SM finalerna 2014

Såg att biljetterna släppts till kommande finalspel i Malmö arena. Dags att boka Emelie och Johanna?;-) 

Ett segerrus slår de flesta rus

Hat, kärlek, glädje, frustration, ilska, lycka är bara några av alla känslor som finns på en innebandyplan mitt under en match. Här kommer lite bilder från lördagens match mot Iksu ungdom, som vanns med 6-5. Fotograf var Rune Öhman!
 
Älskar hur Emilias glädje totalkrossar motåndarna :-)
 
Soffis fighterface är svårslaget!
 
Lite kärlek sitter aldrig fel!
 
Tillsammans är vi oslagbara!

7

'
 
Sju år sedan är den här bilden tagen. Och nej, jag brukade inte klä mig som en punkare/hårdrockare på den tiden, utan vi hade avslutningsfoto i nian. Ibland känns det som om tiden stått stilla sen dess, ibland som om tiden bara flugit förbi i all världens hastighet. Det viktigaste är hur mycket tid som än gått, att det jag kände när den här bilden togs, känner jag fortfarande idag. Med största sannolikhet är känslorna ännu starkare. 
Tisdagsterapi

Började dagen med att köra med min matlåda och mitt nykokta ägg på biltaket. De flög av i en nerförsbacke och jag fick backa upp och leta efter dem. Lyckades med den bedriften i alla fall. 
 
Avslutade tisdagen med att tillbringa 3,5 timmar på Däckia. Hade bokat tid för däckköp och ditsättning av nydäcken. Kommer hem och inser att de slängt på mina gamla, ruttna vinterdäck. I slutändan fick jag ett väldigt bra pris, då jag fick dyrare Pirellidäck till samma pris, eftersom däcken hunnit ta slut. Dock hade jag hellre tillbringat min enda lediga kväll någon annanstans! 
 
Okej, avslutade faktiskt slutet på kvällen med att se filmen Penthouse north med brorsan. Så helt misslyckad tisdag blev det inte.
 
Älskar för övrigt den här bilden. Båda med fläckar på nyårsklänningarna. Tror vi hade det kul!
Puss Marris

I en stad där jag lärde mig gå
Prestige

 
Sitter och skrattar för mig själv när jag rekar halloweenutklädnader på internet. Finns ju massa roliga, frågan är bara vilken man ska satsa på! Det blev tal om bojkottning av farmen och istället umgås på en riktig hemmafest. Vore grymt kul att träffa alla man ser alltför sällan! Dock känns det som att det blir mer och mer prestige när det gäller outfit för varje år.. Ska fortsätta reka!

Luleå energi arena

Ikväll 19.00 är det matchpremiär i nya hallen, Luleå energi arena. Vi har ju haft vår hemmapremiär men den fick tyvärr spelas i Örnäshallen. Ska bli grymt kul att få ta emot RIG på vårt parkettgolv i snygghallen! Träningsveckan har gått bra och efter stenhårt jobb, laganda och bra spel hoppas jag att vi får jubla lika mycket som på bilden nedan!
 
 
 
 

KVIKKJOKK -13

Mitt i detta kalla, gråa Luleå med snöfall i vissa stadsdelar tydligen, bjuder jag istället på några färgfulla bilder från i somras. Vi var fyra som fick för oss att fjällvandra över en helg och jag hade gärna gjort det igen. Nästa gång får det bli en längre led! Jag gillar speciellt första bilden, ser ut som att vi är inklippta i en bakgrund.
 
 

Match, en Amanda & lagfest

På fredag kväll anlände Amanda och vi flängde runt i halva Luleå kändes det som, i jakt på allt för en lyckad "allstar plate". Den frossade vi i oss till Idol!
 
Lördag blev det träningsmatch mot Gammelstads P16, shopping, sushi och lagfest på det! Grymt kul att alla gick all-in på tävlingarna under kvällen. Inte bara otur att jag glömde mitt leg så släpptes inte in på krogen. Tog taxi hem för att hämta det, kom tillbaka med två bankkort och ett skoterkörkort istället. Vakten höll med om att jag var fräschare på skoterkörkortet! Söndagen ska vi inte ens prata om, förutom att "ångest osv" passade in rätt bra. Nädå, men trött nånting så sov bort halva dagen i alla fall!

Finbesök över helgen

Imorgon fredag får jag fint sällskap 13 mil söderifrån. Nämligen Amanda som kommer på besök och stannar hela helgen! Sist vi sågs var i slutet på juli då vi tillbringa en vecka på Kos. Det kommer bli en gode fin helg! Ta med listan från Kos? Haha. 


Classic tuesday

Idag är det en klassiskt träningsledig tisdag. Däremot har jag massa annat inplanerat (kom jag till insikt med sent igår kväll). Bilbesiktning, lägenhetsvisning, tvättstuga och eventuellt drop-in vaccinering av Rex (hundpass). Någonstans där emellan hade jag tänkt hinna prova ett nytt middagsrecept och ligga i soffan.
 
Halloween snart. Vad ska ni klä ut er till?
 
Pirat 2012
 
Kåkfarare/tjuv med Rebban 2011
 
Nunna i Umeå 2010
 
Michael Jackson 2009 i Skellefteå

Myshelg
 
CG blev det i fredags med sju sköna brudar. Rubban och jag var lulliga redan när vi kom men när vi väl fick i oss mat ordnade det upp sig, haha! Eller? Efter en grymt god förrätt, en ännu godare varmrätt och en halv vinare senare var vi mätta och redo för festligheter. Vi rullade hem till mig där grabbarna redan var igång. Utgång på Olles och fyra som stannade på pyjamasparty hos mig över natten. 
 
Lördagen blev en väldigt lugn dag med lagjobb och filmhäng med syster och Amanda. Tjurade ihop senare mot midnatt men kunde som tur skratta åt det morgonen efteråt. Jag är inte att leka med när jag är hungrig eller trött (A)
 
Igår blev det ännu mer lagjobb, intervallträning och filmhäng. För att ha haft sovsällskap hela veckan känns det nu rätt tomt att sova själv. Kanske skulle behövt en 90's säng iaf?
 
Puss Marris
 

RSS 2.0