Halloween

I fredags blev det maskerad hos Anna, med Amanda och hennes kompisar. Mycket trevligt! M.J - king of pop, Hippien och Rödluvan drog sedan vidare för fest i parken, då kön till station var som ett långsamt självmord. Kvällen slutade väl inte som vi planerat men trots omständigheterna var det en lyckad kväll.

Lördagen var sedan länge inplanerad för lagfest hos Lina Örnberg, grymt kul. Blev sedan att åka in till stan för utgång på Station 8. Alla spelare i laget har fått Vip kort, Sports Cards, som ger fri entré hela säsongen (går ut aug-10) och förtur i kön. Inträdet ligger på 100kr varje gång så bara att räkna ut hur mycket som tjänas varje gång! Det stora pluset är att vi får ta med en person med kortet. Var som julafton då vi fick korten..

Igår söndag var det löpträning på schemat. Lite tyngre än andra dagar.. hehe. Men var riktigt skönt att få springa av sig, speciellt då jag inte kunnat träna. Kvällen ägnades åt storstädning av lägenheten och plugg. Som belöning blev det chips till "På smällen"!
 
   
Sammanfattningsvis en väldigt kul helg ( :


Kommentarer
Postat av: amanda

Haha, MJ-moovet på tredje bilden!=D

2009-11-06 @ 23:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0