Första kräftskivan någonsin

Varför går helgerna så fort? Kanske för att jag hunnit med en massa kul. Borde börja stirra i taket en hel helg så kanske tiden går sakta.

Vi har hunnit med säsongens första träningsmatch mot Skellefteå, ett besök hos Pelle och Bettan, kräftskiva med laget och massa mys. Kanske därför jag ligger utslagen i soffan nu! Får bli tvmys med något gott ikväll för att ladda inför en ny vecka :)


Nyfriserad

Igår fick jag håret färgar hos Pääjärvi. Kändes skönt efter alltför solblekt hår! Som vanligt blir jag alltid lika nöjd :)


Notvikens IK div 1 säsongen 2013/2014

 
Proffsigt fotat av Emilia! Det tog ett år att få ordning på var alla skulle stå men slutresultatet var värt väntan :) Längtar till seriepremiären!

Taktiklägret F21

En fullspäckad helg som passerade. Läger på F21 fre-sön med fyra innebandypass och lika många taktikgenomgångar. Jag fick dock dispens att sova hemma pga hundvalpen min.

Igår när jag kom hem orkade jag inte annat än att ligga i soffan. Halvsträckte baksida lår på sista passet så lika att ta det lugnt.


hejdå sommar, hej höst

 
 
Lika bra att inse. Direkt jag började jobba gick tempen ner på 12-14 grader om dagarna. Kvällarna är däremot fortfarande varma. Höst innebär också att innebandyträningarna är i full gång, mån-tors. Dessutom har vi taktikläger på F21 hela helgen. Tyvärr fick jag vila från både träning och jobb igår och idag. Halsont och sjukt hängig. Det enda positiva med det är att jag fått umgås med lilla Rex två hela dagar. Även fast det tar på krafterna att hänga med i hans tempo, är det värt det!

Väska #3

Just ja, väska nummer tre blev ju en väska fylld med allt för en veckas utlandssemester på Kos. En vecka med bad, barhäng, bargatan, shopping, solande och kul sällskap. En fullträff där också med andra ord!:)


Sommarens sista..

Fest. I alla fall semesterns sista. Det blev gomiddag och fest hos Rubban med henne, Emelie, Wollan, Johanna och Tess, sedan blev det utgång på båten. En riktig fullträff!

Idag ska man ägna sig åt att ha ångest inför arbetsdagen i morgon. Men det kommer nog gå rätt bra ändå. Bara bita ihop ;-)


REX

Det är den här lilla krabaten jag har och göra med nu förtiden. Jag skriver just nu med vänster hand eftersom min högra är mellan hans sylvassa tänder. Men han är go ändå.

RSS 2.0