade sprit på krogen (rutin), Jajjamen på uppvärmningen, Ninas 80-tals dans på allstargolvet (Lisas breakdance är värd att nämna), Elins prat om en orange peddobil på hennes kvarter i sin barndom, Lunkan inflikar om att dem hade en vit bil.., AJs flensost-pytt på parkeringen och mycket, MYCKET mer! Vissa saker ska nog inte ens skrivas här. TACK brudar för två grymma år! :)

Och vem har sagt att det inte skulle kunna bli fler? Just nu känns det bara som rätt tid att
flytta "hemåt" och norrut!

Och jag känner att jag utvecklats som person dessa två år i Skellefteå Innebandy.
Årets förvirrade och Årets Sid är fina utmärkelser!





Tack! Och bara för att jag flyttat blir ni tyvärr inte av med mig.. Ses
på festen, vid chipshyllan på Maxi etc.! =)

Torsdag 5 maj

Efter ett skönt men lagomt smärtande simpass (träningsvärken i armarna) slängde jag ihop en gosallad! Varför blir man så hungrig just efter simning? Hursomhelst ligger jag nu och tar det lugnt och laddar upp för eftermiddagens löppass, broarna runt, med Nina.

Gröna oliver, fetaost, gurka, tonfisk, riven ost och pasta med pesto!
Till det en kall chilisås :) Möms!

Jag hittade den!

Det skulle ta ända till 22.46 innan jag hitta turen i oturen! Ett chips nerdränkt i dipp, voltade nerför huvtröjan, vidare ner på linnet, touchade mjukisbyxorna och landade sedan på min nya divansoffa. Turen i detta? JO, den lämnade inte ett enda spår av dipp, någonstans! Det tackar vi för.

Idag körde jag och Nina triceps och bröst, borde få besök av träningsvärken i morgon. Jag har även lyckats röja undan lite grejer så nu finns det någon kvadratmeter mer att sätta sin fot på! Jag belönar mig själv med kvällsfika för att sedan se senaste oth innan John Blund tar mig. Önskar Alle hade kunnat ta mig men han närvarar inte i sängen. Och nej, det där lät inte bra. Inte ens i huvudet.  Ajja, godnatt!



Tur i Oturen

Morgonen skulle börjat med ett simpass 10.00. Men när jag och Nina entrar Eddahallen får vi veta att dem öppnar först 14.00 idag pga personalutbildning. Besvikna bestämmer vi oss för att istället gymma 14.00 direkt då de öppnar. Under min s.k.a. håltimme bestämmer jag mig för att röja upp här i lägenheten. Flyttlådor, skräp, grejer ingen vet vad det är och disk i mängder. Det sistnämnda bestämmer jag mig för att ta tag i. Ett vattenglas straffar mig utav någon okänd anledning, flyger ur mitt grepp, landar i diskhon och olyckan är ett faktum. Blodet rinner i mängder och efter ett blodigt samtal till mamma åker jag snabbt till Erikslid vårdcentral, för att få ett "lim-påster", dvs det som limmar ihop köttsår. Jag kliver in med två fingrar inlindade i toapapper och blodiga händer och förklarar att jag skulle behöva plåster och ev. kolla om det är kvar glas i fingret. Respons från andra sidan disken: jaha. personnummer? Mariana? 100 kr tack. Och det är lunch nu så du får sätta dig och vänta. Tack och bock. Dock var sjuksköterskan jättesnäll och hjälpsam som kom efter en halvtimme!

Men nu innebär det att jag och Nina tränar halv tre istället! En härligt start på dagen med andra ord. Och angående rubriken till detta inlägg. Jag har INTE hittat turen i oturen än. Uppdaterar om jag gör det! Pusshejs.

Lite blodspår. Resten hamnade ner i handfatet.
Brottsplatsen

Efter lite plåster och fix. Har lärt mig att det blöder i sinne från en fingertopp.
Och att jag nog tar en paus i diskandet. På obestämd tid.


åksjuk på löpband

Efter 50 min på löpbandet varvar jag ner med ett glas saft och låten nedan. Blev inspirerad av Tina och jag förstår inte hur jag kunnat missa den här låten! Otroligt fin text och tjejen kan ju då verkligen sjunga. Enjoy :-)

Summering

fredag - Lagfest på Leos!
lördag- Ikea, Finland, festligheter med Bodengänget!
söndag-Toy story 3 (igen), BB (vad gör madde kvar än?)


Lagomt sugen på en utlandssemester! Drömma går ju ;-)

RSS 2.0