Räkfrossa

Igår racade jag hem från jobbet för att hinna fixa till mig innan Oscar och Emma kom. Vi åt lite ost och kex och drack gott innan vi traskade till Berggrens källare för räkbuffé. Istället för efterrätt på plats promenerade vi hem till oss igen och drack kaffe, fikade och spelade sällskapsspel. En riktigt bra kväll! 


Idag har jag jobbat 11-19 på ett nytt hus för i år. Imorgon är jag tillbaka på mitt hemhus och kör ett 7-19 pass. Då kan jag återigen träna på rasten, till skillnad från idag. 


Sista dagen

Efter att ha jobbat mån 7-19, tis 7-19, tors 7-14, fre 7-19, lör 7-19 och sön 9.30-15.30 är jag nu klar med min sista arbetsvecka på favorithuset. Veckan har inneburit några dagar med övertid men dagarna har ändå gått snabbt. Jag har verkligen trivts bra med både klienter och kollegor och det känns lite vemodigt att vikariatet är slut. Nu återstår kommande vecka av 3 arbetsdagar i poolen samt ett övertidspass 7-16. Sedan väntar två veckors ledighet. Det ska bli skönt att få vila upp sig lite trots allt.


AW

I tisdags efter mitt 7-19 pass träffades jag och en kollega som bor på andra sidan kanalen för lite öl och käk. När Borenshultskioskens bar stängt cyklade vi vidare till Berggrens källare på andra sidan kanalen för prosecco, sangria och skönt trubadurlir. En riktigt fin tisdagskväll!


Västkusten

Helgen på västkusten blev en lyckad tripp. På vägen ner stannade vi i Gränna och shoppade polkagrisar, sedan sov vi på ett mysigt pensionat i Sätila, där vi hann gå på spa och äta trerätters till middag. På lördagen åkte vi till Falkenberg och solade och badade på skrea strand. På eftermiddagen spanade vi runt i Smögen och Kungshamn för att sedan hitta en sovplats några mil norrut. Natten spenderades i bilen, mysigt trots lite småtrångt för två vuxna och en hund.


Tredagars

Förra helgens jobb gick smärtfritt och allt beror på grymma kollegor som man kunnat skratta sig igenom helgen med! Riktigt kul. Veckans arbetspass har också gått fort och nu väntar tredagars långhelg! I morgon rullar vi mot västkusten ☀️


Ledighet

Nu har jag avslutat en 24 timmars jobbhelg. Vädret var riktigt bra igår så sprang ett intervallpass utanför anstalten på min rast. Idag är jag ledig och ska bara ladda upp inför kommande jobbdagar. Endast en tredagars arbetsvecka väntar vilket kommer bli väldigt skönt!


Tröttmössa

Lika trött som Theo är på bilden känner jag mig denna vecka. Har en sexdagars arbetsvecka varav 24 h är under helgen. Gårdagen var en stressig dag och insåg att jag inte hann dricka en enda kopp kaffe på jobbet och höll på att missa att äta lunchlådan. Fick springa av mig lite stress på min rast då jag körde ett intervallpass. Längtar verkligen till vår minisemester nästa vecka!


Not in this lifetime tour

Förra veckan var en vecka full av roligheter. Jag var ledig fyra dagar i rad från jobbet och mamma, pappa och lillebror var och hälsade på. På torsdagen åkte vi till Stockholm och jag fick äntligen se Guns n roses! Spelningen var hur bra som helst och de spelade till och med min favorit Dont cry. På lördagen hade vi trekamp ute på ängen vid oss med dam- och herrlaget. Sedan fortsatte festligheterna hos oss. Fartfylld vecka med andra ord!


RSS 2.0