Idag kickar vi igång dagen med morgonbastu och Luleås bästa utsikt. Glad Valborg från oss!

Bebismys


Ikväll har jag bebisgosat med Emelies och Emils lilla Elias. Att en kan vara så liten! Helt otroligt. Sen att jag fått veta att min äldsta barndomsvän också ska ha barn i år är jättekul! 

Förutom kvällens bebismys har jag hunnit köra ett benpass på gymmet med syrran och skrivit på hemtentan. Siktar på att i princip skriva färdigt den i morgon, så att jag får ta helg!

Äntligen träning


Otroligt skönt att kunna träna igen efter en veckas ofrivillig vila. Blev ett triceps/axlar pass som avslutades med brutalbänk. En gubbe på cykel hade svårt att hålla sig för skratt när Sanna och jag hängde upp och ner och sedan hade stora problem att ta oss ner. 

Jag har dessutom varit produktiv med hemtentan idag vilket känns riktigt bra!

Bättre vecka väntar


Riktigt dålig vecka det här. Kanske den tråkigaste veckan hittills. Legat sjuk sen i tisdags, missat två seminarier, fadderhäng, festligheter i Örebro och heldagsutbildning. Helgen har inneburit att ligga inne hela lördagen, sett massa serieavsnitt och storstädat lägenheten. Kanske den tråkigaste helgen hittills.

Nåja, på måndag kväll rullar tåget mot Luleå för nästan två veckors vistelse! Hinner till och med en visit till Finland och stugan!

Baby shower
Den här veckan började kasst med feber och en jäkla dunderförkylning. Har fått tips om att symptomen förstärks av pollen så har tryckt i mig lite allergitabletter också. Har hittills missat tisdagens seminarie och missar morgondagens på grund av att läraren vabbar. Känns som en otrolig dålig timing på min förkylning.

Dagens glädjeämne var i alla fall baby showern för Ida, som faktiskt fällde en tår eller två då hon blev rätt överraskad. Nu ligger jag proppmätt i sängen, proppad med tabletter och nässpray, redo för att sova. 

Vad är väl en ledig dag?


Efter snart två veckor utan sovmorgon och en ledig dag börjar det verkligen kännas i kroppen. Värsta känslan var i måndags när larmet ringde 5.30 och min första tanke var "det är ju lördag, jag får sova!". Eller hur.. Veckan hade inte ens börjat. Hjärnan lurade mig efter helgens 7-19 jobb lördag-söndag. Dessutomgår tåget mot Stockholm redan 8.21 i morgon så blir ingen sovmorgon då heller. 

Men nu är jag endast ett gympass, en föreläsning och ett grupparbete från helg!💃👏🏻

One of those days


Med träningsvärk i princip varenda muskel ligger jag äntligen nerbäddad på Sörbyängsvägen. Började dagen med ett morgonpass på gymmet, föreläsning, grupparbete, plugg hos Anna, faddermöte #1, middag på Soleo, solning på Sun city och nu övernattning hos Anna. Så ja, sängen har varit efterlängtad!

Rastat innebandyklubbanFörra veckan fick jag återigen damma av klubban lite och rasta av mig. Återstår att se om det blir ett lag till hösten och hur det ser ut för mig framöver. Men kul var det!

Solsting


Idag satt jag ute i solen och pluggade då Motala bjöd på riktigt kalasväder. Blev till och med en middag ute! 

SM-finalerna 2016


På lördag rullar tåget mot Stockholm för SM-finalerna. Matcher, Globenhotell och efterfest med ett fantastiskt sällskap! Återstår att se om det blir Falun eller Storvreta som tar finalplatsen. 

När allting bara klaffar


Det nya jobbet, studierna, kärleken, vännerna och höstens fadderäventyr.

RSS 2.0