Till Wollan!

Här har du mina nya pjukks precis som dem är! Jag och Eischnner kom fram till att dem varit perfect match till Sävasts matchställ, erkänn?;-) Ps! Jag anmäler mig frivilligt till hjälpa-till-vid-inflyttning-med-stora-avgörande-ting-till-småskit! Ds.

Asics

Det fick bli ett par asics! Som jag har saknat dem. Har kört en säsong med Salming och det är långt ifrån samma sak!


Säsongens första

Underbart att komma hem till färdiglagad mat efter en dag på jobbet. Kockarna bakom kuppen
var Rebban och Alle på ett litet hörn. Säsongens första innebandyträning genomfördes även igår.
Drygt två timmars lirande blev det i en alldeles för varm hall. Men kul var det! Idag ska jag spana
efter nya inomhusskor. Hoppas butikerna börjat på in några redan nu!
 
 

Männistönpääntie

En mycket fin och lugn helg i stugan. Fast solen inte kikade fram mer än en minut eller två under hela helgen hann vi med massa och inget alls i alla fall. Två träningspass, tvätta och vaxa bilen, åka ut på äventyr med farfar i Vaattovaara, bli attackerad av hästmyror, bada bastu, äta, filmhäng, besök av mormor och kusin som var ute på cykelturné och läst spännande bok á la Kepler. Även Ikea på hemvägen. Nu ska vi se The firm och äta cheeseballs - bara för att vi kan!

Road trip

Idag efter jobbet rullar mercan mot Finland. Där ska jag, Alle och familjen vara heela helgen. Skönt! Vi fick rapporter om vidrigt mycket mygg på plats, så tältning slopades direkt och vi behöver heller inte vara oroliga att springa sakta på intervallerna. Ha en fin helg allesammans!

She plays a tune

and i’m a goddamn coward, but then again so are you
and the lion’s roar, the lion’s roar
has me evading and hollering for you
and i never really knew what to do
 

well i guess sometimes i wish you were a little more predictable
that i could read you just like a book
for now i can only guess what’s coming next
by examining your timid smile
and the ways of the old, old winds blowing you back ’round

 

sometimes i wish i could find my rosemary hill
i’d sit there and look at the deserted lakes and i’d sing
and every once in a while i’d sing a song for you
that would rise above the mountains and the stars and the sea
and if i wanted it to it would lead you back to me


 


Norska intervaller

I tron om att vi tog 5,4 km spåret. Det visade sig vara milen vi vek av på. 4 min intervaller x 8st, 2 min joggande vila mellan varje. En mördarbacke xtrippel. Gode trött när vi väl kom fram och jag somnade som aldrig förr..


Another day at work

Solen lyser med sin frånvaro även idag. Det gör inte så mycket, då jag ändå jobbar hela dagarna. Skellefteåhelgen var lyckad för övrigt. Hann med en tripp till Malå, där vi hälsade på kusin Marika som nyligt bosatt sig i byn. Tog en stadsrunda och fika med Jocce på lördagen. Kvällen ägnades hos Amanda med henne, Lollo och Emma! Bra kväll.

Nu behöver jag vila upp mig inför kommande bravader under Lulekalaset och vad passar inte bättre än en helg i stugan? Finland here we come!

Nä nu ska jag fortsätta kriga, snart lunch ju.


Strawberry blonde

Håret färgat idag av Sandra, lika nöjd som vanligt! Jorgubbsblont fick det bli denna gång och jag trivs redan som fisken i vattnet.

17 juli

Ett stort liv denna onsdag! Jobb till 16.10, norska intervaller 17-18, middag och dusch 18-19, bilbingo 19.00! Hoppas på klir i kassan. Hoppas även hinna påbörja målandet av vår gamla byrå i hallen!

Styleroom

Här kan ni kika på mina album på Styleroom.se. Perfekt sajt där man kan få inspiration inom inredning!
 
http://www.styleroom.se/users/Marianana29

Pain is just weakness leaving the body

Helt utpumpad. Noll krafter kvar, som det känns iaf. Höll på att lägga en pytt i backen flertalet gånger. Trodde benen skulle vika sig. Svartnades för ögonen när jag klev ur bilen. Skakade i hela kroppen när proteinshaken intogs. Nu är jag tröttare än tröttast. Men vi gjorde det! Stenhårt backintervallpass- check o hej!

Girls night out

 Mysig festkväll på Grangatan 3 med trerätters (tvårätters då efterrätten glömdes bort). Spel, Flip the cup, sång och dans och sedan utgång på Olearys. Fin fredag!
 
 

what a waste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Let me introduce you to Jack..

 
Såja. Min andra pose(?) påminner mig om att jag ska byta om och kasta på mig löparskorna, för att ta ett distanspass. Hoppas bara mamma fått liv i lillebror för han ska med. Han har inget val!

You gotta löööve Norrland


Sommarfint

I samma veva som solen börjat visa sig kände jag att det var tid för lite förändring i vardagsrummet. Bort med alla mörka färgnyanser och dit med lätta och ljusa kulörer. Så här såg det ut först:
Och så här ser det ut nu:
Allt som behövdes var att länsa lite gardiner från mamma, inhandla två lyktor 10kr/st, lykta Marocko och lite ommöblering :)
 

Morgondagens date

Japp, då har jag äntligen lyckats fixa en date! Och inte med vemsomhelst, utan med den mest svårflörtade av dem alla. Onsdagens date är ingen mer än Erika Wohlin Zerpe, a.k.a. Wollan! Så länge som vi tänkt ta en kaffe eller två. Nu har tiden kommit.
 
Gårdagens islatte med vaniljessens. Mums =)

Hey Sunshine

Äntligen är finvädret i Luleå. Åtminstone bara för en stund. Passar på att njuta medan jag kan!

Friends

Dagen började med en golunch på Friends, där även Krikko jobbade dagen till ära. Nu sitter jag och längtar till aka till Rhodos, speciellt så solen precis smet bakom ett moln. Fegt. Planerar även lite smått inför en kommande grekisk afton, bara för att återfå resans goa feeling!

!

Nu ska jag och han ovan trycka i oss lite grillat!


Livet i en kappsäck

Någonstans mellan Grekland & Arlanda kom jag på en hejdundrande bra idé. Jag ska lägga fram min resväska, kasta ner kläder för en vecka och sedan måste jag använda endast de kläder som är nerpackade i väskan. Låtsas liksom att det är det enda jag har access till sju dagar framåt! Annars blir det så lätt att jag plockar mjukisbyxorna och favvolinnet, istället för att nyttja allt annat fint som väntar i garderoben. Då behåller jag samtidigt utomlands-feelingen! Smart va ;-)


Rhodos 2012

Vi har haft det grymt bra i Rhodos! En vecka med massa sol, goda middagar, vattenland, bargata och skönt gitarr och sånghäng med galet sköna människor. Hade inte tackat nej till en vecka till!


RSS 2.0