Trubbel

Tisdagens planerade träningspass försköts tidsmässigt rätt rejält. Orsak? Kopplingen small av precis vid nedväxling. Jiajjemen!

Syster och jag lyckades rulla in på en hållplats, där vi kunde konstatera att kopplingen inte bara fastnat, vilket hade varit lättare. Den hängde helt livlöst. Tur att Rebban kom till undsättning och tillsammans kunde vi bogsera hem bilen. Girlpower, mansgöra och vuxenpoäng i massor.

Det var tur i oturen att kopplingen inte rök efter rondellen, mitt uppe på malmuddsviadukten. Syster hade fått leda om trafiken medan jag hade fått rulla nerför backen.. Nä nu blir det att börja kika på en bil :)


Energiboost!

Idag passade jag på att nyttja mitt nya mixerset som jag fått av farmor och farfar. Resultatet blev en smoothie med lime, apelsin, mango, kokosmjölk, naturell yoghurt och honung:-) riktigt god! Receptet hittar du här; http://livetoday.webblogg.se/ 

Jag hoppas för övrigt vädret blir lika fint i morgon som det var idag. Låg ute och solade i bikini till 19-tiden! Galet skönt!O'learys

Igår invigde Mimmi, Alle, Rebban, syster och jag O'Learys i Luleå. Eller jag var ju där förra helgen en snabbis med Hanna och Johan, men då var det dansgolv istället för mat! Mycket trevlig kväll :-) perfekt koncept med mat, bowling, spel och nattklubb- allt i ett.


Lyckopiller

Jag blir helt glad i själen då solen skiner. Lika glad blir jag av att träna. Speciellt efter ett pass, framförallt efter. Då massa endorfiner frigörs och går lös i kroppen! Fin känsla.Tripp Trapp Trull

Förra veckan passerade i ultrarapid. Sommarträningen startade med träningar varje dag mån-fre. På lördagen hade Moa födelsedagsfest- en grymt lyckad kväll! Hoppas det kommer upp några bilder så småningom. Tills vidare tänkte jag visa upp min nya trapp-pall. Jag har länge funderat på vad jag ska ha som sängbord på min sida. Alla mina smågrejer så som hårklämmor, hudkräm, mobil, böcker etc. ligger alltid huller om buller på golvet. Men nu är problemet löst!Fotstödet tänker jag låta vara infälld. Då blir den som ett extra hyllplan att förvara grejer på :)

El mafia

Idag fick jag oväntat besök på jobbet av mamma och pappa. Lite sådär som i gevaliareklamen! Efter att dem fikat lite med Pelle for vi och åt lunch. Jag drog till med en el mafia och jag kan säga att det är tur att vi har träning ikväll.. ;-)


Vivalto

När man får en stund för sig själv:)


Perfekt grillväder, eller?

Japp, jag måste även jag få klaga på vädret idag (skräll). Men bara för att jag fick för mig att ta en löptur i det. Envis- ja. Smart drag- förmodligen inte. Folk kollade konstigt och jag försökte se ut som om det här är något jag gör varje dag, helst i skitväder som detta. Jag ökade såklart på tempot när jag passerade en busskur fylld med folk (brukar ni också göra det omedvetet?!), men precis efter att jag försvunnit runt hörnet fick jag motvind, snö och piskat regn i ansiktet och hastigheten sjönk avsevärt. Japp. Nu i efterhand förstår jag varför syster lämnade återbud i sista sekund (men jag står fortfarande för fuck-you-fingret tillägnat dig)!


Laddat upp!

Laddat upp ordentligt idag! För livet i sig vill säga. Livet är hårt. "Det här är ingen dans på rosor, människor", som Rodney da silva så fint uttryckte sig i gårdagens BB, haha. Hur trött jag än är måste jag se avsnitten varje kväll 22-23. Känner du igen dig Amanda? ;-)


Det är nån som grillar!

Igår blev det att grilla hemma hos mig och Alle, med Lovvi och Rebban. Grillspett, majskolvar, potatisgratäng, kroketter, hemmagjord pepparsås och chilibea, mums! Under den efterföljande matkoman såg vi big brother och American pie- the reunion. Och just ja, vi fick även larma 112 då det brann bakom vår carport vid midnatt. Orutinerat att lämna tändsticksasken precis bredvid.


Första maj

1:a maj- ut med det gamla och in med det nya. Är det inte därför vi har vår majbrasa i moderna Sverige? Nya möjligheter hursomhelst så här i vårtider! Lite som mitt och mimmis snack om en to-do-list inför sommaren. Allt kul man ska hinna med! Jag har påbörjat en iaf ;-)


RSS 2.0