Tre långa

Förbannat vad jag saknar dem här två brudarna. Ja, det nästan sticker lite i hjärtat! När ska vi vara Tre långa igen? Inte lätt när ena bor i Umeå, den andra i Luleå och den tredje i Stockholm för tillfället. Saknar!

2012.03.26

Händelserik helg! Fredag drog vi ihop ett gäng som for till Boden och bowlade. Mikka, syster och jag på ett lag. Soffi, Jenny och Lovvi på ett. Vi behöver inte prata högt om vem som vann ; )

I lördags tog vi en roadtrip till Umeå. Där köpte vi hamburgare på en grill och satte oss utanför en sporthall och åt det. Lite så. När vi var klara rullade vi norrut igen. Precis enligt planerna..!

Igår, söndag, började dagen lyxigt. Frukost på scandic hotell med Jonsson och Rebban kl 7.30. Perfekt matchuppladdning. Speciellt då man sovit i ca fem timmar (perfekt timing med tidig match och övergång till sommartid..) Matchen gick bra, endast förlust med 4-5 mot Hertsön! Ledning med 3-0 dessutom. Efter matchen tog jag och Alle en snabbrunda på stan, fikade på Waynes, för att sedan bänka oss i Pontushallen för att se finalerna i Vårcupen!


Tänk om jag hade en personlig kock som dukade fram hotellfrukost åt mig varje morgon? Bra start på
dagen jag hade fått då!

En vanlig dag på jobbet!..

Efter att jag har blivit retad hela morgonen på jobbet, för att jag har "kudden kvar i ansiktet", lägger jag som hämnd ut en bild från gårdagens arbetsdag. Så här har ni inte sett honom tidigare: Pelle som gatuarbetare!


Mina boots blev som nya igen efter skokräm, borstning och polering!
(på bilden syns inte hans uppochnervända keps med småslantar han
lyckats skrapa ihop) :-)

Rhodos 2012

Just ja, jag har inte nämnt att en resa är bokad. Nu först i skrivande stund inser jag att det faktiskt är på riktigt! (inte något jag virrat ihop under en dagdröm). Jag, Lovvi, Rebban och syster beger oss till Rhodos och The Beach Party 2012 i juli!

Bilder från http://thebeachparty.se/vadarthebeach! Boka du också så kanske vi möts i en blodigt allvarlig volleybollmatch ; ) Synd att Amanda inte kunde följa, då hon hade varit en ypperlig tillgång med hennes vinnarskalle :-) Allting kommer bli bra tillslut


Slutade klockan tre. Tog ett snabbt beslut, bytte om ännu snabbare för att inte hinna ångra mig. Resultatet =en löptur runt skurholmsfjärden, i högt tempo med skrillex på maxvolym. Sista biten, då jag valde en backe som avslut, dånade Den svenska Björnstammen i öronen. Adrenalinkicken! =)

Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu vill jag lägga av.

Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordnar sig!

Efter det storhandlade Alle och jag, Mora-Endre kvartsfinalen och nu skilda världar och BB!

Norrsken, förlust och vem tände ljusen?

Två tända ljus fast jag inte tände dem ikväll. Fettless att det inte gick att fota norrskenet igår. Gick att fota allt ute i mörkret men så fort jag riktade kameran upp mot himlen gick det inte. Behöver jag säga att det gick då norrskenet hunnit försvinna? Nä. Sen att Luleå förlorade mitt i det var bara droppen. Tur att jag är gladare idag!:)

Skulle gärna bjuda på en bild men det här var det närmsta jag kunde komma norrskenet. Haha, kuuul.

Fråga Hanna - på försäkringskassan!


Hahaha. Behövs inga kommentarer. Förutom att jag är gode less på skatteverket också. :-) 


Fångar dagen

Jag vill bara meddela varför min frånvaroprocent här på bloggen är så hög. Jag fångar helt enkelt dagen! Ja, lite så är det faktiskt. Nu i lördags är ett fantastiskt exempel på en fånga-dagen-dag. Mer om det en annan gång! Men nu vet ni i alla fall.
Önskar jag hade en bild på mina medkompanjoner från i lördags! Men dem fångade troligtvis dagen så hårt att kameran inte lyckades fånga dem på bild.

Uppkast 19.04

På fredagkväll har jag och Alle basketpremiär. Inte bara LF-premiär utan elitbasket i sig. Det tackar vi Jenny för, då hon med nomineringen "jag har fått två fribiljetter då jag handlade över 500kr, men jag hatar basket. Ni får dem om ni vill ha dem!" lämnade över biljetterna. Tackar så mycket!


Slumberparty

Veckorna bara flyger fram. Nu har redan helgen passerat och en ny vecka har börjat. Helgen var återigen en lyckad sådan med mycket blandade inslag. Fredagen spenderade jag och Alle hos mamma och pappa i Boden. Vi såg en skräckfilm med lillebror, The woman in black, som jag för övrigt rekommenderar!

Lördagen blev en hurtig dag med ärenden på storheden och sedan besök av mamma och pappa som installerade diskmaskinen, borrade upp lampor etc. På kvällen blev det slumberparty med Alle och Rebban hos oss. Vi inledde med att grilla lax på altanen för att sedan se en skitkass skräckis vid namn The silent house. Tur att Footloose var grymt bra! Vi åt massa slisk (med betoning på massa) och avslutade natten med klappleken! Söndagen bjöd på goväder och match mot P16 i Piteå. Efter matchen körde jag ett extrapass på helex (biceps, mage, rumpa hej beach 2012).

Nu hetsar Alle om att vi ska avnjuta middag och jag hoppas innerligt jag får i mig något. Har sammanlagt ätit en yoghurt på hela dagen.
Hur ser ditt fönster ut?

Alltid när jag går från parkeringen till lägenheten konstaterar jag att alla andras fönster ser mer levande och inbjudande ut. Allt från fönsterlampor till livs levande blommor. Jag som alltid lyckas dräpa blommorna och hellre har ljus eller ramar på fönsterbrädorna, kan inte riktigt konkurrera med 67-åriga Agda eller 42-åriga floristen Carina. Men just igår fick jag för mig att uppgradera våra fönster! En ljuslykta hängdes upp och en fönsterlampa sattes dit. Nu saknas det bara någon levande blomma eller kanske någon LP-skiva!


Jag bad Alle ta en bild innan han rullade till jobbet  men iphonen svek (skräll) så kvalitén på det uppiffade fönstret fick lida..Får återkomma med systemis!

RSS 2.0