Kvikkjokk

Väska #2 bestod i huvudsak av sovsäck, liggunderlag, tält och mat för två dagar. Jag, Emelie, syster och Krikko körde en vandring uppe i Kvikkjokk med övernattning på toppen av fjället. Kämpigt underlag, grillning, god mat och storm hann vi uppleva. En av höjdpunkterna var att få bunkra upp flaskorna med vatten direkt från bäcken som rann 200 meter bort. Helt enkelt en top notch helg!

Väska #3 blir en stor kontrast mot väska #2. På tisdag flyger vi nämligen ner till Stockholm för vidare resa till Kos, Grekland!


Semestrande i Finland

Nyss hemkommen från södra Finland efter fem dagars semestrande. Kusiner, nöjesfält, grillning, träningar, bastu, bad och stugliv har vi hunnit med.

Vi kom hem kring 01 igår och idag har jag bara legat i soffan och sovit hela dan hittills. Både pappa och jag åkte på en söderförkylning så krafterna är inte på topp riktigt.

Snart ska jag packa väska #2 för i morgon blir det äventyr!


Luleå hamnfestival

Igår tog syster, jag, Amanda, Soffi och Rebban en sväng på stan efter vår träning. En efterlängtad langos avnjöts vid hamnen i kvällssolen. Efteråt promenerade syster och jag hem.

Nu är det bara sex timmar till semester!!


Två dagar kvar

Två (TVÅ) arbetsdagar kvar till semester! Har nog aldrig längtar så här mycket efter ledighet. Mycket är väl för att jag har så mycket kul inplanerat. Alla impulsgrejer får man heller inte glömma.

Ikväll börjar Luleå hamnfestival, perfekt timing. Får se vad helgen bjuder på!


Kos, Grekland

Om två veckor åker jag och denna chipsätande brud utomlands där en vecka med all inclusive väntar på oss! Sol, bad, god mat, utekvällar och fint sällskap har vi att se fram emot. Längtar extra mycket en dag som denna då regnet öser ner!


De vet du

En grymt bra helg vi haft! I fredags kom Emelie över på middag hos mig, sen vidare till Rubbans stuga där vi bastade och badade med hennes bror och kusin. Efter det blev det impulsfest och vi drog ut på båten.

I lördags var det totaltagg inför De vet du på Farmen. Förfesten var hos mig med grillat och lekar. Rebban och jag vann till slut beer pong med knövlig kapsyl mot Sanna och Amanda.

På De vet du stod jag och syster nästan längst fram där vi försökte sjunga med till låtarna, samtidigt som allt handlade om att överleva! Vid ett tillfälle låg det 7-8 pers på backen vid oss, medan vi skrek och sjöng. Det var även då som jag tappade min bh. Japp, en bhlös kväll på Farmen. Ännu roligare var det då vi hittade den efter spelningen. Jag var tvungen att berätta det för Johan i samband med fotografering.


 
En riktigt lyckas helg! Endast fem arbetsdagar kvar till semester nu ;)

Semestertider

Det som hittills är planerat, bokat och klart inför semestern är nedanstående.

* Road trip till södra Finland, hälsa på mormor och småkusinerna, en dag på nöjesfältet Power park.

*Fjällvandring i Kvikkjokk

*All inclusive till Kos, Grekland med Amanda!

* Få hem älskade vovven!


En enda stor familj

Förutom att jag snart kommer tillbringa mycket tid med min vovve, kommer jag umgås mycket med laget. 3/5 helger uppbokade i augusti med bland annat två läger. Kul! Får dock se hur jag kombinerar dem med valpen. Vill gärna sova med honom första nätterna.

I övrigt är augusti rätt fullbokad. Sista helgen befinner jag och Sanna oss i Oslo, för en helg med shopping, nöjesfält och uteliv med glada norrmän!


Älskade lilla vän

Om fyra veckor får jag hämta hem denna söta lilla grabb. En blandras mellan Labrador och golden retriver. Jag längtar så otroligt mycket!:)


RSS 2.0