Pyjamasparty

Igår var jag på skolan för att delta i ett ersättningsseminarium för det jag missade när jag var uppe i Luleå. Efteråt åkte Anna och jag till gymmet och körde ett svettigt pass. På kvällen åt vi gomiddag, pluggade och avslutade med film och snacks. Vi ställde väckarklockan på 06.00 för att hinna fånga dagen och gå igenom det sista inför morgondagens tenta. Ett härligt dygn i Örebro!


Pollenhund

Igår låg vi på stranden mellan klockan 10-13, hann självklart bränna mig igen. Man tror inte solen ska ta så mycket på förmiddagen. På kvällen var planen att grilla ute vid Pariserviken där det är hundbad, men det började regna och vi fick en pollenindränkt hund istället. Blev att steka burgarna hemma istället och slänga in Rex i duschen.


Idag har jag pluggat hela dagen till torsdagens tenta och för en stund sedan var Marcus och jag ute på ett intervallpass. 


Premiärdopp i Vättern

Idag har sommarvädret fortsatt på topp! Vi har legat på Varamon och både solat och tagit premiärdopp i Vättern. Efter stranden körde Marcus och jag backintervaller i skidbacken i 26 graders värme.. Som belöning fick vi öl och grillat! 


Magiskt

Vädret fortsätter vara helt magiskt med över 20 grader och sol. Idag har vi hunnit med minigolf i Vadstena och nu på kvällskvisten körde vi ett Tabatapass ute i solen. Mycket behagligare än att träna inne på ett överhettat gym.


TentaP

Denna vecka är det fullt upp med tentaplugg inför nästa veckas sextimmars juridiktenta. Varje tentafråga är så omfattande att det känna som om det är lätt att missa något steg. 


För övrigt fick jag csn idag, som bara är hälften av det man vanligtvis får. Mina fasta utgifter är mer än mitt csn och då har jag inte ens räknat med månadens mathandling. Blir en intressant månad detta!...👏🏻


Försäsongen fortsätter

Igår körde vi backträning med laget i gamla skidbacken. Lika jobbigt som i fredags.. efter intervallerna avslutade vi med fys. Pollen har slagit till ordentligt nu och träningskläderna var full i pollen. Jag har nyst igår och hela morgon så dags att köpa allergitabletterna. 


Idag väntar frenetiskt tentaplugg!📚


Partycharter i Motala

Nu är man helt slut efter 24 h av massa härligt sällskap och oavbrutet skratt. Vi hann med att välkomna gänget på perrongen med musik och skylt, äta en god lunch i solen, dricka cava på uteservering, ta årets första dopp i kanalen, festligheter och utgång (som dock varade i 30 sek då de fick utrymma stället på grund av brandlarm). Helgen innehöll verkligen allt!


26 grader

Idag började Linnea och jag dagen med att äta frukost på uteplatsen, redan över 20 grader varmt vid tiotiden. Sedan åkte vi och handlade allt inför tjejhelgen, då lägenheten kommer vara fylld med åtta brudar. Kommer bli så kul!


Resten av dagen satt vi och solade. Det var 26 grader i stort sett hela dagen och vi båda lyckades bränna oss trots solskydd. Min linnebränna blir bara värre. På kvällen hade vi möte med innebandyn och sen cyklade jag till gymmet och körde ett benpass. Apropå träning och nyttigheter fyndade jag kvarg för 1 kr styck på Östenssons, inte illa!


Ettårskalas

Igår var vi på ettårskalas för Emberlynn! Idag var jag dessutom barnvakt åt henne medan Ida var hos tandläkaren. Full rulle på lillfröken som jag gett smeknamnet Röjar-Ralf då hon river fram allt i hennes väg :-)


Två timmar av ångest

Idag lyckades Marcus övertala mig att klippa honom efter drygt ett års försök från hans sida. Hade i princip ångest under hela klippningen som tog två timmar men resultatet blev bättre än jag hoppats på. Vi är nöjda båda två nu! Första bilden är hur hans hår såg ut innan, de två andra efteråt.


Sommarfint

Eftersom fasaderna på alla husen ska målas om under sommaren orkade vi inte investera i en ny möbelgrupp till uteplatsen. Istället rensade vi mellan plattorna, köpte blommor, lådor och krukor och fixade på ett enkelt och billigt sätt till uteplatsen! Nu ser det i alla fall hemtrevligt ut ända fram till att vi måste ta bort alla föremål för hantverkarna.


Balhelg

I fredags körde jag och några brudar after work i stan, vi körde en liten barrunda på stans olika barer och avslutade på föreningsfesten på Bakfickan. I lördags började Marcus och jag dagen med ett simpass på sporthallen för att sen köpa både bröllops- och ettårspresent. Efteråt såg jag och tjejerna Motalabalen, Adelia och Leila var jättefina! Synd bara att regnet inte höll sig borta. Efter balen åkte vi tjejer till Elise och åt middag, spela spel och såg Eurovision. 


Värmebölja

Igår firade vi in helgen med golunch på Hälls i Örebro, ett mysigt fik med uteservering i gamla Örebro. Lyckades bränna mig under den lunchen då solen gassade på. Direkt när jag kom hem hoppa jag på pendeln och kvällen spenderades i Sjögestad där vi grillade och njöt av finvädret!


Idag var det 15 grader varmt redan klockan nio. Synd bara att jag ska spendera större delen av dagen i sporthallen, där jag spelar sponsorcupen med lag Mallboden!👊🏻 Men tur det är kul det med!


Lyxtisdag

Idag har varit en riktig lyxtisdag. Linnea och jag har varit lediga från skolan och vi passade på att dricka vin och skumpa på hennes balkong. 16 grader och sol, hamburgarlunch, fruktfat och till det lite plugg. Vädret är helt fantastiskt och jag var nog inte så brun som jag är nu på hela förra sommaren!..


Badpremiär & försäsong

Idag har de varit helt sjukt bra väder. Vi har suttit ute i flera timmar och solat, bränt oss som fan och Rex har premiärbadat i kanalen. På kvällen körde vi första fyspasset, blev både intervaller och styrke. Nu är jag helt slut som artist, sönderbränd och trött. Ser redan framemot en ledig dag med 16 grader varmt och sol i morgon!☀️🔥


Ellen Keys

Igår vandrade vi i Omberg i kalasbra väder. Vi tog Ellen Keys led på ca 6 km i rätt tung terräng, både uppför och nerför. På toppen av Hjässen tog vi en fika. På kvällen fortsatte vädret att vara magiskt så det blev grillning och plugg ute i solen. Senare åkte vi en snabbis förbi majbrasan nere på stan. En väldigt lugn och hurtig Valborg!


RSS 2.0