7 dagar


Om sju dagar lyfter planet som ska ta oss till Los Angeles. En resa på totalt 10 dagar då vi ska hinna med LA och Vegas bland annat. Jah har lite praktiska saker jag måste fixa, bland annat att växla pengar. Det är tur att jag har åtminstone två ordningsamma personer med på resan (Emelie och Robin), som mest troligt kommer få hålla reda på mina värdehandlingar (a)
 

Kör barra kör


Igår kröp rastlösheten fram och det fick bli ett intervallpass. Bara att försöka hålla i det här nu då. Mest troligt packar jag ner löpaskorna till USA, såg att vi har ett fitnesscenter på hotellet. Mycket troligt (ganska så iaf) att jag och Emelie gör bort ett morgonpass medan grabbarna ändå sover!..
 
Bara åtta dagar kvar nu förresten. Känns som att jag borde börja styra upp det här.

Jag vill bara..Jag vill bara grilla mig igenom hela våren. Måste vara, för mig, det starkaste kännetecknet för årstiden. Ge mig en köttbit eller en majskolv, jag grillar vadsomhelst. Synd att nästa veckas valborg ser ut att bjuda upp till snö och minusgrader. Hoppet är det sista som lämnar människan!..

Nya, snabba
Äntligen tog jag tag i inhandlandet av nya löparskor och efter drygt 6 säsonger med Asics, ska jag nu testa Nike. Hoppas på snabba skor ;-) Så förutom att jag kommer springa runt i nyskorna, kommer jag även glida runt i min nya leopardjacka. Blev frälst direkt jag såg den, haha.


SM-finalerna 2014
5-stjärnigt hotell, Köpenhamn, Malmö, shopping, SM-finalerna, festligheter, uteserveringar och för lite sömn. När det gäller Efterfesten: en av oss tog taxi ToR utan att gå in på festen, den andra hängde i lobbyn i två timmar, utan att ens beträda festen. Den tredje festade för de två övriga och lite till!


9-åringar mitt i karriären


En nostalgisk bild från -99 florerar just nu på Facebook, på sju laddade skidåkare. Nej, jag tyckte aldrig skidor var en fantastisk sport, längtade mest efter den varma och kalla saften man fick efter träningspasset! Jag slutade till och med på ridskolan för skidorna. Något jag faktiskt kan ångra så här i efterhand.
 
Hursomhelst fantastisk bild!:-) 

RSS 2.0