4 pinnar!

Helgens bortaturné slutade med 4 av 6 poäng hem till Luleå. 06.30 var vi på Kallax, pigga och glada för att ta 07.45 flyget till Stockholm. Väl där fick vi dela upp oss i hyrbilar och Jönsson var i extas. Lördagens match spelades mot topptippade Strömsbro och matchen slutade 2-2 efter förlängning. Söndagens match var mot Storvreta och där knep vi segern med 4-3. Två oerhört jämna matcher resultatsmässigt. Söndagskvällen spenderade vi på Arlanda i fyra timmar. 23.55 landade vi återigen i Luleå och jag måster erkänna det känns lättare att jobba idag, när man vet att vi fått med oss hem 4p.
 
 
Jönsson nöjd med helgens åk! Får se om hon får en likadan i julklapp..
 
Helgens prestationer firades med frozen youghurt i Sky city.
Ingen tvekan när frågan om lagets målsättning ställdes. "Topp tre!" Vi kan, vi vill, vi vågar ;-)

17 veckor




Är man söt och liten kommer man undan med det mesta. Fast han är trots allt 17 veckor nu så upplärningen är i full gång. Inkallning, varsågod, stanna, fot etc. Hittills har det gått över förväntan! 

Maxad njutning



Från att inte ha kunnat äta sushi på drygt två år, har jag återgått till att älska det (Är du redo Amanda?). Förutom sushi i helg blev det fotboll, hockey, umgås, träna och massa mys. I morgon är jag ledig och på onsdag bilar vi ner till Umeå för utbildning. Nästa gång jag är tillbaka på kontoret är det torsdag, nästan helg vill säga!

Gammelstads djursjukhus

Måndag till tisdag sov Rex över på djursjukhuset. Han hade hela måndagen spytt, inte ätit och mest bara sovit. Vid 22 på kvällen fick vi åka in på röntgen. Eftersom han var uttorkad fick han stanna över natten för att få dropp. Igår fick vi hämta hem honom och nu är han sig själv igen. Från och med nu måste jag låsa in alla mina strumpor..


Min kära vän

Dags att ses snart va?!


Festligheter

I fredags körde vi på fest hemma hos mig. Mimmi, Emelie, jag och Rubban började med middag (nära att vi dödade Rubban pga sen ankomst). Senare kom syster och Amanda, tätt följt av ett grabbgäng. Det blev utgång på Olles och jag hade visst roligare än jag själv visste. Hej #Joanna.
 
Avslutade helgen med Wallander, en Rubban och en massa sushi. Bra helg! Om än lite dimmig.
 
Puss Marris
 

RSS 2.0