Ett stundande bröllop

Förra veckan hann jag med det mesta. Umgås med Krikko, fixa naglarna, träna och avslutningsvis en weekend i Stockholm. Festligheter och grönan hanns det med bl.a. Nedräkningen till lördagens stundande bröllop har för övrigt börjat. Längtar!


TaktiklägerTräningsläger i Arvidsjaur på Camp Gielas hela helgen. Taktik, fyra innebandypass, stugmys och planering av kräftskiva. Helgen i stora drag! Nu är man lagom mör i kroppen.. Men träningsledigt på fredag, bara börja räkna ner!

Ölprovning

 
Förra lördagen hade jag en liten mini-inflyttningsfest. Rebban och Chrille var upp från Stockholm så då passade det att styra lite festligheter. Även Rubban, Linus, Jonsson, Paulina och Sara var med och vi höll vår första ölprovning. Åh herregud säger jag bara. 20.00 hade vi bokat bord på båten. Riktigt kul kväll!
 


NedräkningTre dagar kvar till första inomhusträningen. Längtar! Börjar bli less på de klassiska intervallerna vi nu kört kontinuerligt i tre månader. Jag ska bara se till att sköta mina ryggövningar så att problemen inte känns av nästa vecka :)
 


RSS 2.0