4 p
Redan i omklädningsrummet efter slutsignalen kände jag och Jönsson ett sug efter en segeröl. Vi började styra upp med våra kontakter så att en kall öl skulle stå redo för oss båda när vi landat vid 21. Men vi kom sedan med de briljanta idén att vi faktiskt kan ta en segerbärs redan på Arlanda. Perfekt återhämtning efter söndagens vinst!
 
Till helgen väntar hemmamatch, då vi förhoppningsvis ska fortsätta segersviten. Efteråt belönas vi med en lagfest. Eller belöning vet jag inte om jag kan kalla det för lagets nollor. Meeen kul blir det!


Sämst morgon

Vaknade och såg till min förskräckelse att termometern visade -2 grader. Hade såklart inga vantar att snöra på mig under promenaden med Rex. Skulle släppa av Rex hos mamma och pappa innan jobbet- insåg att jag glömt deras nyckel hemma. Snörde in honom i bilen igen och tog med honom till jobbet. Insåg att jag glömt frukostpåsen i köket. Ringer mamma men får inget svar. Mamma ringer upp men min telefon vägrar att koppla upp samtalet. Kastar mobilen i golvet och håller tillbaka tårarna. Väntar in mamma på jobbparkeringen och lastar sedan över Rex i hennes bil. Kommer till jobbet ashungrig och frusen. TOPPENJÄVLAKANONTISDAG.
 
Slutar i alla fall med att Lasse och jag köper varsin baguette och jag känner att livslusten sakta kommer tillbaka. Tack för mig.
 
 

Seriepremiär 2014/2015

Som väntat blev det en väldigt jämn match spelmässigt mo topplaget Strömsbro. Resultatet speglar inte direkt matchen, förlust med 1-4. Vi bjöd in dem lite väl mycket i matchen. Däremot gjorde dem inte ett enda mål i vårt boxplay! Nu väntar bortamatcher i Stockholm i helg. Då ska vår första vinst komma!
 

 
 
 

Det närmar sig

 
Seriepremiär på söndag! Går nog inte att vara mer taggad just nu. Ska bli så kul att få gå in i matchbubblan och förhoppningsvis gå ur den med en vinst!
 


Scandic cup

Fre-lör var det cuphelg i umeå. En vinst och två förluster, varav en som vi höll på att kvittera i 6 mot 5. Pga förlusterna blev det inget spel på söndagen så vi kunde rulla norrut redan vid lunch. 

Nu är det bara 13 dagar till seriepremiär! 


30 augusti 2014
 
Lördagens bröllop motsvarade verkligen mina förväntningar! Sofia och jag snyftade redan under vigseln, Veronicas klänning var galet fin (funderade på att brotta ner henne och sno med mig den hem). Kvällen fortsatte med brudskål, trerättersmiddag, tal, presentöppning och lekar. Joel och jag plockade vuxenpoäng genom att förtära konjak. Vi kom på ett system för att förenkla processen. Hursomhelst är jag väldigt glad för att han fått dela dagen med det snygga brudparet!
 


RSS 2.0