Utdockning

Igår tog Linnea, jag och Rex en prommis längs kanalen och såg på årets utdockning av båtarna. Vi pluggade en stund och åt brunch. På kvällen körde Marcus och jag ett benpass på gymmet, kan knappt gå idag.. Blir ett rygg- och bicepspass idag💪🏻


Tillbaka i Motala

Igår gled jag in med bussen i Örebro vid 12 och det blev direkt grupparbete för att färdigställa den sociala utredningen. När jag var hemma i Motala vid 17 blev det däckbyte, borstning av Rex (fyllde en påse med päls), mathandling, duscha Rex och lite skräckfilm på det. Nu har jag långledigt fredag-måndag! Skönt :-)


Speed dating del 2

Idag fortsatte speed datingen för min del. På förmiddagen umgicks jag med Emelie och Elias. Vi tog en promenad, lekte lite och spelade kort. Efteråt tog jag en lunch på stan med Mimmi och Lucas. Nu är jag tillbaka i lägenheten och ska ta det lugnt resten av dagen :)


Speed dating

Idag rullade Volvon söderut och jag träffade äntligen Amanda som jag inte sett på över 1,5 år. Vi åt en god middag högst upp i Kusthotellet i Piteå. Efter vår date åkte jag direkt till Bettan och Pelle för lite surr och en kaffe. Kvällen avslutades hos Rebban och jag kunde samtidigt spana in deras nya lägenhet i stan. Full rulle men härligt att hinna träffa många kära vänner!


Återträff

Idag åkte jag och gymmade på förmiddagen och rullade sen mot Boden för en återträff med mina kära vänner och deras barn. Vi var fem tjejer varav tre är mammor och den fjärde väntar barn. Så häftigt att vi hållit ihop sen dagis och skoltiden! 


Nu ikväll har jag bastat (äntligen!!), träffat bebis en snabbis, lirat kort med mamsen, ätit massa chips och sett film med brorsan. Måndagar kan vara bra dem också!


Mosters stjärna✨

Idag har jag äntligen landat i Luleå och fått gosa med lilleman💕 Tänk att vi alla varit så  där små!


Helgen i Stockholm var för övrigt riktigt mysig! Sex tjejer i en lägenhet, SM-final, festligheter och mys!


För jag har blivit moster!

Den 18:e kom en punktlig grabb till världen, precis på datumet då han var beräknad😍 Om tre dagar får jag mysa upp honom och lära honom allt jag kan (ska börjas i tid). 


Vårkänslor

Idag har vår studiegrupp besökt socialtjänsten i Örebro inför vår sociala utredning. När jag kom hem var jag förbi på sporthallen och deltog i ett möte för nya spelare som skulle provträna. Efteråt cyklade Marcus och jag till gymmet och körde ett sent kvällspass. I morgon är jag ledig och på fredag börjar jag inte förrän 12 - guldvärt!


I tisdags tog för övrigt Marcus, jag och Rex en kvällsfika vid Borenshult, lite varm choklad och efterrätt. En riktigt fin vårkväll!


Säfsen

Imorse var det uppstigning 6.30 då Linnea plockade upp mig 07.15. Med bilen full i skidutrustning rullade vi mot Säfsen där vi hann med deras sista dag för säsongen. Backarna var inte lika imponerande som i Romme men vi roade oss några timmar ändå. Roligast var när vi hittade en skogsslinga som var rentav livsfarlig, men trots kraschåkningar skrattade vi så att vi grät! Och lårmusklerna är helt slut dem också.. :-)


Barnvakter

Igår eftermiddag till idag var Marcus och jag barnvakter åt Emberlynn. Jag måste ändå säga att vi klarade oss smärtfritt, haha. Det har varit jättemysigt och fick sova 10 timmar inatt, inte illa. Rex och Emberlynn har roat varandra rätt så bra också. Nu i eftermiddag har vi ordnat med kvällens tilltugg till den traditionsenliga påsktapasen (andra  året i rad) med Ida och John :-)


Radiomasten cup

Igår dömde och satt jag och Mattsson i seket på sporthallen. Vi skötte det exemplariskt och timmarna gick undan! Idag har Marcus och jag ätit hotellfrukost och kikat på bilar. Strax ska vi åka och vara barnvakt och blir borta till imorgon förmiddag. Blir en rätt så lugn lördag med andra ord :-)


Skärtorsdag

Igår invigde vi påsklovet med pubkväll i Sjögestad med gamla och nya bekantskaper! Riktigt trevligt. Testade bland annat en blåbärsöl:-)


Idag snöar det i Motala.. Vi har haft vår sen i januari och snön bestämmer sig för att komma i april? Hoppas vädret ordnat upp sig tills jag ska cykla till sporthallen vid 14 och döma på Radiomastencup i 3 h. 


Lediga vardagar

Idag har jag kunnat vara hemma från skolan. Sov till 10 vilket var välbehövligt efter helgens bravader. Efter lite plugg cyklade jag till gymmet och körde ett benpass med Katrin. Nu har jag precis ätit broccolipaj, riktig gott! Samtidigt står mitt stenåldersbröd och svalnar i köket. Fick tips om den mixen som funkar perfekt som mellanmål. Blandade i torkad frukt också!


Juridiktenta

Idag fick vi äntligen resultaten på juridiktentan, efter förlängd rättningstid x2. Jag fick 1 poäng från VG vilket är lite surt, men huvudsaken är att jag klarade den!


Imorgon har vi städning med bostadsrättsföreningen kl 10.00 vilket jag är fruktansvärt otaggad inför, men är vi inte klara efter två timmar så går jag. Kan ju inte ta hela dagen att sopa ihop grus...
På eftermiddagen imorgon kickar vi igång avslutningsfesten med Fjädern. Damerna ses vid 15.00, likaså herrarna fast på annat håll. Senare sammanstrålar vi för middag och fest! 


GNR

Idag fick jag äntligen hålla i mina Guns n roses biljetter. Det ska bli så otroligt häftigt att se dem spela på Friends arena i sommar. Längtar!


Tomtkö

Impulsade här på morgon och ställde mig i tomtkö i Luleå och betalade in avgiften direkt. Lika bra att vara ute i god tid!


Kvalfeber och vårfeeling

Idag har vi hunnit med våfflor på Mallboden med ett glatt gäng. Efter det hann jag med lunch #2 hos Jonna med tjejerna från laget. Vi hann med lite lekar och förfest innan vi tågade till sporthallen i samlad trupp. Efter en riktig rysare till match har herrarna nu krigat sig till div 1!👏🏻🏆 Det har varit grymt kul att följa matchen som supporterklack!


Sköna helg

Igår somnade jag innan 22, vilket betydde att jag var klarvaken vid 8.30. Det blev gofrukost och sedan cyklade vi in till stan och gymmade. Ikväll blir det laserdome och middag i Linköping, en bra lördag med andra ord!


RSS 2.0