kloning x4

Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag ÄR för att jag inte lyckats med kloningen.
Allvarligt, fatta skönt om man kunde klona sig. En Marri sitter och äter middag, den andra sitter på stolen bredvid och bloggar/pluggar. Den tredje springer runt och letar rena träningskläder. Den fjärde hade gärna fått ta sig en powernap i soffan. Admit it sounds pretty reliefing?

Gaah säger jag bara.
Puss.

allt annat än floskler

- dagarna bara går,  snart har vi gått alldeles för långt utan något vetiigt i bagaget
- ja, vi måste ta vara på skiten, annars har man bara ett bagage fyllt med någon annans grejer.

Wollan säger; vi borde fan skriva en bok om livets ting
Wollan säger; fy fan, den hade vart fetare än bibeln
Maerriii säger; ja, du den hade tamejfan vart vettigare dessutom!
Wollan säger; haha, fettigare och vettigare!


Frågelåda


"Har Jesus släktingar? I sånna fall, vad heter dem och var bor dem idag?"
/A.Stranden

"Hur många elefanter ryms i en judes polisonger?"
/anonym

Bidragen till frågelådan var många. Lågstadieelever?
Nej, det är så här det går till när MP06 har religion på schemat.
Hahah.

Låt det bara ske

Hej allihopa! (Blondinbella vocals)
Jag har insett att jag skriver bäst när jag är förbannad, bara att kolla på alla skrivuppgifter i svenskan. Så kan alltså skylla på att det är därför jag inte bloggat på ett tag.. Haha.


2008
(Björn Gustavsson falsett), året där jag nog fick med allt som ett år ska innehålla, allt som ska finnas på tårtan. Den stabila tårtbotten, den söta sylten och grädden som det ibland kan bli för mycket av. Godisarna som är goda för att de alla är olika och så många och sist tårtljusen, som blir fler och fler ju åldre man blir. På min 2008 tårta sattes det 18e ljuset dit, förhoppningsvis blir jag klokare. Allt som hänt under året sägs bäst i bilder, så jag får ladda upp tjugohundraåtta bilder här sen.

Kan dock nämna att "Ja, vad ska man säga-life is good" mottot, följs år 09 av "Låt det bara ske". Underbart.

Nu  ska jag försöka sova lite. Hade någon sagt ordet "sova" igår hade den personen förmodligen fått mig att skriva en hel bok, så förbannad hade jag blivit. Vi var nämligen på bortamatch i Kiruna, väckning 04.00 söndag morgon, för att damlaget+båda herrlagen samåkte. Hursomhelst så lyckades varken jag eller Carro alls somna på vägen dit. Efter en heldag i Kiruna var man dödstrött då bussen rullade hemåt kring 18. Men somnade vi? Näääe. Vi betedde oss som "två babianer på crack". Sanna fick ett nytt smeknamn, "Tvålen", då jag klassiskt hällde duschtvål över ansiktet hennes, då hon fridfullt låg och SOV. Därefter lekte vi inte nudda golv genom hela bussen och avslutade med att sjunga "en busschaufför" i micken. Ena halvan av publiken var vild, andra halvan låg och SOV.  När vi kommit tillbaka till våra platser gick vi verkligen från 100-0... Men somnade vi? NÄE.

Ett tillägg; kissa aldrig två stycken på en liten busstoa, inte när det gäller Vickan och Marri i alla fall. Men det är en annan historia!


Godnatt.


*

You got to lose to know how to win

I lost, but we won. A part of me is still so very happy for that.


RSS 2.0