Mysfredag
Fyndat lite hem till lägenheten och finmiddag på det. Nu blir det skräckis uppkrupen i soffan. Passar perfekt till det tragiska vädret.

SpalyxPå tisdag väntar lyxspa med syster. Röjarrea som hon kallar det, innebär 50% på 50% för min del. Personlig rabatt helt enkelt. Man tackarrr! Ska bli skönt efter dubbla matcher i helg. Ikväll blir det basket för ovanlighetens skull. Får hoppas LF bjuder upp till vinst.

Mystorsdag


Behövde bara jobba en timme idag, 9-10. Har hunnit söka två jobb. Annars har jag sysselsatt mig med min nya passion, Lyxfällan! Haha. Man känner sig bättre, får skratta åt puckon som tar sms-lån för att kunna festa och dessutom får man bra ekonomiska tips ;-)3p in på kontot!
Ännu en vinst, denna gång på hemmaplan! Efter matchen for jag, Emelie och Sanna till mig, duscha, käka tacos och fixade oss. 19.00 var vi på kansliet och lagets nollor fick skämmas! En kul kväll, trots att jag var tvungen att åka hem mitt i pga magont. Vore intressant att få veta vad som orsakar mina magsmärtor emellanåt.
 
I helgen är vi spellediga och det ska bli skönt att få göra lite annat ;-)

Betald ledighet

Igår var vi lediga från jobbet med betalt så syster och jag drog en road trip norrut. Ikea och Alko rullade vi mot tidigt på morgon och kom hem med en fullpackad bil. Kvällen avrundades med dipp och grönsaker med syster som sov över. Nu har vi precis vaknat och ska börja ladda för match!

Uppgraderade sovrummet med lite nytt från Ikea. Har tex inte haft gardiner uppe sen jag flytta hit;)


Oktober

Lediga tisdagar brukar innebära att hinna allt man inte hinner under sina övriga vardagskvällar. Igår hann jag ut på en löprunda med syster, för att mjuka upp lårkakan. Rex fick även sin ettårs-spruta och jag hann plugga matte. Har prov på kapitel två på tis så dags att komma igång. Resten av kvällen planerade syster, Amanda och jag lördagens bravader. Kommer bli bra detta!

 
Längtar redan efter nästa års fjällvandring!

RSS 2.0