3/6

Idag är det arbetsdag 3/6 för denna vecka, tre pass kvar innan ledighet. Jobbar till 16 idag, 7-16 fredag och lördag-söndag 7-14.30. Sen är jag ledig i två dagar. Jag vet inte om det är veckans träningar som gör slut på mig för har sovit nästan 11 timmar igår och 9 timmar denna natt. Lär i och för sig behöva massa sömn den här jobbveckan :-)


Veckans lediga dag

Inatt sov jag hela 11 timmar och ändå var jag uppe vid 8.30 i morse. Efter frukost så rullade jag ut till Bona vid tiotiden och drack kaffe och bara njöt ute i solen. Helena och jag körde ett intervallpass ute vid deras skogsbana och svalkade oss efteråt med ett bad ute vid sjön. Rex ville inte sluta simma så fick i princip slita upp han ur vattnet. Vi avslutade vår dag med färskpotatis och sill till lunch, hur gott som helst!


Midsommar

Midsommar på Öland

I år firade vi midsommar på Öland lördag-söndag, eftersom att jag jobbade 7-19 på midsommarafton. Vi började dagen med att sola och bada på Eriksöres camping, där även Rex fick bada på hundbadet. Senare på dagen checkade vi in på Halltorps gästgiveri där vi fortsatte sola ute på deras solterass. Vi hann uppleva Borgholm och Långe Erik ute på norra udden i Byxelkrok. Utöver det har vi bränt oss överallt och Rex har jagat kossor i skogen. Vi hann även med ett snabbstopp i Kalmar och Kalmar slott. Bättre väder hade vi verkligen inte kunnat få!


Badrum på ingång

Idag har vi valt vad för våtrumsmatta och golv vi ska ha i badrummet. Känner på mig att resultatet kommer bli kanonbra! Perfekt med kontakter inom badrumsbranschen :-) 

Dessutom ska jag äntligen få se Lars Winnerbäck för första gången nånsin. I hans hemstad Linköping dessutom. Som sällskap får jag linköpingbon själv, Teresia!Lediga dagar

Denna vecka började med ledighet måndag-tisdag och måndagen bjöd på minigolf ute på Varamon och på kvällen åkte vi ut till Bona där Helena och hennes dotter bjöd på alkoholhaltiga drycker ute vid den tända brasan på uteplatsen. Igår tog jag det bara lugnt förutom intervallträningen mitt på dagen. Skönt att göra bort den tidigt! 

Idag jobbar jag 7-16, sen blir det träning och eventuellt Sverige-Belgien på torget, om jag inte är alltför trött vill säga!

Student16

En snabbvisit fick det bli uppe i Luleå denna studenthelg. Lillebror tog studenten och vi passade på att träffas ett stort kompisgäng i Boden på lördagskvällen. Nu sitter vi på tåget mot Linköping för att sedan bila hem till Motala. Marcus, jag, Sanna, Thomas, Linus och Rebecka bokade även en weekendresa idag! Lite semester ska man ju få ha fast man jobbar hela sommaren:-)

En massa firandeIgår firade vi att Rex fyllde 3 år, att Marcus jobbat i 1 år och att jag avklarat 1 termin på skolan. Detta firades med köttbulle/leverpastej/korvtårta för Rex del och mat och några kalla öl i solen på torget och hamnen. En bra kväll!☀️⚓️

Sista passet


Idag jobbar jag mitt sista intropass innan jag går skarpt på måndag! Cyklade till tågstation idag och tog pendeln till jobbet, fungerade hur bra som helst. Värmen är inte jätteuppskattad när man går runt i mörkblå klädsel men samtidigt ska man absolut inte klaga. Får njuta av värmen ikväll då det ser ut att bli volleyboll i Varamon!

RSS 2.0