En present

Syster och jag fyndade bland Coops hyllor idag efter träningen. Någon som ångrat ett ev. köp blev istället vår. Sorreboy har nämligen för längesen haft ett gosedjur som vi kalla Bebben. Han sov med den, lekte med den, brottades med den, ända tills den dagen då han dödade den. Slet Bebben i stycken så ingen nål och tråd i världen kunde laga den. Nu fick han istället en ny lekkamrat att kalla Bebben. Ni skulle sett hur glad han blev!=)


Han sprang fram och tillbaka till vardagsrummet för att se till att Bebben
hade det bra, innan han äntligen följde med på promenad.

Kan man längta ihjäl sig?

Undra om man kan det. Lite som när jag och Mia var små och var uppe hela natten och till slut började undra om man kan få sömnsjuka, att man aldrig kan somna? Träning ikväll, sen kommer systeryster över på pyjamasparty!

Sista oktober

Idag är det sista dagen kvar utav oktober.. Tur nog en fin höstdag, med skinande sol och behaglig temperatur. Punkteringen på Forden ska lagas idag och jag har sovsällskap av hunden hela veckan! Just nu längtar jag otroligt mycket till 1 februari, då vi får lägenheten. Jag har målat upp bilder i huvudet hur jag vill inreda, vilka färger på textilerna, var hyllor ska sitta och alla värmeljus som ska ta plats. Bara tre månader kvar, men den som väntar på något gott!

Nä nu ska jag fortsätta jobba, ladda lite i smyg inför onsdagens match och njuta av vår sista oktoberdag! Ha de!


2011.10.30

Nu är vi tillbaka i Luleåt efter en helg i Finland. Film, massa kortspel, film, promenad, jaga smitande hund, sova, äta har vi mest gjort! Otroligt skönt :) Bjuder på några väl utvalda bilder!




Någon vill verkligen inte gå in..


En glad vänd-tia förlorare :-)



En sur korthus-byggare



Farmor och farfar läser lite tidning!

Farfar lockade in rymlingen med hjälp av en bulle

Rymlingen fjäskar


Puss Marris

Sieppijärvi

... Och Paranormal activity 3 var utan tvekan den värsta av alla tre filmer. Uuutan tvekan.

Efter mitt jobb vid fyra rullar jag, Alexander och Sotis mot Finland, för en helg i stugan! Första stopp blir på IKEA Haparanda för att småfynda lite saker. Mys! Äta god mat, se massa filmer, ta långpromenader, spela kort, njuta av tystnaden, trycka finska chips och andra lokala gottigheter kommer helgen att innebära. Hemma igen på söndag eftermiddag!

I stugan i somras (:


11-10-27

  • 8.30-15.15 jobbar jag idag.
  • Tacosmiddag med Alexander
  • Simning halv sex med Jenny och Rebban
  • Middag på nå gott hak
  • Paranormal 3 med 10 modiga
  • Pyjamasparty med Lovvi och Rebban hos Rebban! (vem fa-an vågar sova själv efter en sådan film?! Bara idioter utsätter sig för sådant..)


Syster och jag. Tidigt i karriären!


11 bokade platser

11 platser är bokade i biomörkret till inget mindre än Paranormal activity 3. Jag kommer förmodligen ha madrömmar i veckor och halsont efter allt skrikande. Men det är nog värt det.



Drömma

Inatt hade jag en underlig dröm, en salig blandning av både det ena och det andra. Jag drömde att jag var på en utomhusspelning med Daniel-Adams Ray en sommarafton. Av någon anledning hade jag en barnvagn (utan någon i den) släpandes med mig. Medan jag och Alle kramas under spelningen står Rayan och spanar in mig! Egoboost om något. Nu till det tråkiga i drömmen. Helt plötsligt tror jag någon snott min barnvagn, men det visar sig att de snott mitt klubbfodral med mina två klubbor (varav en den nya). Jag får panik och börja skrika för fulla muggar. I fodralet finns bara avbrutna klubbor som jag gråtandes och skrikandes kastar i väggen. Samtidigt som jag storgråter. Drömmen avslutas med att jag och Sanna går kvarteret runt och letar efter mina klubbor på folks gårdar. Till slut vaknar jag gråtandes.

Nu fick jag 19 ordrar jag ska föra in, hard work work!

Favoritklubban är värd att gråta för. Tokas!


 


Sneaky peak


Här får ni nya hårfärgen:) Nu mat och byta om, sen bränna iväg mot
Sunderbyn!

Varmare toner

Nu har jag fått en ny och fräsch hårfärg, tack vare Sandra! Från mitt kopparblonda hår till en varmare kopparbrun färg istället. Passar fint till hösten och dess färger. Passade även på att fynda ett volymspray jag spanat efter länge. Boosta hösthumöret litegranna!


Ikväll har vi seriematch mot P16 och Sunderbyn står för motståndet. Chaufför-Jenny och GPS-Marri ska tillsammans lyckas ta sig till hallen! Önska oss lycka till, (både i matchen och i sporthallsletandet)!


 


Kommande planer

Om ca 3 månader kan vi befinna oss på en annan adress. Ett erbjudande om en 2:a hos Sirius har vi fått och verkar väldigt lockande. När vi i juni flyttade till Luleå var vi i första hand ute efter en 2:a, men ingen ledig fanns. Men nu! Lägenheten är bara 700 m längre ner på samma gata, närmare stan. En suterränglägenhet på 54 kvm med stor altan och gräsmatta. Vi har i dagsläget en 3:a på 78 kvm. Dessutom är hyran nästan 2000 kr billigare, vilket vi kan spara på annat kul!


Jag har redan börjat planera möblering och en ev. tripp till IKEA! hihi


Weekenden som var

Helgen drog förbi snabbare än vanligt och i morgon väntar redan en ny vecka. I fredags spelade vi match, vinst med 10-2 blev slutresultatet! Efter matchen for jag och Mimmi ut på busäventyr. Lördag umgicks jag med Krikko i Sävast. God finmiddag och massa gotta ända in på småtimmarna! Idag har jag vart en sväng till Kalix med Rebban, Amanda, Pelle och Helen. Jag har hunnit jobba ett tag, fått besök av syster och nu precis sett klart The Hangover II, klart sevärd!

Nu blir det kvällsmat sedan kvällsläsning av nya Veckorevyn, innan det är dags att däcka :)

2 1/2 finska pinnar!

Paranormal 3

Trodde i stundens allvar att vi satt och såg officiella trailern till denna film. Visade sig vara långt ifrån rätt. Enjoy! Haha.

Ett oväntat paket

Jag fick först ett mail om att ett paket jag beställt hamnat hos DHL i Skellefteå, för att jag glömt ändra adress på sidan jag beställde från. Dagen efteråt fick jag ett sms med sändningsnummer och att paketet fanns i Luleå. Idag for jag och hämtade ut paketet, men till min förvåning var det ett paket från Assist jag fick ta emot.
Jag läste upp sändningsnumret för kassörskan men ett paket med det numret fanns inte... Troligtvis kommer det paketet nästa vecka! Nåja, hursomhelst har jag äntligen fått mina innebandyskor! :D

Nöjd tjej!

Matchfredag

Match 20.00 mot StiL. Blir att hugga sig en matbit två-timmar-innan-match hos Rebban för att sedan bege sig mot Porsöhallen. Önska oss lycka till!


Och just ja.. Drömde en underbar, behaglig men samtidigt så sorglig dröm som känns väldigt långt bort. Känns oerhört verkligt men direkt jag slår upp ögonen hinner verkligheten ikapp mig.


Hockeykväll

Idag kom  endast en fakturasedel, vilken jag förde in order på i Cockpitprogrammet. En mjukstart med andra ord! I morgon blir det däremot andra bullar, ska tydligen komma in mer. Perfekt!

Efter jobbet kl. 17.00 blir det att bränna av mot Storheden för storhandling på Willys. Resten av kvällen spenderas på Coop Arena, där Luleå tar emot Brynäs. Tack Pelle för kvällens sittplatser!


Tre charmiga

Jag passade på att sno åt mig några blöta pussar vid mitt besök på Prinsgatan. Nu ska jag sova för i morgon väntar en fullspäckad dag! Jag passar även på att bjuda på tre otroligt charmiga bilder på syskonen Männistö. Otroligt charmiga, njut!



Haha. Otrooooligt charmiga!


Stora koppar thé

Idag har Leif, från Skellefteå, varit min högra hand gällande inregistrering av förmiddagens kundordrar. Till en början hade jag ett litet hjärnsläpp, men efter att ha fått hjälp vid starten klarade jag av resten själv! Det känns kul och spännande, speciellt när jag lär mig mer för varje dag. Eftermiddagen har hittills varit lugn då inga fraktsedlar anlänt så jag har mest pluggat sortiments och lastbärar-förkortningar. Dessutom gjort ett komihåg dokument för min egen skull!

Ikväll efter jobbet blir det en sväng till Boden, bl.a. hälsa på familjen och tjuva lite av deras tvättid. Ha en fin onsdagskväll gott folk!

Ta hand om er ute i höstrusket :)


2011.10.18

Idag har jag jobbat 10.15-17.00, däremot hade jag inte alltför mycket att göra. Annat blir det i morgon! Ikväll väntar träning då halsen återhämtat sig. Tills vidare bjuder jag på bilder från köket, så får ni se hjärtat av lägenheten. Där maten finns vill säga!




Ha en fin tisdagskväll!

Bad Taste var det

Bjuder på några bilder från förra helgen. Emilia Ms kamera!

Jag och Jennie har hemligheter?

Jag och Jennie HAR hemligheter ;-)

Dansgolvet!

Jonsson och Moa ;D


Jag och Amanda äääär fina!

Kändishunting på Allstar! Chris Abbott för er som inte visste.

Första dagen

Idag har jag jobbat min första arbetsdag, 8.00-15.00 blev det. Jag har lärt mig mer i programmet och dessutom genomfört utbildningen förarfokus! Först i Luleå tydligen. Nu är jag trött (mest matkoma) men har även halsont. Får se om jag kör allt utom spel på träningen ikväll, eller om jag bara kollar på.

För övrigt funderar jag på att skaffa kort på STIL Sportcenter. Guldkort som inkluderar gym och bad bl.a. Perfekt med ett träningspass innan jobbet, då jag kommer att börja 10.15 varje morgon! Någon som är på?



Hemmakväll

Idag fångade jag, Jenny och Rebban dagen med ett simpass på Gammelstads badhus. Det blev 40 längder och efter det intogs ett återhämtningsmål och jag jobbade en stund. Jag har varit helt matt sedan simningen så nu blir det Horrible bosses och gotta från hemmakväll.


Tidigt i säng; 8.00 på jobbet, pigga och glada!

Trerätters

Hockey och trerätters middag blev det på Allstar dagen till ära. Luleå förlorade igen, tur då att maten levererade. Jag bjuder på en liten bildbomb för att lättare beskriva kvällen.








Så där ja!;-)

Hösthår




Först funderade jag på att färga håret några nyanser mörkare,
men nu har jag nog ändrat åsikt. Höstsolen och de rödoranga
löven tar fram det gyllenröda i håret. Så jag lär behålla färgen
några månader till!
Nu är jag precis hemkommen från en snabbrunda på stan med
Rebban och Jenny. Nu ska jag börja göra mig i ordning för
kvällen som väntar!

My name is Khan


Jag fick både skratta och gråta. En riktigt varm och mysig film som jag
varmt rekommenderar! Se den.


Två timmar-innan-match-hos-mig!

Istället för Halv åtta hos mig eftersom vi oftast befinner oss i Pontushallen halv åtta, eller någon annan sporthall av något slag. Gode gött med gemensam hemlagad husmans innan matchdags! Hos Jenny nästa gång?;-) Synd dock att vi inte kunde knipa 3 poäng ikväll, förlust med 7-8 mot IBK Luleå, P16. Men vi är nära nu!!

Lovvi och Rebban!

Jenny hittade till Storstigen 39, till slut!

Nu ska jag och Alle se My name is Khan, tydligen en väldigt bra film.

Living room

Här får ni ett första tjuvkik på vårt vardagsrum. Resten av lägenheten får ses vid annat tillfälle:-)






Då vet ni! Nu ska jag börja med maten. Idag serveras det köttfärssås med
spaghetti till mina hungriga barn Jenny, Lovvi, Rebban och Alle!;-)

Fridaynight - Gameday

Vaknade med en huvudvärk från helvetet. Satan i gatan så ont det gjorde, gick inte att vända på sig för då kändes det som om någon stod och hoppa på mitt huvud. Som om någon dragit åt en jättestor tandställning runt skallen på mig. Den har inte försvunnit helt än, men mycket bättre i alla fall...

Match ikväll, 19.15 mot IBK Luleå P95. Ska bli kul med extrahårt motstånd! Bara bita ihop, spela fysiskt och hänga med i tempot.


Emilia, jag och Linn!

Det går bra nu!

Woooo-Hooo! Från att ha haft noll jobb till att ha två. En mycket glad Marri just nu må jag våga påstå! Detta ska firas med Cash is king-Dr Kosmos på högsta volym!

Och förresten. Jag köpte äntligen en systemkamera som jag velat göra
under några års tid nu..!
Puss Marris

2011.10.12

Spännande. Blir det i morgon. Nästan klart, bara en sista detalj. Håll tummarna för mig!

Är det gofika?

Idag hade jag besök av korven nedanför, göttans! Vi tryckte morotskaka och svepte kaffe som törstiga dromedarer. Nästan! Väldigt trevligt. Jag hör av mig om en passande jämn helg.
Nu ikväll står ib-träning på schemat för att sedan runda av kvällen med lite avsnitt av Pretty little liars. Beroendeframkallande..

Korven jag pratade om!

bakning pågår!



Väntas finbesök krävs en god kaka!

Ny familjemedlem. Igen.

Det har knappt hunnit bli en ny årstid och vi får redan välkomna en ny familjemedlem i vår udda familj. Som känt är de tidigare medlemmarna Smokey Angus, diskmaskinen som gjorde storentré med rökmaskineri och brandlukt. Sedan har vi Perkele, perkulatorn som gör blaskkaffe och dessutom aldrig slutar brygga. Vi ersatte perkulatorn med mamma och pappas gamla, men han har redan visat sitt rätta jag..

Välkomna Kiss-Olle, perkulatorn som läcker ner sig vid användningstillfället!

ELF

Det plingade på dörren.... Och där låg ett paket!

En kartong fyllt med smink och tillbehör :D

Min del från beställningen. Resten är syrrans!

Alle storshoppar!

Så! Nu har vi turnerat runt i Lulestaden och jag måste säga, killar har det inte lätt när det gäller att shoppa kläder. I en hel galleria har de en butik de kan handla från, EN butik. Resten är tjejaffärer. Att sen hitta en vanlig kofta var dels halvt omöjligt och när man väl hitta en kosta den närmare tusenlappen. Samtidigt som det kryllar av tjejkoftor för 200 kr. Men efter många om och men hittade vi det Alle ville ha :-)

Stiligt så säg!

En frusen pälsboll.

 

Autumn

I takt med att dagarna flyger förbi och hösten visar sitt rätta jag, har mitt tycke för hösten växt sig större och större. Nu har jag inte bara en, utan flera anledningar till att tycka om hösten.

Tända ljus och mysa på till en bra film.


Höstfärgerna


Dricka kaffe ur mysiga koppar i trevligt sällskap!


Bara några exempel :)


Bad Taste

Lördagskvällen fortsatte i fulhetens tecken- bad taste! Temakväll med laget som bjöd på massa lekar, uppdrag, mat och onyttigheter :-)

Är vi inte vackra så säg?

Gameday

Enjoy it. I skarpa 60 minuter.

Dagar av regn

Enligt vädret ska vi få gå runt och bli blöta resten av veckan, men det gör faktiskt ingenting. Inte nu när jag har mina nya gummistövlar! Jag vill bara ta på mig dem och plaska i stora vattenpölar, så det så. Idag har jag tvingat mig upp kl tio, något som kändes oerhört jobbigt då min dygnsrytm fortfarande är helt upp och ner. Jag har hållt mig sysselsatt med tvätt, sex maskiner blev det.

Vid fyra ska jag iväg och jobba en liten stund, sedan till Rebban som bjuder på middag, gode gött! Lite planering där innan vi rullar vidare mot träningen 20-22:)

Stugan, sommaren 2011.

2011.10.05

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Melissa Horn. Så fin låt och text. Nu ska jag äta mina bullens korvar, se mina två nedladdade avsnitt av Pretty little liars och förhoppningsvis somna efter en stunds läsande i senaste boken i samlingen min, En dag.




Jobbuppdrag

På en liten stund ska jag iväg på jobbuppdrag med Linn! Intressant. Sedan rullar vi hem till mig, käkar och taggar för träning:)

Mysig bild från poolpartyt hos Emma under Boden Alive. Jag tycker det
ser ut som om vi är högt uppe på ett fjäll pga bakgrunden:D
Fr. vänster: Ida, Rubban, Emelie, Jag, Alle, Wollan & Carro.


Golden Treasure



Nu ska jag hålla tummarna för att jag somnar i tid ikväll. Godnatt!

Hockeykväll

Min nattsömn är fortfarande ur form. Vi ska inte ens prata om när jag vaknade idag. Har hursomhelst tagit en prommis i solen, postat paket och lagat en god pastasoppa till middag! Jag fick dessutom samtal om att jobba 12 timmars natt i natt, men pga min sömn och satsning på träningen i veckan tackade jag tyvärr nej denna gång. Dock fick jag några minuter ett erbjudande om ett annat extra inhopp som kan bli aktuellt!

Nu på en liten stund blir det hockeykväll med ingen mindre än Rebban! Vi ska planera inför lördagen ;D

Ett stort, efterlängtat paket..

..Från Assist! Äntligen anlände min klubba och nya skorna. Har väntat exakt en vecka. Skorna hade jag inte så höga förväntningar om eftersom det är Salming, men pga årets utbud på skor valde jag att beställa dem ändå. Helt oväntat var de hur sköna som helst! Dock måste jag returnera dem för att få en storlek större.


Hur nöjd som helst! En vecka till så är förhoppningsvis skorna här:)

Händelserikt, javisst.

Skulle vila lite i Alles famn vid 13-tiden igår. Vaknade lagomt till hockeyn vid sju. Såg dock inte mycket av den utan däckade om och sov till 02.47! Åkte till Boden efter att jag skjutsat Alle till jobbet och trodde jag sovit färdigt men jag somnade om på en madrass 09-13! Så med andra ord en händelserik helg. Nu blir det middag på Waldorf, för att sedan avsluta söndagen med Gustavsson 3tr! Till det chips och dip (jag har inte ätit det på TVÅ HELA VECKOR). Skräll, javisst.



Fin bild på Emelie, Carro, Tess och mig från Midsommar :)

Vaka


Duschad. På med ansiktet. Kaffedrucken. Fixat&trixat.
Nu lite loppis några timmar. Red bull eller Rockstar kommer
inhandlas!

Godmorgon!

Efter lite om och men blev det att syster och jag fick kliva av skiftet idag, lördag morgon. Efter sex 12 timmarspass på raken ska det bli skönt att få ett litet liv, lagomt så här till helgen. Däremot hinner jag inte få någon sömn, nä kl 09 ska jag iväg, och då är det bara farligt att gå och "sova" en timme. Jag har nämligen bokat en plats på loppis för att bli kvitt av massa kläder och skor jag inte längre använder! Så loppis 9-13, sen se vår match 14. SEEEEEEEEEEEEEN sova skulle jag tippa på!

Vid måleriet har vi suttit x-antal timmar inatt.. : ) Vi bittra ihop där mellan
04-05 då vi inte fick någon rast och magarna kurrade nå så kopiöst. Men ändå.

HADE

RSS 2.0