Storslaget!

På juldagen myste vi till det med fest hos Tess. Både tjejer och grabbar spelade spel, anfölls av Johanna "fylleloppa" och tjoade på. Under kvällen blev det snack om en snabbvisit till Ryssland och planen var att Jue, Joel, Jimmy, Matte och jag skulle bila genom Finland för att skåda mäktiga Ryssland. Det slutade med att både jag och Jue försov oss och endast grabbarna fullföljde uppdraget. Jag trodde nog aldrig de skulle ta sig upp så tidigt! Haha, sköna människor.

 

På tal om festligheter planerar jag och Rubban nyår för fullt. Allt från meny, inköp, lekar, rekvisita, tider etc. På söndag ska Sara, Rubban och jag inhandla ALLT för den kommande dagen. Tur att vi har Sara och Jue med på matplanerandet. Annars hade risken varit stor att Rubban och jag serverat korv och makaroner ;)

 

Känner på mig att det blir storslaget!


3 pinnar firades!

 

 

Igår vann ví en väldigt viktig match mot IBF Dalen på hemmaplan. Efter 60 minuter kunde vi vinna med 3-2 och segerruset var enormt. Detta var den bästa julklappen vi kunnat ge varandra och oss själva! Segern firades med lagmiddag på Pastabacken. För min del blev det plankstek och en Kaffe Karlsson till efterrätt. Stackars Jonsson som också beställde en Karlsson, men kom på att hon ska ut och köra bil senare, haha. Nåja, en toppenlördag trots kylan!

Nu blir det middag innan hela familjen rullar mot Finland för att fira julen där. God jul på er alla! :)


rosor är röda, violer är blå..

Ibland är det en fördel att arbeta på en omlastningsterminal. Då har man turen att då och då få varor som kunderna och leverantören inte vill ha. Som igår, då plocka jag på mig en bukett liljor och två andra blommor (nej, jag kan inte blommor inte). Jag är dock orolig för deras överlevnad då större delen av mina gått en tidigt död till mötes. Bilden är från igår då dem stod på mitt kontorsbord, innan jag hunnit få hem dem.


 


Prison rules

 

I fredags (efter en oplanerad powernap på soffan hos mamma och pappa) drog syster, jag, lillebror och Alle en landhockeymatch. Tjejerna mot killarna i två perioder, först till 10. Prison rules som innebar crosscheckings from behind, fula kapningar, frilägen som man missade p.g.a. att man halkade och föll ihop. Passningar som visade sig vara en snöklimp och inte tennisbollen. Till slut efter massa blåmärken kunde syster och jag vinna med 10-8! Jiho.

 

Dagen efteråt köpte jag ett par nya skridskor. Mina gamla är 100 år, skeva som stryk och rostiga så att personalen på Team sportia skrattade. Nu ska jag bara lära mig att bromsa!..


6-5 SD

I bortamötet igår mot serietrean Iksu Ungdom hade vi bud på att ta hem segern. Vi tog ledningen två gånger, hade flera frilägen och övriga fina målchanser. Vi skapade bra lägen och försvaret började sitta. Därför känns det lite surt att det var Iksu som fick ta extrapoängen i sudden och inte vi. Men vi får trots allt vara nöjda att vi kniper 1 poäng som nykomlingar. Vi kan, vi vill, vi vågar! :)

 

Syster och jag tog för övrigt en timmes sovstund på bussgolvet på vägen ner. Vi bäddade ut jackorna under oss, tog kudden och filten och la oss sedan i "skeden", för att kunna rymmas. Lätt värt! 


Lördagsfix

 
 
Bra lördag. Fyndat på stan, bl.a. skor och julklappar. Jag och Alle julpysslade lite medan vi väntade på att vår hemmagjorda pizza skulle bli klar. Mums! Nu sitter jag och laddar in bra musik inför morgondagens bortamöte. Känns dock inte kul att sitta i en buss på väg ner till Umeå i vädret som lovats..

Bruce Springsteen 2013

Johanna lyckades i morse med bedriften att komma över tre Brucebiljetter. 11 maj 2013 står vi på Friendsarena och skrålar med till hans låtar. Jag, Mimmi och Johanna - tre långa. Det kan inte bli bättre! Mitt finaste minne som involverar oss tre och Brucemannen, det är alla bilfärder från Sävast -> Hildursborg, under elitseriesäsongen. Björn skjutsade och hämtade oss flitigt och under varje bilfärd lyssnade och sjöng vi med till The river. Vackra minnen. Atlantic city har Johanna dragit några solon på också, medan jag och Mimmi suttit i baksätet och filosoferat i våra bubblor. Jag kan inte säga annat än att jag längtar!
 


12-12-12

Historiskt datum igår. Många passade på att gifta sig dagen till ära. För oss blev Lisa Kemi historisk under vårt DM-kval mot IBK Luleå igår. Vi vann matchen med 12-0 och efter att Lisa skvätt in det 12:e målet hör vi sekretariatet från mikrofonen: Idag är det den 12-12-12 och på tiden 12.12 gör Lisa 12:e målet i matchen.  Haha! Publiken blev vild och bjöd på applåder ; ) Utöver det blev jag hånad av tränarna p.g.a. tre(?) öppna målchanser. Fick till slut skälla ut pappa när jag kom inspringandes på bytet. "Nu håller du tyst! Vet att jag har missat. Ska du gå hem efter matchen eller?" Inte lätt när det är svårt, haha.
 
 
 
 
 

Birthday

Den lugnaste helgen på länge har jag haft. Skönt att inte ha några måsten inplanerade. I fredags körde vi löpträning utomhus, efter det bjöds syster och jag på tacos hos Amanda, mums! Efter det for vi och kikade på IBK Luleå-Notviken.
 
I lördags tvättade jag och Alle båda våra bilar och lämnade sedan min i ett garage för torkning. Det var inte det lättaste att spola bort all svart smuts..
 
 
 
 
På kvällen bjöds vi på födelsedagsfika x2 hemma hos Emelie och Emil. Jag, Alle, Rubban, Wollan, Sebbe, Emma, Mimmi, Hanna och värdparen diskuterade nyår och åt i sinne. Myskväll!
 
I söndags fyllde jag år. Hela 22 (!!) år. Ångest. Fick frukost på sängen och en finfin present.
Resten av dagen julbakade jag och avslutade dagen med VM-final på tv och födelsedagsfika
hos mamma och pappa.
 
Fick dessa två ljusstakar, ugglan och en Norrbottensring :))
 
Någon som var nöjd efter utklassningen mot Finland i VM-finalen var vår tränare Uffe.
"Om jag är glad?"
 
Tack och bock för en fin helg och födelsedag!

En julklapp

Phuu vilken start på denna fredag. Lastbilar som krockat och pallar till systembolag som lossats en dag försent och på fel ort är bara några av alla konstigheter. Känns som om man verkligen ska förtjäna helgens ledighet. Tur att jag bokade min och Alles julklapp till varandra igår. Det blir "kärlekspaketet" vid Storforsen. Boende i minisvit med bastu, 3-rätters middag, bad i privat hotpring, hotellfrukost och bara njuta. Längtar!

Fartfyllt helg

En fartfylld helg som passerat. Storhandling i fredags och Hälsans hus för att hejja på Rebban och Jenny som spelade match. Rebban gjorde förresten ett hattrick med tre utvisningar!

 

I lördags spelade vi hemmamatch mot Övik, ett av lagen i toppen. Pga en dålig start fick vi jobba i uppförsbacke hela matchen. Vi reducerade till 2-3, tog ut måvakt och spelade sex mot fem sista fyra minuterna. Vi trodde verkligen en boll skulle trilla in med tanke på vårt tryck på Öviks kasse, men tyvärr blev det inte så. Surt! Men vi ska ta dem på bortaplan.

 

Efter matchen vankades det säsongens första lagfest, med lekar, nollning och massa skratt. Natten avslutades på Max med ett gäng hungriga själar. Söndagen var allmänt seg men orkade baka (bränna) en plåt pepparkakor. Julstämningen är på ingång!


 


RSS 2.0