Båtpremiär




Denna långhelg gick alldeles för fort. I fredags såg jag Marcus redovisning och på kvällen när han firade sin examen passade jag på att ha festligheter hos mig. Vi blev ett litet gäng som körde småplock med mat, innan vi gick ut på båten. I lördags agerade Marcus, jag, Sanna och Amanda bartenders och kökspersonal på Uffes 50 årsfest. Riktigt kul! Idag har jag kört Marcus till Kallax, meen vi ses om 5 dagar igen. På lördag åker vi nämligen utomlands!:)
 

Arbetarväder


Idag är det gode dåligt väder Luleå levererar. Vart dyngsur efter en kort prommis med Rex, bara fötterna som var torra tack vare gummistövlarna. En sån här dag gör det inget att jobba 12-20.30. Idag håller jag till på Älvgårdens äldreboende. I morgon väntar road trip till Ikea med min vapendragare Mimmi! Kan inte bli annat än succé. Så länge hon inte bjuder hon i passagerarsätet på rödtjut vill säga. 

Ett soligt söderläge



Idag gjorde jag en väldigt simpel men välbehövlig makeover på balkongen. Nu saknas bara lite blommor! Lite mer lockande att äta frukost på balkongen hädanefter. Efter mitt fixande och donande åkte jag och tränade. Fick bli ett kombinerat triceps/axlarpass med mage inkluderat. Hörde dock på ryktesvägar att jag måste ändra mina matvanor.. Inte för att jag äter för lite, men fel.. Det är dyrt att ligga på topp!
 

Friluftsmåndag



En frilutsmåndag fick det bli denna löningsmåndag! Dryga milen blev det, mat i det fria och Rex passade på att bada i dikena.. Efteråt for jag och körde ett gympass trots att jag hellre däckat i soffan. Biceps och mage fick det bli idag:) 

Pluggbefriad!


Just nu är känslan på topp! Har skickat in min sista skoluppgift i morse så nu är jag befriad från plugg! (Åtminstone fram till hösten, minst). Det firas med ett ben+magpass på gymmet och på det hemmagjord sushi! Jg hoppas bara jag kan genomföra alla övningar med tanke på min rygg jag halvt förstörde igår i samband med marklyft.. Går som en stelopererad idag!..

Ferruform


Blev cirkelträning med mag+ryggövningar med syster idag. Avslutade med marklyft i gymmet vilket jag inte skulle gjort då det kändes som att jag gick av, haha.. Nåja, träning som träning. 

Intervallträning



Idag jobbade jag 2,5 timmar-fick 500 spänn, skattat och klart! Resten av dagen jobbade jag på rapporten. Vid middagstid kom Emelie och vi rev av ett intervallpass i parken. Första för i år! Vi belönade oss med hemmagjord kycklingpaj. Lär känna någon slags värk i benen i morgon..

För övrigt jobbar jag 7.30-15.30 imorgon. Blir att fortsätta med rapporten när jag kommer hem..

Slutspurten


Idag har jag skrivit på min rapport en hel del, tanken är att jag ska fortsätta senare ikväll. Tog en paus mitt i allt och for och gymmade med syster. Blev ett triceps/axlar+magpass! Känns skönt att ha kommit igång med träningen. Nu saknas bara löpningen!

Clarion spa

Mitt hår luktar granbarr, min själ är skrubbad och syster och jag tog en året-runt-dusch i säsongsduschen. Vår födelsedagspresent till Sanna var spa och massage på Clarion. Så nu mår man! Jag har även hunnit jobba ett pass på Örnens äldreboende 16-21 ikväll. Imorgon blir det fullt fokus på rapportskrivning då det är inlämning på fredag! 

Addicted to you


I don't know just how it happened
I let down my guard
Swore I never fall in love again
But I fell hard

Im addicted to you
Hooked on your love
Like a powerful drug
I cant get enough of 
Lost in your eyes
Drowning in blue
Out of control
What can I do
Im addicted to you

Sommarfeeling

Första natten på ett tag utan mardrömmar-fantastiskt! Solen skiner idag och det ser lovande ut för en mysig balkongkväll hos Mimmi. Innan dess ska jag, syster och Rex bestiga Ormbergsbacken. Får se om vi till och med svänger förbi gymmet när vi ändå är i farten. Idag är det för övrigt preciiis tre veckor tills utlandsresan! 


Från en balkong till en annan

I morgon är det jag, Mimmi, en balkong, hennes kryddor, en box och livets stora frågor - man kan ju knappast begära mer av en lördag? Vi har bemästrat mina balkonger genom tiderna, nu är det dags att ta oss an Mimmis. Ser framemot morgondagen!


Otur i kortspel men tur i kärlek.


Bara inse att kortspel inte riktigt är min grej. Kul att lira då man vinner som den vinnarskalle man är, men fruktansvärt otrevligt då man förlorar. Tur man har tur i kärlek i alla fall. Eller tur och tur, kanske bara är lyckligt lottad.

Möra ben


Charmig bild, men allt är inte så charmigt efter ett ordentligt benpass med Agnes. Är glad om jag tar mig upp ur sängen imorgon! Vore förvisso en fördel eftersom jag jobbar 9-15.30 även imorgon. Bra med jobbpass hittills denna vecka! Nu ska jag äta kvällis och se senaste avsnitten av Bates motel. Haadee!

Detgårbranu

Just nu går det bra på jobbfronten. Idag jobbar jag 14-22.30 på Alviks äldreboende, imorgon 9-15.30 går jag intro som PA. Hoppas Agnes kan klämma in ett gympass med mig imorgon kväll. Måste hålla i min varannan-dag-trend när det gäller träningen. För övrigt startade jag inte denna morgon på bästa sätt. Drömde världens obehagligaste dröm och det resulterade i storgråt på morgonen. Var tom tvungen att missbruka nässpray så jag skulle kunna somna om. Mardrömmar två nätter i rad, får hålla tummarna på att tredje natten blir en bra natt! Annars så längtar jag galet mycket till vår utlandsresa och efter Marcus i överlag. Om drygt två veckor ses vi igen!

 

Måndagens bedrifter


Idag skrev jag mitt slutprov i Engelska C, bara en rapport kvar att färdigställa och lämna in. Efter provet for jag ut på en löprunda med Rex. Skönare tur denna gång jämfört med i Mjölby. Dopade mig med bricanyl idag! Ikväll har jag även hunnit med att jobba 17-22. Belönade mig själv (efter dagens bedrifter) med en påse godis och Bates motel i soffan! 

Bra lördag


Igår var en härlig lördag. Emelie och jag körde ett helkroppspass på gymmet, har redan träningsvärk. Efteråt bjöd hon mig och Rubban på gomiddag! Kvällen avslutades hos Tess med hockey och fruktsallad. Mera sånt!

Träning & nattjobb



Äntligen tog jag mig till gymmet. Agnes och jag körde ett rygg/magpass och avslutade med fruktsallad hos mig! Nu väntar nattjobb 21-07. Håller tummarna på att jag håller mig vaken :-)

Kaffetår & bebisbesök


Idag på förmiddagen umgicks jag med Veronica och Signe! Vi drack massa kaffe och jag frågade ut henne om förlossning, bröllop och möhippor. Nu är jag desto klokare! Just nu är jag hundvakt åt Rex och Boss. Senare i eftermiddag ska Agnes och jag träna och umgås, innan jag slutligen beger mig iväg för nattjobb 21-07. Full rulle!


Jobbonsdag


Nu är jag klar med introduktionen på hemtjänsten. Bara att invänta jobbpass nu! Jag har hittills trivts väldigt bra. Resten av dagen är jag hundvakt och målet är att hålla mig vaken längre än till 20 ikväll. Borde ta tag i träningen också.. Tur att Agnes kommer imorgon och drar med mig ut!

Side 2015

Efter mycket snack och liten verkstad, har vi äntligen bokat sommarens utlandssemester! Resmålet blir på ett fyrstjärnigt hotell i Side, som ligger på stranden, med all inclusive. Längtar redan efter slöa dagar vid poolen, på stranden, god mat, bli brun, bikinis i massa färger, läsa ut böcker och bara ha det skönt! Har försökt övertala Marcus att vi ska köpa en selfiestick, går sådär. Meen innan vi är klara kan jag nästan garantera att det finns en sådan nerpackad i resväskan ;)

 

Introduktionsvecka

I veckan är jag inbokad för jobb mån 7-16.30, tis 17-22 och ons 7-12. Jag går introduktion på nya tjänsten, som vårdbiträde på Luleå Kommun. Hittills har det gått väldigt bra! Denna vecka ska jag utöver jobb, fortsätta skriva på engelskarapporten och om precis en vecka har jag dessutom engelskaprov! Detgårbranu. 

 

Valborg i Riksgränsen










Min 1,5 vecka på vift avslutades i Riksgränsen, hos Wollan och Sebbe där vi firade valborg. Snacka om att de har en overkligt fin utsikt från deras balkong! Vi hade galet tur med vädret, sol hela helgen. Festligheter, slalomåkning, afterski, grillat, skotertur och en Norgetripp till Narvik har vi hunnit med. Tusen tack för i helg!

RSS 2.0