Sommarfeeling

Efter att ha skickat in A-uppsatsen belönade vi oss med gofika ute i sommarvärmen. Till och med långklänningen blev alldeles för varm idag. Förhoppningsvis blir vi godkända på uppsatsen och kan checka av ännu ett moment. Efter torsdagens redovisning kan vi äntligen ta sommar!☀️

Retorik


Idag blev vi filmade under vår presentation i samhällsarbete för att få feedback på vad man kan förbättra när det gäller retoriken. Lärorikt! Detta ska vi sedan redovisa skarpt på torsdag. Efter retoriklektionen satt vi till sena eftermiddagen och skrev på uppsatsen. Blir att fortsätta i morgon!

Faddersittning
Faddersittning på Strömpis igår och höstens tema avslöjades; animerat! Vår grupp kommer heta Frozen⛄️. Jag slog även personligt rekord genom att jag stannade på krogen till 01. Då var vi less och satsade på Mc Donalds innan vi tog bussen till Studentgatan. Känns som att det kommer bli en rolig höst!

Sådan träningsvärk


Träningsvärken jag har just nu är nästintill brutal. Ser framemot en träningsledig dag i morgon!.. Förutom att träna har jag hunnit jobba 7-16 idag och det blir samma arbetspass i morgon. Håller tummarna för att mitt schema är klart i morgon. Vore förträffligt att veta vilka helger jag inte jobbar i sommar:)

Äntligen helg!Idag har jag haft Rakelutbildning på jobbet 8-16, så nu tar jag helg! Har fått veta var jag jobbar i sommar men mitt schema var inte färdigt än. Mest troligt får jag det på måndag eller tisdag nästa vecka. Först då kan jag planera min sommar med resor och kompis- och familjebesök :-) Skolterminen börjar också gå mot sitt slut. Vi mailade in uppsatsen i onsdags och har endast en opponering och redovisning kvar innan "sommarlov"!

Gårdagens nyhetDetta var lite mer än vad jag visste, haha. Men får se hur det ser ut med tid till hösten, med tanke på att mycket tid kommer gå åt till pendlande mellan Motala-Örebro och introduktionen augusti-september. Men helt klart kul att det blir ett damlag, det behövs!

Kickoff


I morgon är det dags för faddermöte #3 som följs upp av fadder kickoff! Ska blir riktigt kul👏🏻

Tågkaos
Tordagen förra veckan började bra med intervju på förmiddagen inför vårt uppsatsarbete. Dagen fortsatte i samma anda med ersättningsseminarie eftersom att jag inte kunde närvara vid första tillfället. Glad och nöjd kunde jag sluta vid 15 och fördrev tiden med plugg fram till 16.10-tåget skulle gå. Men när jag kom till station var den ersatt med buss. Som aldrig kom. Som plötsligt skulle bli tåg i alla fall. Två timmar senare. Tur i oturen var att Patricia kom in till stan och gjorde mig sällskap, så att jag kunde få i mig middag. Väl när tåget äntligen gick 17.56 så blev vi avkastade i Hallsberg och fick vänta på tåget som gått 18.10 från Örebro. Till saken var bara att det tåget också var sent så vi fick vänta på perrongen i Hallsberg en bra stund också. Till slut var jag hemma två timmar senare än förväntat. Sådana här dagar får en att vilja hoppa av skolan. Drömmen hade varit att bo i Örebro och slippa pendla. 

Nu sitter jag i alla fall på tåget på väg till skolan. Fem grader och regn bjuds det på idag:-)

Härliga dagar
Nu är vi på väg tillbaka till Luleå efter några härliga dagar i stugan. Vi hann med en slalompremiär för Marcus del igår i Levi, han överlevde och mår bra idag. Välbehövligt med några lediga dagar!

Finland


Nu sitter vi ute i solen i shorts och linne och lapar sol! Vi har stekt plättar i grillkåtan, spelat kort och Rex har hunnit doppa sig i ån. I morgon rullar vi mot Levi för en heldag med slalom, ser framemot det!☀️

I goda vänners sällskap
Idag har jag kört på en heldag i Boden. Började med att möta upp Mimmi på stan för en lunch, sen hängde vi på hennes soliga balkong och bara mådde. Efter det rullade jag till Emelie och Emil där vi fikade ute i solen. Kvällen avslutades hos Agnes dit även Jönsson kom. Härligt att hinna träffa så många som möjligt!:)

Kvalitetstid


Igår umgicks jag med Veronica som jag inte sett på väldigt länge! Riktigt kul. Idag ska jag fixa med hemtentan för att kunna skicka in den idag. Ikväll ska syster och jag sitta barnvakt åt Jackie och Jamie, vilket jag ser framemot det!


ValborgValborg blev en mysig kväll med grillpremiär och kubbturnering (som tyvärr killarna vann). Tack för igår!

RSS 2.0