mord i sinne, ont inneHar i alla fall sjukt ont i vaderna idag efter gårdagens backträning. Blodsmak och yrsel - tjääna.Fyra tappra krigare + Soffi var vi. Midsommarafton blir lugn pga hund och lillebror. Ändå rätt skönt för då kommer morgondagens intervaller gå lättare!


Dare dayI lördags körde vi "Dare day". Dvs vi delades in i lag, fick en uppdragslista med femtio uppdrag och en dead line. Med andra ord en heldaag med pinsamheter på stan! Sjukt kul! Dagen avslutades med fest hos mig, Skaburbian i stadparken och drinkar på Clarion. Grymt bra dag!

Dag 2+3
Dag två och tre lades golvet i sovrummet och i köket. Jag bidrog genom att måla köks och halltaket, garderoben och skrapa bort flera lager fultapet. Jag lyckades även med den bedriften att dränka mig själv i färg. Håret var ett mindre helvete att få rent. Imorgon ska jag fortsätta måla garderoben och även walk-in-closeten. Dessutom börjar min semester på riktigt!

Semesterprojektet

Äntligen fick jag nycklarna till min bostadsrätt! Inga tvivel om vad jag och familjen kommer syssla med under närmsta veckorna. Var tidigare ikväll förbi och fotade bilder i lägenheten för att man tydligare ska se förändringen under renoveringen. Imorgon ska jag tillbringa några terapitimmar i läggan och slita ner flera lager gammal,ful tapet. Jag frågade pappa om jag får banka sönder hela köket som i "Arga snickarn" och likvärdiga byggprogram. "Marri, det där är tv, välkommen till verkligheten" fick jag tillbaka som svar. Jag får nöja mig med att se snygg ut i mina rosa arbetsbyxor ;-) Bjuder på några fagra, charmiga bilder!
 
 
 

New nails
Efter mycket snack så fixade jag äntligen naglar. Jag blev väldigt nöjd, tack rubban för tipset!;-) dock hånade hon mina nagelband som jag dagligen misshandlar. Men nu borde det vara svårare med naglarna!

Högt upp

Gårdagen var fullspäckad! Jobb 7-10, läkartid på Sunderby sjukhus, fixa naglar i Södra sunderbyn, stressa hem, cykla mot LEA, fixade punktering på cykeln, sprang till LEA, svettades en kvart, stressåt buffé, drack drinkar och öl till matchen mellan IBK luleå och Luleå hockey, mellanfest hos syster, innan jag däckade med en påse Maxmat i famnen. En bra torsdag med andra ord!

En massa träning

I morse var jag helt död. Blev två löppass igår och det känns i kroppen idag. Blir gymmet senare ikväll, hoppas Robin hinner skaffa gymkortet tills dess. Roligare att träna två än en! Vid fyra i eftermiddag ska jag klippas och färgas av Sandra, som jag längtat. Jag har inte färgat håret sen januari, eftersom jag snålade in på massor inför Usa-resan. Ska bli kul att se vad för spännande färg det blir idag!
 
Bjuder på några bilder från Sävast från förra veckan. Då blev det grillade huggare hos familjen Rönnberg. Vädret gick inte att klaga på!
 
 
 
 

Hipp hipp hurra


Igår fyllde Rex 1 år! En leverpastej & kötbulletårta fick det bli. Det tog inte många sekunder innan han hade slukat i sig den. 
 
I veckan är det fullspäckat varje dag efter jobbet. Igår inventerade vi med laget från 16-20. I morgon ons har jag äntligen frisörtid hos Sandra. På torsdag ska mina naglar fixas och på det blir det buffé och innebandymatch på LEA. Utöver det ska träningar in också. Men det gillas!

impuls

i onsdags lunchade jag med Jonsson och fixade ett hål i örat. Sen kom Jonsson med den briljanta idèn att vi skulle grilla och eventuellt gå ut på båten. Vi blev ett skönt gäng som grillade hos mig, spelade spel och avslutade kvällen på båten! Impuls brukar aldrig slå fel.

RSS 2.0