BB-Sara vs Marri

  • Gymmet med Nina, löpning och benpass. Var hälsad träningsvärk!
  • Förbi skolan
  • Köpte ut biljetter till Megafonenfesten åt Amanda
  • Lämnade in alla mina nycklar till Skebos huvudkontor
  • Lägenhetsvisning
  • Köpte nya löparbrallor på Intersport och Sloggi trosor på Åhlens!
  • Solbacken för middagshandling och systembolaget
  • Ändrat i CV och personligt brev inför ett jobb att söka

Dagens bragd: Fick mens på samma dag som Big brother-Sara denna månad! Ijääh. 


Nu är jag övertrött igen efter nattens sömn på ynka 5 timmar. Hoppas på att kunna somna gott!


Längtan efter helgen

Nu längtar jag till helgen.
Fredag-lagfest!
Lördag-IKEA! Finland för chips och lite, lite alko. Valborgsfirande i Boden!

På tal om Finland, allt görs lite, lite mer ordentligt. Man dricker
helt enkelt lite mer ;D



PÅSK















Hemma i Boden efter långhelg tors-sön i stugan, i Sieppijärvi. Löpturer,
påskpyssel, långprommisar, mat, mat, mat, kortspel,  fotbollsturneringar,
massa bastu och återigen bastu. Bror var bitter då moppen fick ersätta
skotern men efter några varv med gammelmoppen var även han nöjd.
Sen att man fått öva upp finskan också är ett plus bara det!
Hoppas ni också haft en bra påsk!

MOTO BOY

Nationalsången inför båda SM finalerna både spelades och sjöngs av
denna h-u-n-k. Jag vet att jag är gift, eller rent ut sagt skild men nu med
en ny, men denna man får jag nöja mig med att drömma om. Jag och
Johanna small av varje gång han drog in luft mellan sina tänder, ett
väsande, sexigt ljud.. Young love framförde han också-bra låt!

Ps! Tydligen misstänkt smitta i Skellefteås kranvatten så jag och Alle har ändrat
livsstil och har därför kokat mängder vatten som nu står på kylning utanför dörren.

SM finalerna Malmö 2011

Johannas kort i trosorna, Emelies misslyckade "raggningsförsök" på Kohonen, mitt hån mot Kanebjörks fårhår, Hostelvärd: if you see me again It means you have to leave. David: nothing bad, but I don't want to see your face again, han-jag-inte-minns-namnet-på-domare-med-glassig-fluga som gör americanodansen, "meet me at the handicap-room, Alla flygande flaskkapsyler på Johanna, AT's, "visst finns det två flygplatser i malmö?" "naaej, inte i malmööööu", FISH, efterfest till kl 6, nekade krogen pga för onyktert, två män på två timmar, "don't let her touch your penis", 80/20's, jäger+vodka, uppätna med blicken, jägershottar, en låtsasdiskussion i 4 timmar, gasgasgas, "varför ser du ut som en skållad bäver?" och MYCKET mycket mer... !♥

Emelie och Johanna, lägg gärna till fler sjuka händelser..!

Färjestad-Hadelöv 4-1

Faktiskt riktigt surt att Skellefteå inte kunde ta hem kvällens match. Dock gjorde åtminstone Hadelöv sitt, vilka frilägesräddningar! Nu ska jag sova, alarmet ringer 04.30! Godnatt.



RESFEBER 800 grader!

Idag 14.20 rullar bussen hem mot boden. Har laddat ipoden med massa bra party-malmö-musik! Flyget går från Kallax i morrn kl. 06.30= väckning 04.30! Därför var tanken att jag skulle kliva upp sex idag, slutade dock med halv åtta! Ska fortsätta packa klart resväskan och dunka lite musik nu. 10.00 är det möte med Nyföretagcentrum, sedan nedräkning!
Vi draaaar til Malmööö!

Tillägnas Johanna "eeeasy" Andreassen


Hockeyfrossa

Jag lyckades inte lura med mig Amanda på en löprunda. Desvärre lyckades jag lura med henne på det här. Eller vem lurade vem egentligen?



Ikväll har jag och Amanda firat hennes nya jobb! Och det gjorde vi ordentligt. Allstar-släng er i väggen! Vi har tagit fram vår egen tolkning av Allstar plate. Lökringar, mozzarellasticks, chilicheese, nachochips, guacamole, salsa, ostdip och gräddfil. Så mycket prisvärdare, så mycket godare och framförallt så mycket mer på tallriken!

A package just arrived


Lyxdricka när vi nu går mot ljusare tider. Går ner som läskeblask!

Strömavbrott

Igår var det strömavbrott i stora delar av centrala Skellefteå. Fick prova skor i mörkret på Team sportia och sedan efter en långpromenad till OK södra inse att jag inte alls kan hämta ut mitt paket pga strömavbrottet.. Träffe Rebban där som i princip rullat på friläge ner till macken för att tanka men utan resultat! Vi stod ett bra tag och skämtade om allt från att sitta på frusna matlådor för att få i sig middag och de stackars satar som i ögonblicket låg på suntan och solade. Ku att träffa henne! Som tur var kom strömmen tillbaka efter sex så middag kunde lagas. Jag och Amanda tog årets första löptur på kvällen, skönt!

Nu har vi precis slurpat i oss gokaffe och mackor. Ska snart börja promenera ner mot stan för solning och skoköp. Efter det vandrar jag vidare mot Amanda för lite plugg. Får se om man lyckas tvinga med henne på en löpis idag också... (A) Hehe. Den som lever får se! Tre dagar till Malmö dessutom, värt att nämnas.

Knallrosa  är årets modell! Extra pepp i barkspåret.
Matchar dessutom min nya rosa sporttop ;-) Haha.


Vuxenpoäng

  • Deklarerat
  • Skaffat e-legitimation
  • Förnyat recept (med e-leg) på bricanylen inför sommarträningen
  • Nästan gjort flyttanmälan (saknas nå uppg.)
  • Bokat hotell på Best western med studentkortet! YADDÅ.

Nu packa in Sotis i bilen och vinka av mamma och honom, sedan är det lite skolplugg hemma hos Amanda. Efter en förhoppningsvis produktiv eftermiddag ska jag belöna mig med att hämta ut min bikini från H&M. Beställde den i början på januari... Men den som väntar på nå gott!



Kulingvindaar

Min planerade löprunda, årets första dessutom, ångrade jag att genomföra då jag klev utanför dörrren. Vinden blåste rätt igenom min själ och jag fick hurven i hela kroppen. Får bli löpbandet idag eller så väntar jag till i morgon! Dock så har jag och Alexander kört SM-finaler i volleyskott uppe på lägenhetsvindan. Tål att nämnas att jag vann med 4-2 i matcher ;)
Snart ska vi till Falkan för middag och hockey och senare har jag planerat in en till solning på Suntan. Brun och fin till Malmö! Ha en bra löördag allesammans!
Tunisien -10. Både brun och tränad ;-)

Hembakad pizza

Långprommis från A-torp till Norrhammar med Alle och Zorre bjöd denna morgon på. Nu sittter jag och gör "ärenden" på Alles dator då jag är datorlös någon vecka till.. Grymt härligt väder ute iaf! Denna fredag kommer bjuda på någon prommis till men höjdpunkten är hemmagjord pizza till middag! Till dett ett glas eller två av svartvinbärsvin. Sen att fredagens tv-tablå bjuder på massa göttmos är inte fy skam inte. Passar på att samla lite vuxenpoäng nu (promenader, middagar och vin) innan nästa helgs bravader: MALMÖ! Det blir inte lugnt där inte.
Lunch nu! Ha en grymt bra fredag :)

Full rulle idag!

Promenaden med Amanda blev av, 1,5 timmes prommis och efter det solade jag en sväng!

Morgonen idag började i hög hastighet med jobb och ärenden att genomföra! 10.00 befann jag och Alle oss på Sunnanås Kansli där vi och familjen Lindström lastade släp med massa, massa skräp. Blev två vändor till soptippen och efter dryga två timmar var det klart. Vi for förbi campingen en sväng och jag ringde dessutom Bengt. Efter det "råkade" jag och Amanda hamna inne på Bikboks 50% rea på ALLT i butiken.. Blev lite som återigen "råkade" följa med mig hem. Nu sitter jag och Amanda med en kopp kaffe och delliboll och utför lite skolarbete hemma hos mig. Mamma, bror och hund är på genomfartsresa och snart är det gomiddag! Jag och Alle blir hundvakt tors-mån. Nice!

6 april

Idag började föreläsningen 13.15, men vi tog ett simpass kl 10-11. Avslutade såklart med bubbel! Nu är jag så där skönt trött i hela kroppen. Jag lämnade för övrigt in min dator på Expert igår och kommer vara utan den i 2-3 veckor. Panik at the disco! Men desto mer tid till annat eller vad man ska säga. Får se om det blir en lång kvällsprommis med Amanda ikväll, läser du detta hör av dig!
Fick dessutom precis ett samtal om en nyhet. Ännu en nyhet. En god sådan!

Good news

Känns som om allting går min väg nu. Jag går i medvind och jag har turen på min sida. Igår var en bra dag med goda nyheter. Idag har dagen delat med sig utav ännu bättre nyheter. Två goda nyheter för att vara specifik! Det går bra nu.


Inplanerade oplanerade planer

Dagens planer blev inte riktigt som jag planerat. När jag vaknade vid 8 mådde jag äckligt illa. Fick be Alexander ta bort sin arm som låg om mig, för kändes som om jag skulle spy bara därför. Istället för att  kliva upp gick jag och la mig i soffan och mådde allmänt illa. Amanda fick själv låna bilen och fara iväg och som den vänliga själ hade hon köpt med blåbärssoppa på tillbakavägen,  tack! Efter det gjordes snabbärenden på både Skellefteå kommun och bibblan. Jag sällskapade även Amanda under hennes lunch innan jag åkte hem och fortsatte må illa.
Nu har jag för en stund sen kommit från Edda där jag fick köra mitt planerade gympass. Har dessutom varit förbi Expert och jag ska lämna in min laptop i morgon (måste spara allt innehåll först). Nu väntar jag på att Alexander ska sluta jobba så jag kan hämta upp han. Chaithe till BB bjuds det på ikväll!

Måndagens to-do-list

9.15: plocka upp Amanda->Skellefteå kommun för att få lista på nyregistrerade företag.
ca 10.15-11.15: Amanda arbetsintervju, jag gympass på Edda.
lunch
13.15-16.00: Föreläsning på skolan, bibblan
16.00: Expert för att visa upp datorn (buckla och glappig skärm)
Kvällen: Tvätta, tvätta, tvääätta!


Bara två veckor kvar..

Igår promenerade jag först med Amanda i dryga timmen. Senare på kvällen tog jag och Alexander en låångprommis på dryga 1,5 timme! Jag är så rastlös då jag inte kunnat träna. Idag är jag väldigt sugen på att köra ett lugnt gympass, men får se. Kanske lika bra att vila till i morgon för säkerhetsskull. Stenhårt då!

Hur som helst tror jag att jag ska ta en långprommis till Alle, alltid någonting. 10+ så bara härligt promenadväder med ipoden som sällskap.


Bara två veckor kvar nu! Shoppinglistan skrivs och storvretahalsduken värms upp!..

svart och vitt

Idag mår jag bättre, orklösheten har ersatts med rastlösheten. Hade mer än gärna velat befinna mig i Boden ikväll, festligheter vankas med bästaste gänget, mat och god dryck. Men jag får försöka styra upp en till fest nån helg framöver då jag inte ska vara sjuk!

Nu ska jag i alla fall ut på en prommis med Amanda. Skönt att få röra sig lite. Dock ser vädret ut som Ryssland själv. Grått, mulet och ödsligt.

den här bilden är omgjord till svartvitt.

Verkligheten. Knappast någon skillnad? Var hälsad Russia.

Sjuk, sjukare, sjukast

Dålig uppdatering pga dålig ork. Har varit sjuk sen onsdagsmorgonen och för varje dag som gått har jag bara blivit mer förkyld. För pigg för att ligga och sova bort sjukan men för trött för att orka vara igång. Rastlös dessutom då jag inte kan träna! Därför bjuder denna fredagskväll det nästan hela veckan har gjort: soffan. Men bara för att det är fredagsmys blir det lite gott till kvällens tv-tablå!

jag skulle styla Alles s.k.a. modefrilla men jag gick lite lös med tuperingen.

RSS 2.0