Zombie

Just nu är jag inne i en period jag sover väldigt lite. Dessutom har jag jobbat övertid varje dag denna vecka, förutom igår då jag istället jobbade non-stop för att få sluta i tid. Jag har inte somnat före 24 en enda kväll och det kombinerat med fysträning på varje innebandypass är inte bästa kombinationen. Igår var första gången på länge jag trodde jag skulle svimma och spy samtidigt. Dock vet man ju att man tagit ut sig!
 
Syster och jag belönade oss med filmmys efter träningen och Järngänget blev kvällens underhållning. Sjukt spännande film! Imponerande att svensk film var så bra för 14 år sedan ;-)
I tisdags då jag försökte ha en slapparkväll. Underskattat att ta sig ett bad då och då!
 

Julfest och helgbesök!

Julfesten var riktigt bra! Vi var en trio från Sävast på vår bowlingbana. Blev spöad av Lasse med 1 poäng och Sanna bröt av naglar i kloten. Buffén var hur god som helst och skrattade nästan så att jag grät till alla sjuka historier från förr vid middagsbordet. Även fast vi for oförskämt tidigt från Olles (Sanna skulle upp 05 nästa dag) så hann vi med det roliga!
 
Sanna skulle visa mig hur tjejerna i lillebrors ålder poserar (genom att dra in kinderna och puta med läpparna). Haha. Resultatet:
 
 
Lördag vid lunchtid fick jag hämta upp Robin från tågstationen. Det var inget vi planerat att vi skulle ses, utan blev mer en sista-minuten-grej. Det gjorde min helg! Vi hann med sushibuffé med Emelie och Emil på kvällen (lördagsklassiker). Robin var så trött efter två dagar med mig, så han somnade i famnen på mig söndag kväll. I efterhand skulle jag inte ha väckt honom, utan låtit han missa tåget. 
 
 
 

RSS 2.0