Mitt lilla monster Rex

Ikväll får jag äntligen träffa det här lilla monstret igen! Om så bara för en liten stund (innan vi drar vidare till Riksgränsen imorgon). Han har en given plats i sängen, mittemellan mig och Marcus.Det bästa är när han turas om att mysa med oss på morgon. Först ligger han åt ett håll, myser och har sig, sen vänder han på sig mot den andra. Rättvist var det!

 
 

#pollenchock

 
Just nu glider en åkgräsklippare runt här utanför, kontraster jämfört med Luleå, där det snöade tidigare i veckan. Här låg till och med folk i bikini på sina altaner. Jag kan lova att det kändes under löpturen att klimatet här i Östergötland ligger några steg före Luleås. Svårt att andas och hela löpturen var bara en pina, från början till slut. Pollenchock och ingen bricanyl med mig. Och träningsvärk i ryggen och ont i ljumskarna. Stark och stabil var det! Längtar till Luleås pollenfria gator, nästan.


Snart ses vi!
På valborg får jag äntligen träffa denna köttare! Blir att spendera tors-sön i Riksgränsen. Jönsson har lovat att krascha runt i slalombacken med mig, Wollan får glänsa! Jag har redan gett upp hoppet om att få med mig Marcus i backen.. 

Äventyrande


Igår var vi och äventyra i delar av Östergötland. Vi gick på stan i Linköping och tog sedan en roadtrip ut till Motala. Faktiskt väldigt mysig stad. Blev att äta lunch där. Idag bör jag ta tag i mitt rapportskrivande. Så fruktansvärt tråkigt men tyvärr nödvändigt. En löptur hade suttit rätt fint den med!

Bästa känslan

 

Känslan när man får vakna upp bredvid Marcus, istället för över 100 mil ifrån varandra. (Okej, andra gången vaknade jag upp ensam, eftersom han var på jobbet). Men ändå. Denna gång blir jag här en vecka, sen flyger vi båda upp tillsammans till Luleå, för att bila vidare upp till Riksgränsen. Blir att fira valborg där med Wollan och Sebbe!

Ett måste

 
Jag kunde inte förmå mig att inte klicka hem denna klänning. Speciellt inte då den var nedsatt från ordinarie pris. Älskar färgen för övrigt!

 

Tillskott


Igår fick jag träffa Emelie och Emils tillskott, valpen Vera. Hur söt som helst! Blev även bjuden på Emils gryta och Emelies hembakta kakor ;) En bättre måndag!

Det goda livet

 
 
Klassiker att starta på en måndag. Inköp av gymkort och ett premiärpass direkt på det med min radarpartner Mimmi! Det ska faktiskt bli skönt att komma igång igen. Sommarträning gillar jag, fördelarna är att jag får styra min träning mer. 

Fem år i rad

Yes, fem år i rad har jag, Emelie och Johanna varit på SM-finalerna. En gång i Stockholm, fyra år i Malmö. Kändes väldigt konstigt att följa festligheterna från hemmaplan. Men jag tvivlar inte på att ni som var där hade kul!

Istället har jag mest varit med dessa två hela helgen. Dem är värre än småbarn. Bråkar om leksaker och ben och snor varandras mat. Men ändå kul att dem går ihop så pass bra, trots att det skiljer nästan 30 kilo mellan dem två ;)En efter enEn matematik C kurs godkänd. Ett högskoleprov skrivet. Ett sommarvikariat fixat. En anmälan till höstens universitetsutbildningar inskickad. Viktiga och bra saker som checkats av denna vår. En till bra sak i listan var att få umgås med pinglan på bilden helgen som var! 

Favorithörnan
Blev en make over i vardagsrummet igår. Idén väcktes när jag fick för mig att ta fram mina sommarklänningar som inspiration inför kommande årstid (som helst skulle kunna vara här nu). Och bästa sätt att framhäva klänningarna var en snygg klädställning. Det slutade med ett helt omgjort rum. Bänken som stått i hörnet fick istället bli tv-bänk och tidigare tv-bänken ställde jag på höjden istället. Kul med förnyelse:)

Påskhelgen

I år hann vi med två dagar i stugan. Dessvärre var jag dyngförkyld så orkade inte med skoterkörning, men blev att grilla i kåtan och såklart äta en massa. På långfredagen fick vi åka hem då jag blev inringd för jobb. Jobbat långfredag 15.30-22, påskafton 9-22 och påskdagen 9-22. En skön blandning av jobb och ledighet!RSS 2.0