S som i sommar, semester & snygga lack

Spanade in den redan i april. Inte ovanligt att man får vänta två månader innan saker och ting kommer ut i butik här upp i norra delen av Sveariket. Nu är jag i alla fall nöjd! Jag ska strax pallra mig in till stan för att växla pengar inför Rhodos och göra några sista inköp! Pusshaey.

Säsongen 2012/2013
NSD levererar! Hela artikeln kan du läsa här -> http://www.nsd.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=6971045 :-)Here comes the sun

Äntligen börjar det likna sommar. 9 grader i juni och tydligen den kallaste försommaren på 84 år. Jo tack, det märks. Men jag är inte alltför bitter! Semester på två veckor och en utlandsresa som ombokades idag- känns fint det!:)


Prisa skattepengarna

Perfekt timing på skattepengarna. Det firades med tvårätters på båten igår! Helt okej mat, blir att äta där när den riktig sommarvärmen kommit så man kan äta ute på däck. Jag kan dessutom betala tillbaka resterande summa till mamma och pappa för min bil. Åh, han är så fin mörcan, från där jag sitter på altanen och spanar in honom. Jag känner redan att vi börjat bygg på en fin relation... :-)


Sjung om studentens lyckliga dar

Tänk att det är exakt tre år sedan idag, som vi i årskullen 1990 tog studenten. Sjukt vad tiden går fort! Jag hade velat ta studenten varje dag minns jag att jag skrev här, dagen efter min examen. Ja, jag står fortfarande för det!

Däremot är det konstigt att man längtar tills man får sluta skolan. För i ärlighetens namn är det en trygghet, det är grymt kul att hänga med kompisarna och du kan "ta ledigt" utan att det drabbar någon annan än dig själv ;)

Ajja, elev eller anställd- alla borde vi få ta studenten med jämna mellanrum!


Jennie idag :-)


Nationaldagsfirande

Med snittar, jordgubbar och pommac firade vi Dagen med stort D för alla svenskar. Jag firar ju vanligtvis den 6 december men dubbelt upp är väl dubbelt så bra!


6 juni

Tidigare idag! Perfekt efter ett jobbigt intervallpass i gryningen. Nåja, kl var väl tio men kändes alltför tidigt och att det dessutom regnade och var äckligt kvavt bättrade inte. Soffan, nespresson och tidningen satt ännu finare efter inhopp på jobbet två gånger idag, då jag trodde jag skulle vara helt ledig idag. Såna stunder uppskattar jag en sån här enkel syssla fantastiskt mycket! jag och alle firar 1,5 år med lite wordfeudlir dessutom!

Snart väntar eventuellt något slags nationaldagsfirande som jag och Rebban ska klura ut, dagen till ära. Tips någon?


Projekt #walk-in-closet

Min rastlöshet drev mig till idén om att göra om vårt förråd till till ett walk-in-closet. Fram
till nu har kläder, skor, vinterkläder, städgrejer, verktyg etc stått huller om buller där inne.
Det har i princip varit omöjligt att hålla snyggt på grund av alla grejer. Med nyinköpta spånskivor,
tapet och altanmatta kan man förändra rätt mycket! Ni får se förvandlingen från början till slut i
bilder här nedan :-)


Arga Snickarn #2 under själva arbetet. Jag tror Alle var lite rädd för mig där ett tag men
samtidigt förundrad över mitt breda vokabulär när det gäller svordomar. Men nöjd var jag
efter arbetsinsatsen! Nu känns det mycket trevligare att gå in och leta kläder, skor etc.
Lite småfix kvar så som krokar och eventuellt en spegel till höger!

RSS 2.0