Ylläs




Halva påskafton spenderade syrran och jag i Ylläs, Finlands största skidort med över 60 nedfarter och cirka 30 liftar. Nu är vi lagom möra i kroppen och har precis tagit en bastu. Det blir definitivt att åka mer skidor i Ylläs!


Långfredag



Idag började vi dagen med att åka ut på skotersafari. Turen hade allt en skotertur ska innehålla, x antal fastkörningar, korvgrillning, en död skoter samt bogsering. Utöver det har vi bjudit de äldre på trerätters som vi förberett under dagen, njutit av kaffe ute i grillkåtan och bastat. Härliga påskfredag.

Nostalgitur

Igår tog jag och Empan en skidtur i Sävast, spår där jag i princip vuxit upp. Var det inte sommarträning i barkspåren så var det skidträning. Vi bodde ju dessutom mittemot spåret så jag hade ju krypavstånd till träningspassen. Solen sken hela skidturen och efteråt tog vi en skön bastu!  (null)

(null)


PM - check

Idag har jag äntligen skrivit färdigt mitt PM om ADHD och kriminalitet. Ska bara låta den ligga några dagar sen korrekturläsa den innan jag skickar in den för bedömning. Nu är det endast en mindre skrivuppgift kvar innan jag ska börja beta av de kvarvarande momenten på plats i Örebro. 
(null)
Fick detta skickat till mig idag av Ida. Värmer i hjärtat!❣️

Skellefteåtripp

(null)

(null)

Idag tog vi en sväng till Skellefteå över dagen och jag passade på att umgås med Amanda och Love. Vi käkade givetvis sushi och tog en promenad i solen. Vi svängde till och med förbi på SM-veckan och spanade lite på herrarnas 5 mil. En toppendag med andra ord!🌸

Kåbdalis

Idag blev det några svängar i backen med Rebban. Vädret var magiskt!☀️⛷

Kärlek

(null)

(null)

(null)

(null)

Nog har jag underbara vänner som överraskar med presenter, allt för att göra våren lite lättare. Fyra paket numrerade och som ska öppnas i turordning, i samband med behandling. Annars har helgen börjat bra, gofrukost, sushilunch och gofika💗

RSS 2.0