Hela veckan lång

Idag är jag så trött att jag håller på att somna sittandes på rasten. 6/7 dagars arbetsvecka varav helgen består av 24 timmar på jobbet. Tanken var att jag skulle gymma nu på rasten men kroppen sa ifrån. Veckans träningar har visst kört slut på mig. Lär bara orka äta middag när jag kommer hem, sen sova. Tur att jag har en lugnare vecka att se framemot!:-)


London🇬🇧

En massa promenerande till London eye, Big Ben, Carnaby street, Buckingham palace, Science museum, Imperial war museum, shopping i massor, god mat och ett resesällskap i särklass! Jag förstår varför folk åker dit fler än en gång.


Ständigt hungrig

Något som märks av väldigt tydligt nu när jag tränar ca 5-6 ggr/vecka är att jag är hungrig konstant. En kväll åt jag två portioner till middag, hann lägga mig i sängen en timme tills jag fick sluta kämpa emot och istället värma en matlåda. Nu när jag sitter och skriver är jag hungrig. Lite hungrig, hungrig och jättehungrig är min status om dagarna. Ikväll är jag dock träningsledig, däremot ska Katrin och jag köra lite teknikträning i en hall vi fått lov att använda. Perfekt!


Sightseeing

Igår var vi på sightseeing med våra gäster i Ljungsbro på Cloettafabriken, vid Bergs slussar och en snabbis genom Borensberg. Till lunch blev det Mallbodens välkända våfflor och på kvällen lyxade vi till det med middag på Ströget. Där emellan hann jag somna till i två timmar i soffan och köra ett intervallpass med Katrin. När jag gick och la mig vid 22 var kroppen helt slut efter löpningen. Ska bli intressant att se hur kroppen svarar på kvällens träning! Dessutom är det över 25 grader varmt idag och alla ligger på Varamon och njuter. Själv är jag fast på jobbet till 19:-)


Jobbhelg

Långhelg på jobbet denna vecka då jag jobbar fredag, lördag, söndag och måndag, varav lördag-söndag är 12h pass. Har precis haft min rast som jag spenderade på gymmet där jag körde ett benpass. Lär kännas i benen resterande 8h på jobbet idag! Jag och Katrin har varit så duktiga med vår löpträning under veckan så för min del räcker det med dagens gympass. För övrigt har det varit broöppning i princip varje dag när jag vart på väg att plocka upp Katrin på stan. Nackdelen med Göta kanal mitt i stan😅


Resfeber

Nästa helg drar vi till London!🇬🇧🇬🇧 Jag börjar redan få lite resfeber och nedräkningen av jobbdagarna innan resan kan börja. Fyra glada själar blev vi till slut som reser iväg!


Premiärdopp i kanalen

Förra helgen fick vi visa upp lilla Motala för våra gäster från norr. Vi fick bland annat en mysig fredagskväll på Bergrens källare där vi avnjöt en grillbuffé i govädret. Resten av helgen njöt vi av vädret som var riktigt bra. Vi roade oss med discgolf, äventyrsgolf, premiärbad i Göta kanal och massa solande☀️


Guests

I morgon kommer våra långväga gäster på besök vilket ikväll har betytt storstädning av lägenheten och iordningställande av gästrummet. Nu börjar det likna något! Lite detaljer kvar men ska nog duga fint:-)


Det var den ryggen dä

Idag åkte jag in till Linköping med Katrin och vi tog oss en sväng på Ikea. Efter det åkte jag förbi Ida och hon färgade mitt hår. Äntligen en ny och fräsch färg i barret! Tanken var sedan att jag och Katrin skulle köra ett intervallpass men jag lyckades göra illa ryggen i eftermiddags.. Kan stundtals knappt gå, stundtals går det bra. Därför tog vi istället en långpromenad på dryga timmen för att hålla igång ryggen och inte stelna ihop. Får se till att jag får kvarstanna vid larm imorrn på jobbet :-) haha. Jag hoppas bara ryggen blir bra snabbt så jag kan träna igen!

För övrigt körde Marcus och jag discgolf igår också, gick betydligt bättre!


Ledighet

Igår klockan 14.30 fick jag äntligen "ta helg" fram till onsdag. Körde ett backintervallpass med Katrin, sen körde Marcus och jag en runda discgolf. Herregud vad jag fick hämta freesbeen från skog och höggräs. Fotbollen var inte mycket att kolla på så vi stängde av efter första halvlek. Idag ska jag bara njuta av min ledighet och att jag dessutom är träningsledig!


RSS 2.0