en tyst minut för alla som gjort snedsteg i livet

Ja ska man skratta eller ska man gråta? Avgör ni! Två minuter innan tekning stukar jag foten. Ni vet, efter att vi har sprungit in till introt, ställt upp oss inför publiken till nationalsången. Sången avslutas till lagets och publikens applåder. Hela arenans lampor tänds och vi ska dra två sista ryck som tradition. Vid inbromsningen till sista (notera sista) rycket så plötsligt händer det. Jag stukar alltså foten. Linda som rycker bredvid mig: Marri, vad gör du? Jag: jag vet inte (chockad) Jag..trampade..snett.. Ironiskt känns det, då Matte stukat sin på uppvärmningen precis innan..

Roligast är ju att tidningen lyckades knäppa en bild precis då jag trampar snett igen, haha. Imponerande!

Så en tyst minut för alla som stukat fötterna; Matte, Sippan, jag och killen
i CaperioTäby. Han trampade på en boll på uppvärmningen..

Smskonversation mellan pappa och mig:
Jag: hahaha. Han från CaperioTäby var ju klantigare än mig. Jag snubblade iaf inte på en boll på uppvärmningen.
Pappa: Okej att du är spelar med fatpipe. Men måste du då fixa en fatfoot?...
Jag: hahah lågt...

"it's in the game"

matchdags idag! Mot Endre, Gotland. Får se om det blir något spel för min del, kunde endast träna en träning förra veckan och blev inte att köra fullt ut på den. Hursomhelst är jag i första hand inställd på att peppa och heja på oss! En vinst skulle ju sitta mer än fint!:)  Go skell hell ; )

uppdaterar senare ( :

Puss Marris

Timegoesby

Helghelgen hemma från tors-sön gick hur fort som helst och jag försökte prioritera tiden på bästa sätt. Hann umgås med Emelie redan tors kväll/natt.
Fredag kväll ägnade jag med Krikko, som jag inte sett på hur länge som helst. Hann i samma veva träffa både Sippan och Carro då vi frenetiskt letade efter Ben & Jerrys i hela Boden! Tanken var iaf att Krikko och jag skulle se idol, men vi överröstade sången med vårt prat som inte tycktes kunna ta slut.
Lördagen ägnades åt innebandy, träffade Mimmi, Wollan och Rubban bla. Kul! På kvällen blev det lite rajtantajtan, med vinkväll hos Sofia med Veronica bl.a! Utgång på Bränna på det.
Söndag blev en lugn dag med bastubad och Slumdog Millionaire filmmys med familjen : )
Måndag morgon 07.00 gick bussen tillbaka till Skeå. Och med på bussen följde en förkylning också..

Ska förbi träningen nu iaf, skjuta lite skott och vara med på nån övning för att känna av : )


 "Är den bara åtta. Jag går snabbare än klockan.."
- Veronica Strandberg


Jag kan inte skilja på


Fick en mycket fin låt presenterad för mig!

Kreativitet&Innovation

En heldag i kreativitetens och innovativitetens tecken. Marknadsföreningen "Nå Fram" höll sin årliga konferens inte helt slumpmässigt i Skellefteå i år. Datumet inföll 091014 och alla vet att de första fyra siffrorna är Skeås riktnummer.. Så kreativt av dem ; ) Föreläsningarna, som varvades på både svenska och engelska, var hursomhelst väldigt givande och intressanta, blandade med skön humor. Inte minst sagt när Petra Mede körde sitt föredrag. Hon är lika rolig och bitter live som i tvrutan.
Maten och fikat som Scandic hotel stod för var grymt gott!

Indiern Pradeep George, marknadschef, om sin förståelse för det svenska språket i fikarummet.
svensken - How much do you understand?
Pradeep - I understand about 70% of what you're talking about.
svensken - Oh, 70%, then you're doing well. The rest is bullshit.
Hahah, klockren.

När jag kom hem vid 17 och hunnit få i mig lite middag, kurade jag ihop mig i soffan med min 600 sidor mysigt tjocka Företags och Marknadsbok. Har pluggat fram tills nu och nu väntar belöningen för allt slit -90210 med det senaste avsnittet!

Hoppas ni haft en bra dag ( :
 

Update

Jag har inte haft tid att blogga på ett bra tag, har knappt haft tid att vara uppkopplad på msn, facebook etc. Det har varit fullt upp med skolan, träningar och att resa halva landet runt på bortamatcher.. Okej, det där kom ut fel (det lät så bra i huvudet) men ni förstår vad jag menar. Oh snap (; Så kort och gott skriver jag för att tala om att jag fortfarande lever för er som börjat misstänka annat!...Jag är svår att leva utan
Jag är svår att leva med


Igår kom första snön?

Eller om det kan kallas snö vettetusan. Regn, halvhagel och lite snöblandat regn i en härlig mix, toppat med lite stormvindar. Vädret var lika bra som resultatet efter vår match mot Huddinge igår. Det är aldrig kul att förlora, men vi ska ta med oss de bra bitarna från matchen i helhet. Vi fick helt enkelt inte in bollarna, vilket syns ganska tydligt då skotten vanns med 34-14! Och kan tillägga att resultatet inte speglade hela matchen, så därför låter vi det vara osagt här : ) hehe.


Kul gäng ( : (även fast vi inte ser ut att ha så kul på denna bild) haha.


addiction

Tio minuter efter att hemtentan lämnats in till studentkontoret kom belöningen via sms.
"Ditt paket finns nu att hämtas ut på Mackvägen 5, hos OKQ8". Likt en missbrukare skriker 
efter sin crackpipa, skrek jag efter skorna. Okej, riktigt så illa var det inte, men jag har börjat
bli smygaddicted av skor..
I paketet väntade i alla fall ett par svarta uggs och ett par svarta stövlar med klack.
Dem svarta lårhöga stövlarna köpte jag förra helgen men dem invigdes idag.Nu måste jag äta innan jag hoppar över balkongräcket. Viktigt med massa mat
dagen innan match! PussMarris.


Dagens kloka ord

"man mår bara piss över att analysera, man kommer heller inte fram till nånting eftersom det inte finns något att komma fram till ;) "
- Emelie Rönnberg, om livet och innebandy.

 
 
I sävast IBK där allt började, nostalgi ( ;

RSS 2.0